Ukončenie jednej maródky a nástup na ďalšiu
Ahojte baby, ma niekto taku skusenost ako sa postupuje pri PN ked som teraz na PN 3mesiace a zistila som ze som tehu. Zaujimalo by ma ci sa ukoncuje povodna PN a vypisuje nová al. sa ponechava povodna a len sa nieco pripise do nej. Este som nebola pri doktor. ale chcela by som to vedieť dopredu co ma caka.Dakujem
@fialkatina rovnako ako @janinah nechápem čo má to, že si tehu spoločné s PN. Pokiaľ máš tehu potvrdené a Dr. neoznačil tvoje tehotenstvo ako rizkové tvoja pôvodná PN-ka trvá naďalej kým nevyzdravieš a nebude končená - ako keby si tehu nebola akurát to oznám lekárovi, ktorý ti ju vystavil, aby vedel, že niektoré lieky ti nemôže predpísať. Pokiaľ ti gynekológ potvrdí tehotenstvo ako rizikové vystaví ti (ale tiež nemusí, nie každé rizikové tehu vyžaduje PN) novú PN - pôvodná sa na to nevzťahuje, je vystavená na inú diagnózu.

Nerozumiem...ak tvoj zdrav. problém trva tak trvá aj Pn bez ohľadu na teh., a tehotenstvo nemusí byť rizikové,takže ak tvoj terajší zdrav. problém pominul tak ukonči Pn a uvidíš ako bude teh. prebiehať.....