Význam podania trestného oznámenia v prípade detí na TikToku
Dobrý deň podával niekto už trestné oznámenie za Fotky kvázi video na Tik toku Kde sú maloleté deti a matka nedala súhlas aby tie deti mohla zverejniť? Podotýkam tie deti mám zverené do osobnej starostlivosti môjho ex priateľa priateľka si urobila video s fotkami na Tik toku ja s tým určite nesúhlasím nikto mi nedal vedieť bolo to urobené potajomky. Druhá vec moja maloletá 8 ročná dcéra má Facebook o ktorom som tiež vôbec nevedela a otec jej to urobil čo ja s tým vôbec nesúhlasím takéto dieťa nemá čo hľadať na sociálnych sieťach aspoň môj názor
FB účet môžeš nahlásiť priamo na Facebooku, užívateľka (tvoja dcéra) nespĺňa podmienku veku pre registráciu.
Porozprávaj sa s otcom detí či to nezmaže.
Agáta Hanychova zverejňovala fotky svojich detí a otec jedného z jej deti Prachař to dal na súd a vyhral. Ona nesmie ich spoločnú dcéru zverejňovať
Súd
Porozprávaj sa s otcom detí či to nezmaže.
@januska12323 on zial nie on je nahuleny debil a ona typujem ze tiez nieco berie ked som videla tie videa zle mi doslo
FB účet môžeš nahlásiť priamo na Facebooku, užívateľka (tvoja dcéra) nespĺňa podmienku veku pre registráciu.
@predavamknihy dakujem pekne

Nevieš to vyriešiť tak, že sa porozprávate a to video stiahne ?