icon

Žiadosť o milosť - skúsenosti

zoya_1
15. jún 2021

Dobrý deň.chcem sa spýtať či tu niekto už písal žiadosť o milosť. Ďakujem

Strana
z2
pink_lady
15. jún 2021

a hlavne, v tom liste NESMIES klamat, prifarbovat, oni si vsetko dokladne overia /tovja diagnoza, maleho, jeho trstny cin atd/

@ibrunova podmienku dostal v minulosti a kedze v podmienke spachal novy trestny cin, ide sedet riadne

marcellka32
15. jún 2021

Skúste skupina právne poradenstvo tu na mk

elizabet173
15. jún 2021

@pink_lady na tom predsa nezalezi

pink_lady
15. jún 2021

@elizabet173 na com? ze aby neklamala alebo to s tou podmienkou? to som len reagovala na to ako pani predo mnou pisala co zrejme zlepochopila...alebo ze za co sedi? no na tom velmi zalezi...rozdiel je krades, mariska, alebo vrazda, nasilie...

dilino
15. jún 2021

Aj ked zohliadnia to že syn je chorý že budeš mať papiere neznamena že omylostenie dostane pišeš nieje jeho syn ak má iné priezvisko syn ako priateľ tak právne podľa zákona nemá žiadneho syna.Len sa ku nemu pekné chova a stara sa oňho a prijal ho ale právne sa to nebude zohľadnovať kedže nema po ňom priezvisko takže nieje biologický otec.Tam veľmi zaleži čo urobil ked bol v podmienke spáchal dalši trestný čin samozrejem že ho vzali do basy.A čo nevedel ked išiel robiť niečo ine že ešte má podmienku ked je podmienka musi byť čisty ako ľaľia nesmie urobiť nič aj za obyčajnu facku pôjde do basy podmienka je brana prisne len nechápem že v podmienke bol a urobi zasa nejaku hlúposť či on nevie definiciu podmienky.

eeee49
6. jún 2023

@zoya_1 dobrý večer posielali ste tu žiadosť ak áno mam ten istý problém neviem ako na to a ako čo napísať napríklad obálku aby to bolo správne aj doručené ak ste tú keď že ste to písala pred troma rokmi budem veľmi rada za odpoveď .

ewka1980
20. júl 2023

@eeee49 prosím vas pisala ste aj vy milost?mozete mi do spravy ak ano?

eeee49
20. júl 2023

@ewka1980 neviem ako napísať do tej spraví 😄

ewka1980
24. júl 2023

@eeee49 aj sa oplatilo?napisat? Pustili ho z vazby?

eeee49
25. júl 2023

@ewka1980 odpísala mi kancelária prezidentky že proces bude trvať dlhšie tiež som to písala nedávno no už viac listou skúšam to . Prosím sa doslova.

ewka1980
26. júl 2023

@eeee49 diki

Strana
z2