icon

Výpis z katastra

janka12350
22. jún 2018

Ahojte potrebujem vypis z katastra a a čislo parcely majitela domu ..idem si vybavovať trvalý pobyt ku starkemu do domu ..ako by som to mohla zistit prosím vas??? a dodám že starký má starecku..

eeffka
•
22. jún 2018

Nic take ti netreba, treba ti tvoj OP a písomné potvrdenie o súhlase s tvojim prihlásením s osvedčeným podpisom vlastníka (spoluvlastníkov).

kallanchoe
•
22. jún 2018

Staci ist na katasterportal.sk tam si podla vlastnikov nalavo zistis vsetko co potrebujes.ale plati to co napisala vyssie eeffka

janka12350
autor
•
22. jún 2018

Dakujem ale pýta mi tam nejaké ičo ale on ičo nemá

kallanchoe
•
22. jún 2018

To si nevsimaj staci vypisat len povinne polia.oznacene asi dvoma hviezdickami.meno a datum narodenia....a kde sa to nachadza, kraj atd....ja som len na mobile prihlasena takze mne to nejde

janka12350
autor
•
22. jún 2018

Kraj * ? Odoslať
Okres * ? Odoslať
Obec * ? Odoslať
Katastrálne územie * ?
Vlastník
názov
(neštrukturovaný) **
? IČO **
?
dátum narodenia **
?
Overovací kód * Zadajte overovací kód z obrázku alebo z nahrávky. ? Vygeneruje nový kód, pokiaľ je kód nečitateľný
Nahrávka kódu Odoslať ?
Overenie kódu
?
ked toto všetko vypišem tak mi vyhodí že chyba

bmiroslava
•
22. jún 2018

malo by stačiť ak vyplníš aspoň jeden údaj kde sú dve hviezdičky

krpcurik
•
22. jún 2018

@janka12350 staci zadat len meno nemusi byt ani datum narodenia ani ico

janka12350
autor
•
22. jún 2018

Stále ked zadám kod tak mi ho obnovi a nič mi neukaže nerozumiem už som z toho jedel :(

pupi14
•
22. jún 2018

To tam nepotrebuješ dávať, stačí tam zadať meno. Nepíše ti niekde hore na začiatku formulára, že si zadal zlý kód?

krpcurik
•
22. jún 2018

@janka12350 na spodku stranky pod kodom by sa mali objavit vsetci vlastnici s tym menom a tam si staci vybrat starkeho a dat vytvorit zostavu, tam sa ti potom ukaze list vlastnictva

duun
•
22. jún 2018

Ak chceš iba trvalý pobyt, potom ti kataster netreba celý tento "cirkus" je nanič. Ak to potrebuješ na iné (predaj, darovanie, dedenie - závet), tak napíš jasne, o čo ide a potom má význam sa ti tu rozpisovať o tom, aký je postup.

duun
•
22. jún 2018

Ak hľadáš Františka Mrkvičku a dáš celé meno, nájde iba Ferov. Ak dáš iba Mrkvička, nájde všetkých Mrkvičkovcov v danom katastrálnom území.

maria1678
•
22. jún 2018

meno a priezvisko treba písať bez diakritiky

duun
•
22. jún 2018

@maria1678 teraz som vyskúšala, nájde AJ s diakritikou, bez problémov.

jasminet
•
22. jún 2018

@janka12350 skus nedat "frantisek mrkvicka" ale "mrkvicka frantisek"

ibrunova
•
22. jún 2018

Ja som napríklad napísaná veľkými písmenami, keď zadám do hľadania malé, nenájde ma..

janka12350
autor
•
22. jún 2018

@krpcurik už som to nakoniec našla dakujem krásne

krpcurik
•
22. jún 2018

@janka12350 niet za co 🙂