Z okresu do okresu v čase od 1 - 5 hodiny rána
Ahojte, nikde neviem nájsť otázky a odpovede na zákaz vychadzania mimo času pd 1 do 5 rána, čiže v tedy zákaz vychádzania neplatí to znamená že môžem ísť mimo okres? Ďakujem za každú odpoveď
Presiel by mi ako dôvod prejsť do iného okresu bez testu nakrmenie zvierat? Mam tam sliepky, kohúta, psa a zajace.
To nám šéf hovoril, kto nechce ísť na test môže robiť od 1 do 5 😁
Alebo napíšem na inzerát že ak predávajúcemu nevadí že si po vec prídem v čase medzi 1-5 tak to kúpim 😀 veď ak bývam v okresnom meste, ani nemám dôvod ísť mimo mesta. Ale ak chcem niečo kúpiť cez inzerát vždy to má niekto najbližššie v susednon meste či okrese.
Alebo v priemyselných parkoch kde narovnakej adrese sídli 10 firiem a dochádzajú tam tisíce ľudí do práce tak tam treba kšeftovať. Napríklad veľké fabriky ako automobilky mávajú skupinu na sociálnej sieti a tam napíšem napr. kúpim iphone 8 a pred fabrikou sa stretneme.
Mňa najviac zasiahlo to že si všetko kupujem cez inzeráty a väčšinou si po ne chodím osobne. Tak hľadám spôsoby ako sa k tomu dostať nejakou obkľukou. Napríklad vyhradený čas pre seniorov obídem tak že mám suseda dôchodcu ktorý sa stále motá okolo činžáku a potraviny sú hneď pred činžakom, tak pošlem jeho nech mi nakúpi. Spraví to za jednu cigaretu.
Viete ako som vybabral v kauflande keď bol zákaz predaja elektroniky? Tie regále neboli nijak extra zabarikádované len do kríža prelepené páskou a s nápisom že toto sa nepredáva. Potreboval som nabíjačku iba ten adaptér hodil som to medzi potraviny, malá krabica to sa v košíku stratí a sú tie samoobslužné pokladne a tam si skenujem sám takže som to oskenoval spolu s potravinami a hotovo. Stroj nevie že je zákaz a softvér nastaviť aby tie veci nenačítal je zložitý postup tak kvôli dočasnému opatreniu by to nemalo zmysel preprogramovávať a koho by z vedenia obchodu napadlo že sa niekto bude o takéto niečo pokúšať?
Chcem sa spýtať či je mizne aj teraz cestovať medzi 1a5 medzi okresmi.
Naposledy som počul tak že to platí stále len vycestovať zo štátu je zakázané. Lebo využívali to okno tak že medzi 1-5 opustili štát a tak vycestovali. Ale zákaz vychádzania vtedy neplatí.
Už som tak kupoval cez inzerát elektroniku od cigánov. Oni do roboty nechodia tak nebol problém aj v noci o druhej že si preto prídem. Sú hore vtedy bežne.

@monikaa44 ja viem tak, ze toto neplati. Znameho tak zastavili, isiel do prace do ineho okresu, kde ich testuju - a aj tak ho nepustili. Musel sa dat otestovat vo svojom okrese. A bolo to rano okolo piatej.