icon

Zabudla som ukončiť OČR

ivv8
17. feb 2023

Ahojte prosim vas, otazka stalo sa vam uz niekomu ze ste zabudli ukoncit ocr ? Je piatok cize lekarka uz neordinuje az v pondelok. Chcem poslat priatela ukoncit ocr kym ja budem v praci. Myslite ze sa to da? Dakujem

janinah
17. feb 2023

Ano

luciajass
17. feb 2023

Nemôžeš ísť do práce, keď nemáš ukončené. Musíš mať doklad

macilka
17. feb 2023

@ivv8 ja ukoncujem bezne v pondelok tak, ze zavolam z prace, aby ukoncila k nedeli. Ale mne to teda tak dr. bez problemov robi..

koniarova
17. feb 2023

Veď v pondelok ráno zavolaj,nech ti ukončí v piatok.

ivuska027
17. feb 2023

Ved ukonci v pondelok do nedele, aspon Ti pobezia peniaze za vikend.

koniarova
17. feb 2023

@ivuska027 nie každý dr. to napíše.

luciajass
17. feb 2023

@ivuska027 doktor neukončí PN/ocr ku dňu, kedy nieje v práci. Riešila som to v decembri a ani do práce má nepustili bez ukončenia, až v utorok

macilka
17. feb 2023

@luciajass mne to robi aj moja vseobecna lekarka (pri pn), aj lekarka mojej dcery (ocr). Vzdy si dam ukoncit k nedeli..

ivuska027
17. feb 2023

@luciajass To je administratívna záležitosť. U vás v robote to nejak prezivaju. 🙈

euka210
17. feb 2023

@ivv8 moj v pondelok rano ide dat ukoncit k nedeli a poobede do prace.
Zavisi od zamestnavatela, ci Ti tak dovoli, doniest neskor.

mici512
25. nov 2023

Žienky, čo v prípade ze dieťa išlo do školy v pondelok no malo byt ešte doma, ocr mi dr ukončil keď sme tam boli 1.deň, a už ju má z-teľ

lilinka88
26. nov 2023

Ty si pracovala? Ak ano, tak zamestnávateľ to potvrdí na tlačive pre SP. Ak nie, tak by si si mala dať napr dovolenku a opäť by ti to zamestnávateľ potvrdil na tlačive. Ideálne ale keby ti dr aspoň na výmennom lístku napísala opravu očr,že trvala od ... -do (iba nedele)