Výpis z registra trestov do zamestnania: Stačí doklad od pošty?
Ahojte baby! Kedze nastupujem do noveho zamestnania, vybavujem si veci s tym spojené. Dnes som bola na pošte riesit vypis z registra trestov s tym, ze zamestnavatel preplaca tieto veci, to viem. Na pošte som teda dostala konkretny vypis teda a ako doklad mi dala (neprijemna) pani za okienkom TOTO (viď foto). Bude to stačiť podla vas ako doklad pre zamestnavatela?

Nie. toto nie je pokladničný doklad, ale potvrdenka o platbe z karty.
U nás keď sa niečo ide preplácať (a teda to ide do účtovníctva) tak nestačí len doklad z terminálu, ale aj z pokladne, kde je vyslovene uvedené, aký úkon je účtovaný ("zdravotná spôsobilosť do zamestnania" apod), z tohto dokladu nie je jasné, či si platila výpis, alebo poštovné alebo žreby atď.
Baby, to sa tam mam vraciat na tu postu aby mi spätne dali blok? Uz aj tak som sa hadala s tou pani za okienkom lebo bola drza :D Dala mi vypis, hodila mi tento blok a radsej som isla preč lebo by som vybuchla. Myslite, ze mi spätne daju este potvrdenie alebo to risknem v praci s tymto tu?
@dominelly tak sa nauc asertivne komunikovat.
netreba sa hada, treba povedat, ze kym nedostanes doklad o to, ze si zaplatila za vypis z OR, tak zan nezaplatis. moze ti vystavit potvrdenie o zaplateni rucne - tam napise, ze co platis tuto sumu.
pochybujem, ze ti nieco vypise spatne.
teraz je to uz len na dobrej voli zamestnavatela, ci takyto doklad akceptuje...do uctovnictva ho ale zaradit nemoze

Podľa mňa stačí, je to doklad o zaplatení kartou.