icon

Zle poslaný email ohľadom prekonania Covid-19

christian2
20. mar 2021

Možno že mám len paranoju, ale som v strese. Mali sme poslať papier o prekonanie kovidu ( je tam, meno dátum narodenia a dátum od kedy do kedy sa nemusi testovať) ja som sa pomýlila v pismene a poslalo to na ten mail ( druhému). Moja otázka, môže on volať Dr. a pýtať si napr rod.cislo? Môže mu to dr. povedať vôbec. Už ma napádajú také bludy. Rozmýšľam že by som mu aj zavolala v pondelok ráno Dr. Možno iba zvelicujem , ale som úplne nešťastná 🙁 Dá sa to na niečo zneužiť? Dakujem

syslik81
20. mar 2021

silne pochybujem ze si ten niekto kto ta nepozna a dostane od cudzej osoby mail ak vobec taka mailova adresa exisstuje d atu namahu a bude si zistovat rodne cislo a podobne hovadiny .. posli ese jeden email a ospravedln sa ...

petamich
20. mar 2021

kto je ten "druhy"? kazdopadne nerobila by som z toho isto vedu, keby mne prisiel email, ktory sa ma netyka tak ho vymazem alebo napisem odosielatelovi, ze asi omyl a aby si ho pripadne preposlal kam mal smerovat (ak si to nevsimne), nevidim uplne dovod na co by kto volal lekarovi a pytal si tvoje rodne cislo

christian2
autor
20. mar 2021

@petamich mám normálne nervy písalo mi že mail odoslaný , tak adresa asi existuje. Už som sa aj ospravedlnila. Normálne som hotová z toho 😕

petamich
20. mar 2021

@christian2 nemaj z toho nervy, bezne sa to deje 🙂 normalny clovek to vymaze a odignoruje

christian2
autor
20. mar 2021

@petamich už len dúfam, že to je normálny človek

lindous
20. mar 2021

A čo by zavolal doktorovi ? Dobrý deň, ja som tá a tá, toto je moje meno, toto je môj dátum narodenia, môžete mi povedať moje rodné číslo ? 😅 myslím si, že naozaj môžeš byť pokojná, presne ako tu už bolo povedané, normálny človek to odignoruje a aj keď sú ľudia všelijakí, tak s meno a dátum narodenia nie je tak citlivý údaj, nenapadá mi možnosť ako to zneužiť

deedol
20. mar 2021

meno a datum narodenia zistis aj z katastra, nie je to citlivy udaj.

christian2
autor
20. mar 2021

@deedol viem , že som už asi šibnuta , ale uistite má ,ze poznanie peňazí z nebankovky potrebuje občiansky preukaz? Ďakujem, prepína mi

klip0
21. mar 2021

@christian2 meno a datum narodenia naozaj nestaci k nicomu, iba ak by ti chcelndontelky v den narodiek dat gratulaciu. Absolutne sa nestresuj, nemas z coho, takto to nefunguje. Ved zober sino kolkych ludoch vies ich meno a datum narodenia

petamich
21. mar 2021

@christian2 zbytocne si sama sebe robis stres, nie na zaklade mena a priezviska a datumu narodenia nikomu nic nikto neda 🙈