Výpoveď po troch dňoch. Ako nahlásiť na úrad práce?
Ahojte, od septembra som evidovaná na úrade prace, prijali ma do zamestnania v decembri, nastupila som v stredu a do piatku mi dali vypoved. Na dovod sa ma nepýtajte, vraj hľadali nieco ine. Nic som neporušila skratka to bolo súkromne zariadenie a dali si záležať. Ale potom to mali aj brat do úvahy ze som absolventka bez skusenosti a zaucanie trva o nieco dlhsie nez necelé 3dni. Nevadi. Ide mi o to, ze za tie 3 dni som to ani nestihla zaniesť na úrad prace nejaku zmluvu, takze vedia oni nejak ze som tam bola? Pozerala som aj zdravotku a nemam tam nic napisane zeby ma odhlásili stale tam je ze som zaevidovaná na úrade prace. Som z tohto celého zmätená uz teraz mam uzkost ked idem na úrad prace vzdy a teraz neviem ci to tam na mna vytiahne alebo to nema ako vediet. Podla mna si nedali ani tu námahu ma niekam prihlasovať. Myslim ze dosla dalsia pani na pohovor a prisla im viac vhodná. Zamestnanie si dalej hladam samozrejme a mam tam ist pondelok s potvrdeniami ze si tu pracu hladam.

@estellas bola som tam akurat, a vyradili ma teda ale bola tam ina pracovnicka, mila takze mi vysvetlila ze mam pockat na papier o vyradeni a potom doplatit zdravotku, ale uz mi to je jedno uz to vyzera ze tento mesiac alebo vo februari si najdem to zamestnanie takze som rada aspon ze to mam za sebou ten stres 😃a ked nie tak ze sa mam dojst potom znovu zaradit.