Unión a preplatenie benefitu
Ahojte.... práve mi prišiel mail ze mi nebol schváleny p benefit
Dôvod zamietnutia:Ku vašej žiadosti neevidujeme vykázanie preventívnej prehliadky od vášho všeobecného lekára.
To akože je moja chyba ze to ani nedajú vedieť ľuďom ze ponovom majú mat deti aj preventívnu prehliadku a ak už ide o preventívnu naša doktorka ani nevyzve aby sme na niaky prehliadky prišli
Chcem sa spýtať dá sa stým ešte niečo robiť aby mi peniaze preplatili ďakujem
@noemikatka takze matematicky si vezmi, priklad, ze ti nablokuje 2x 40€ a ty si jej zaplatila len 40€. To ti vychadza? Ja sa nejdem hadat, aj ked robim v zdravotnictve, pouzivame ekasu, ale myslim ze takto to nepojde.
Plus ked pises ze to trvalo 2mesiace, tak zakrok uz ma davno vykazany aj preplateny, takze nebude moct vykazat zas to iste.. a to poistovna paruje- tvoju ziadost, blok a vykazanie od Dr.
@majla87 už som pochopila 😔
@majla87 a u obvodnej sa nedá zeby vykazala preventívnu z dátumom napr.maj ?
@noemikatka hmm, no to teoreticky by slo, len neviem ci by to nebolo nejake “podozrive”. Lebo maj je uz tiez davno vykazny/uzavrety 😏 ale skus sa opytat aj tam, aj zubara, no zmierila by som sa s tym, ze asi skor nic nebude.
@noemikatka už nic nespravite...len sa musite zmierit...mesiac maj je už davno uzavrety

@majla87 no ja jej poviem ze mi nepreplatili posledný zakrok na ktorom bola poviem dôvod dcéra ci sa len neda dat nový blok z iným dátumom to je cele