Výmena vodičského preukazu pri zmene priezviska
Dobry den, je tu nejaky zamestnanec policie co robi na dokladoch?
Zaujimalo by ma, ci ak si idem dat spravit novy vodicak z dovodu zmeny priezviska, ci dostanem nejaky papier, ze cakam na novy vodicak s ktorym mozem pocas tej doby soferovat?
A rovnako, ci mierne nalomeny vodicak sa povazuje za neplatny a moze mi byt pracovnikom odobraty na mieste?
Dakujem za odpovede ludi ktpri sa vazne vyznaju a nie len hadaju
Nie op sa neberie ani pri zmene tp
@kvietok2012 mozem ti napisat ss, este sa chcem jednu vec opytat
@kvietok2012 mozem ti napisat ss, este sa chcem jednu vec opytat
@adka3321 kludne...
Mne tiez vzala pracovníčka OP po svadbe z dôvodu zmeny priezviska, pritom expiracia by bola az v r.2027. Tak som sa opýtala či vydá potvrdenie, že je OP vo výrobe a či mi to bude platiť keď pôjdem do Česka, Poľska a ona že nie. Takže iné neostalo len zaplatiť expresné vyhotovenie za 20 eur. A teraz rozmýšľam ako to mám poriešiť s VP. Tam už by to bolo 40. Zas mi zoberie alebo nechá?
Mne tiez vzala pracovníčka OP po svadbe z dôvodu zmeny priezviska, pritom expiracia by bola az v r.2027. Tak som sa opýtala či vydá potvrdenie, že je OP vo výrobe a či mi to bude platiť keď pôjdem do Česka, Poľska a ona že nie. Takže iné neostalo len zaplatiť expresné vyhotovenie za 20 eur. A teraz rozmýšľam ako to mám poriešiť s VP. Tam už by to bolo 40. Zas mi zoberie alebo nechá?
@valery3 vidis, nema na to pravo. Ja som sa stazovala u nadriadeneho, OP mi ako ospravedlnenie za 🐄 na prepazke vidal za 3 dni a VP mi dodatocne vymenil bezplatne...jednoducho uznal ze nepostupovala spravne.
@valery3 vidis, nema na to pravo. Ja som sa stazovala u nadriadeneho, OP mi ako ospravedlnenie za 🐄 na prepazke vidal za 3 dni a VP mi dodatocne vymenil bezplatne...jednoducho uznal ze nepostupovala spravne.
@anonym_autor neviem kde ste boli, ja som bola dva tyzdne dozadu na Tomasikovej BA, velmi prijemna pani, vsetko vysvetlila, nechala mi OP aj vodicak a o 30 dni budem mat nove, este som zabudla pas aj to mi povedala, ze pokial mi plati vymena je bezplatna po dobu platnosti /zmena priezviska/

Ešte mi napadlo, ak si si dala doručiť OP na adresu /nie prevzatie na odd. dokladov/, vtedy si ho nechajú hneď pri podaní žiadosti o nový.
@patka06 dakujem, ale nie je to moj pripad 😟 vyzera ze som natrafila na premotivovanu 🐄🐄