Úraz v škôlke, vrátenie školného a vybavenie poistky
Ahojte maminy,
viete mi prosím niektorá poradiť ako postupovať keď sa stane v škôlke úraz?
Malý chodí do škôlky len na doobedie ( bol tam piaty krát) a keď si išli po obede umyť rúčky v umyvárke spadol a zlomil si nôžku. Už keď som ho čakala pred dverami som počula strašný plač......malý docupkal aj s učiteľkou po svojich. Učiteľka mi oznámila, žesa v umyvárke šťuchli s nejakým chlapčekom a on spadol a udrel si nôžku. Doma som mu nožičku pozrela a od členka dole príšerne opuchnutá. Hneď sme išli na chirurgiu a výsledkom je sádra na 3 týždne.
Chcela by som vedieť, ako postupovať, aby škôlka uznala vrátenie aspom časti školného. ide o súkromnú škôlku.
No tam kde chodi moj mali tak to je statna v pondelok idem za zriadelovatelom a uvidim ako dopadnem dufam ze ma hned neodbije lebo podla mna na to bolestne ma pravo
@adrianabalazova8 drzim palce 🙂 🙂 nedaj sa odbit, 🙂
@adrianabalazova8 http://www.skolskyportal.sk/vzdelavanie-vychova... v žiadnom prípade sa nedaj odbiť, deti majú byť poistené, že nie sú, je problémom školy, nie tvojím. Držím palce!
Ja uz fakt neviem ako dalej bola som za pani riaditelkou a snazila sa s nou normalne porozpravat ale ona absolutne bez zaujmu tak som sla za zriadelovatelom a vo stvrtok cize zajtra mame stretnutie budem si stat za svojim slovom a ziskam pre synceka bolestne dakujem vam velmi krasne za povzbudenie to naozaj potesi v takejto situacii naozaj dakujem

minuly rok sme mali tiez zlomenu ruku v skolke, bolo mi oznamene ze deti su poistene iba proti kradezi, urazovo nie, takze sme nedostali nic, kedze sukromne sme poisteni tiez neboli, ..neskor somsa dozvedela, e som bolestne mohla ziadat od zriadovatela skolky teda miestneho uradu pod ktory skolka patri, ale vykaslala som sa na to, jedna sa o statnu skolku, v sukromnych netusim ako to funguje, 😉