icon

Úraz v škôlke, vrátenie školného a vybavenie poistky

samika
19. apr 2011

Ahojte maminy,
viete mi prosím niektorá poradiť ako postupovať keď sa stane v škôlke úraz?
Malý chodí do škôlky len na doobedie ( bol tam piaty krát) a keď si išli po obede umyť rúčky v umyvárke spadol a zlomil si nôžku. Už keď som ho čakala pred dverami som počula strašný plač......malý docupkal aj s učiteľkou po svojich. Učiteľka mi oznámila, žesa v umyvárke šťuchli s nejakým chlapčekom a on spadol a udrel si nôžku. Doma som mu nožičku pozrela a od členka dole príšerne opuchnutá. Hneď sme išli na chirurgiu a výsledkom je sádra na 3 týždne.
Chcela by som vedieť, ako postupovať, aby škôlka uznala vrátenie aspom časti školného. ide o súkromnú škôlku.

Strana
z2
tika2012
30. sep 2016

minuly rok sme mali tiez zlomenu ruku v skolke, bolo mi oznamene ze deti su poistene iba proti kradezi, urazovo nie, takze sme nedostali nic, kedze sukromne sme poisteni tiez neboli, ..neskor somsa dozvedela, e som bolestne mohla ziadat od zriadovatela skolky teda miestneho uradu pod ktory skolka patri, ale vykaslala som sa na to, jedna sa o statnu skolku, v sukromnych netusim ako to funguje, 😉

adrianabalazova8
2. okt 2016

No tam kde chodi moj mali tak to je statna v pondelok idem za zriadelovatelom a uvidim ako dopadnem dufam ze ma hned neodbije lebo podla mna na to bolestne ma pravo

tika2012
2. okt 2016

@adrianabalazova8 drzim palce 🙂 🙂 nedaj sa odbit, 🙂

timea7
2. okt 2016

@adrianabalazova8 http://www.skolskyportal.sk/vzdelavanie-vychova... v žiadnom prípade sa nedaj odbiť, deti majú byť poistené, že nie sú, je problémom školy, nie tvojím. Držím palce!

adrianabalazova8
5. okt 2016

Ja uz fakt neviem ako dalej bola som za pani riaditelkou a snazila sa s nou normalne porozpravat ale ona absolutne bez zaujmu tak som sla za zriadelovatelom a vo stvrtok cize zajtra mame stretnutie budem si stat za svojim slovom a ziskam pre synceka bolestne dakujem vam velmi krasne za povzbudenie to naozaj potesi v takejto situacii naozaj dakujem

Strana
z2