icon

Vyplácanie PN

chiara189
15. okt 2021

Ahojte prisla niekomu PN? Dufam ze dnes dojde,som po 10rokoch na PN 🙈

martinkatinka
15. okt 2021

Na ucet, ci postovym.modrym sekom? Za ktory mesiac? Uz mas viac ako 10 dni? Tie totizto chodia pri vyplate

chiara189
autor
15. okt 2021

@martinkatinka od 1.9 som pn v ochrannej lehote. Takze mi pride vsetko zo SP. Na ucet

ziza116
15. okt 2021

Mne dnes prišla...na PN som od 14.7 a prišla prvý krát, ale ja som sa doťahovala so socialkou s odvolaniami -taktiez som z ochrannej doby išla :D takže po 2,5 mesiaci som dostala konečne peniaze, tak snáď ti to príde rýchlejšie ako mne :D

loginexistuje
15. okt 2021

Mne prisla dnes ... prva PN od socialnej .... (cast mi vyplatil zamestnavatel a cast socialna) papier s výmerou mi este ale neprisiel
na ucet

chiara189
autor
15. okt 2021

@ziza116 tak diky za povzbudenie🙂

cica8
15. okt 2021

@chiara189 ak ti včas odovzdal zamestnávateľ PN tak áno v tomto čase chodia prvé peniaze, ak nie. Čakaj okolo 24 ako ja napr.... Mne zamestnávateľ schválne blokuje prechodku a tak mi PN po dlhom telefonovaní do bánk chodí až 24 dňa v mesiaci🤮

loginexistuje
15. okt 2021

@cica8 inak ty mozes prechodku poslat alebo odbiest priamo do soc poist a zamestnavatelovi len kopiu na vedomie ze pokracujes
a ona nema zamestnavatela lebo sla v ochrannej lehote tak tam sa moze natiahnutbschvalovanie

loginexistuje
Autor odpoveď zmazal
cica8
15. okt 2021

@loginexistuje píšem ss