icon

Význam podania trestného oznámenia v prípade detí na TikToku

11. jún 2025

Dobrý deň podával niekto už trestné oznámenie za Fotky kvázi video na Tik toku Kde sú maloleté deti a matka nedala súhlas aby tie deti mohla zverejniť? Podotýkam tie deti mám zverené do osobnej starostlivosti môjho ex priateľa priateľka si urobila video s fotkami na Tik toku ja s tým určite nesúhlasím nikto mi nedal vedieť bolo to urobené potajomky. Druhá vec moja maloletá 8 ročná dcéra má Facebook o ktorom som tiež vôbec nevedela a otec jej to urobil čo ja s tým vôbec nesúhlasím takéto dieťa nemá čo hľadať na sociálnych sieťach aspoň môj názor

maca1984
11. jún 2025

Nevieš to vyriešiť tak, že sa porozprávate a to video stiahne ?

predavamknihy
11. jún 2025

FB účet môžeš nahlásiť priamo na Facebooku, užívateľka (tvoja dcéra) nespĺňa podmienku veku pre registráciu.

januska12323
11. jún 2025

Porozprávaj sa s otcom detí či to nezmaže.

rejka7
11. jún 2025

Agáta Hanychova zverejňovala fotky svojich detí a otec jedného z jej deti Prachař to dal na súd a vyhral. Ona nesmie ich spoločnú dcéru zverejňovať

minenkaa
11. jún 2025

Súd

autor
11. jún 2025
@januska12323

Porozprávaj sa s otcom detí či to nezmaže.

@januska12323 on zial nie on je nahuleny debil a ona typujem ze tiez nieco berie ked som videla tie videa zle mi doslo

autor
11. jún 2025
@predavamknihy

FB účet môžeš nahlásiť priamo na Facebooku, užívateľka (tvoja dcéra) nespĺňa podmienku veku pre registráciu.

@predavamknihy dakujem pekne