icon

Vyradia ma z úradu práce?

Včera o 21:17

Dobrý den meskam 10 dní robim si kurz hradeny cez urad práce, no zabudla som sa ist podpisat, uradnicka mi nevolala nepísala, ... uz som skoncila vsak:( lekarom nemam nic dané...bola som na kurz v ten den..vyradia ma a nic mi nepreplatia. Že. Len mi to prosim ak sa vám to stalo potvedte velmi som smutna, no mam toho vela zabudla som, velmi som zabudla :( moja chyba.

anonym_0cce17
Včera o 21:19

Sup sup zajtra na úrad. Byt veľmi smutná ti nepomôže
Čo ti pomôže je ísť za úradníckou a vysvetlit situáciu

anonym_7cace1
Včera o 21:22

ten kurz bol z UP a bol celodenny ? Zistila si to az dnes ? no rano chod nanutad hned prva tam stoj ospravedln sa a uvidis

autor
Včera o 21:23
@anonym_0cce17

Sup sup zajtra na úrad. Byt veľmi smutná ti nepomôže
Čo ti pomôže je ísť za úradníckou a vysvetlit situáciu

@anonym_0cce17 pojdem samozrejme aj som jej to pisala emailom ci sa mozem dostavit az vecer som to zbadala myslela som ze auguste az mam..a nie nie júly, ale ten pocitac vraj sám generuje a vyhadzuje či co... to by muselo byt stastie od boha a kurz chodim zbytocne a ucim sa. Je to 10 dní uz je to pase.....

autor
Včera o 21:24
@anonym_7cace1

ten kurz bol z UP a bol celodenny ? Zistila si to az dnes ? no rano chod nanutad hned prva tam stoj ospravedln sa a uvidis

@anonym_7cace1 celodenny ano pondelok az piatok az dnes som zistila karticku pomylena s augustom:( je to moja vina .

autor
Včera o 21:26

A je to cez Urad ten kurz...:( celodenny. Pojdem zajtra ach .. podla mna to uz pocitac vyhodil alebo co ze automaticky to

sisa_s
Včera o 21:30

Úrad práce, sociálnych vecí a rodiny na základe splnomocnenia uhradí príspevok na rekvalifikáciu za absolvovanú rekvalifikáciu priamo poskytovateľovi rekvalifikácie vtedy, ak:
nebudem počas rekvalifikácie vyradený z evidencie uchádzačov o zamestnanie pre nespoluprácu,

Takze ta na 6m pravdepodobne vyradia z evidencie a kurz nepreplatia

anonym_330abd
Včera o 21:31

Na také veci treba mať pripomienku v mobile, po prípade nalepiť na chladničku, alebo aj na dvere WC, tam kde sa najviac zdržuješ 😉

anonym_7cace1
Včera o 21:35

nestresuj bola si na kurze cez Urad chod zajtra rano tam a bude to dobre
nabuduce si to daj rovno do mobilu

anonym_96b6eb
Autor odpoveď zmazal
autor
Autor odpoveď zmazal
autor
Včera o 21:43

Dam vam vediet zajtra:( taku hlavu mam..ach mam to cez urad tsk snád...ach jaj

stellarstar
Dnes o 04:16

V dnešnom modernom svete si neviete termíny zapisovať do tel kalendára?

anonym_2abf1c
Dnes o 04:43
@anonym_autor

Dam vam vediet zajtra:( taku hlavu mam..ach mam to cez urad tsk snád...ach jaj

@anonym_autor Podľa mňa by ťa nemali vyradiť keď si bola v ten deň na kurze.

sisska96
Dnes o 06:32

Bola si na kurze, tak podľa mňa nebude problém

estellas
Autor odpoveď zmazal
autor
Dnes o 07:56

Baby ludkovia nevyhodili ma, napisali mi email ze mam prist po kurze mala som stastie na uradnicku... velky stres som si prezila, dakujem vám aj ze ste mi odpisali....... odteraz to mam v mobile aj na chladnicke

sisska96
Dnes o 11:08
@anonym_autor

Baby ludkovia nevyhodili ma, napisali mi email ze mam prist po kurze mala som stastie na uradnicku... velky stres som si prezila, dakujem vám aj ze ste mi odpisali....... odteraz to mam v mobile aj na chladnicke

@anonym_autor Jasne, však si neodflákala, ale bola si na kurze. Relax

anonym_96448f
Dnes o 12:22
@sisa_s

Úrad práce, sociálnych vecí a rodiny na základe splnomocnenia uhradí príspevok na rekvalifikáciu za absolvovanú rekvalifikáciu priamo poskytovateľovi rekvalifikácie vtedy, ak:
nebudem počas rekvalifikácie vyradený z evidencie uchádzačov o zamestnanie pre nespoluprácu,

Takze ta na 6m pravdepodobne vyradia z evidencie a kurz nepreplatia

@sisa_s Najskôr si over info, kým niečo napíšeš 🤦