icon

Unión a preplatenie benefitu

noemikatka
3. aug 2022

Ahojte.... práve mi prišiel mail ze mi nebol schváleny p benefit
Dôvod zamietnutia:Ku vašej žiadosti neevidujeme vykázanie preventívnej prehliadky od vášho všeobecného lekára.

To akože je moja chyba ze to ani nedajú vedieť ľuďom ze ponovom majú mat deti aj preventívnu prehliadku a ak už ide o preventívnu naša doktorka ani nevyzve aby sme na niaky prehliadky prišli
Chcem sa spýtať dá sa stým ešte niečo robiť aby mi peniaze preplatili ďakujem

Strana
z2
noemikatka
autor
4. aug 2022

@majla87 no ja jej poviem ze mi nepreplatili posledný zakrok na ktorom bola poviem dôvod dcéra ci sa len neda dat nový blok z iným dátumom to je cele

majla87
4. aug 2022

@noemikatka takze matematicky si vezmi, priklad, ze ti nablokuje 2x 40€ a ty si jej zaplatila len 40€. To ti vychadza? Ja sa nejdem hadat, aj ked robim v zdravotnictve, pouzivame ekasu, ale myslim ze takto to nepojde.

majla87
4. aug 2022

Plus ked pises ze to trvalo 2mesiace, tak zakrok uz ma davno vykazany aj preplateny, takze nebude moct vykazat zas to iste.. a to poistovna paruje- tvoju ziadost, blok a vykazanie od Dr.

noemikatka
autor
4. aug 2022

@majla87 už som pochopila 😔

noemikatka
autor
4. aug 2022

@majla87 a u obvodnej sa nedá zeby vykazala preventívnu z dátumom napr.maj ?

majla87
4. aug 2022

@noemikatka hmm, no to teoreticky by slo, len neviem ci by to nebolo nejake “podozrive”. Lebo maj je uz tiez davno vykazny/uzavrety 😏 ale skus sa opytat aj tam, aj zubara, no zmierila by som sa s tym, ze asi skor nic nebude.

misana84
4. aug 2022

@noemikatka už nic nespravite...len sa musite zmierit...mesiac maj je už davno uzavrety

Strana
z2