icon

Vyhlásenie o spoločnej domácnosti na dovolenku

annaannies
16. júl 2025

Zdravím
Mám takú otázku že s partnerom a s dcérou sa chystáme na dovolenku tu na slovensku.
Partnerovi to v práci preplatia avšak kedze niesme manželia potrebujú vediet aj ským ide na dovolenku a kedže manželia niesme treba Vyhlásenie že žijeme v spoločnej domácnosti.Moja otázka znie môžeme si to vyhlásenie vytlačot a vyplňit doma alebo treba ist na nejaký úrad kvôli overeniu podpisov alebo tak ????

billy_jean
16. júl 2025

Opýtajte sa priamo na personálnom oddelení partnerovej firmy, či stačí jednoduché čestné vyhlásenie s vlastnoručnými podpismi, alebo je potrebné overenie podpisov.
Ak treba overenie, stačí zájsť na matriku alebo notára s občianskym a hotové vyhlásenie – overenie podpisu stojí pár eur (zhruba 1,50 € na matrike za každý podpis).

annaannies
autor
16. júl 2025
@billy_jean

Opýtajte sa priamo na personálnom oddelení partnerovej firmy, či stačí jednoduché čestné vyhlásenie s vlastnoručnými podpismi, alebo je potrebné overenie podpisov.
Ak treba overenie, stačí zájsť na matriku alebo notára s občianskym a hotové vyhlásenie – overenie podpisu stojí pár eur (zhruba 1,50 € na matrike za každý podpis).

@billy_jean dakujem

alenka58
16. júl 2025

u nás stačí čestné vyhlásenie, ktoré je zverejnené v KZ

fialkafialkovita
16. júl 2025

@annaannies ja som len jednu vetu napísala, že s tým a tým žijem v spoločnej domácnosti, podpísala a každý rok to bolo v pohode. Bez overenia podpisu

mondolina
16. júl 2025
@annaannies

@billy_jean dakujem

@annaannies
bez overenia podpisu. krátke čestné prehlásenie. nič viac. partner to ani nepodpisoval.