icon

Zmena priezviska dieťaťa

22domi
5. máj 2017

Pekný večer. Prosím Vás,vedel by mi niekto poradiť? Môj syn má 5 rokov. Priezvisko má stále po mne. Chceli by sme priezvisko synovi zmeniť,s partnerom nie sme zosobášený. Vedel by mi niekto poradiť,či to ide aj bez súdu? ďakujem.

Strana
z7
bluka2
9. máj 2017

@breznica Mimo EU s nim ale velmi nechodis, ked mas taku skusenost, ci?

evittam
Odpoveď bola odstránená
breznica
9. máj 2017

@bluka2 zatiaľ len Švajčiarsko sme navštívili mimo EU a nikto tam od nás nič nepýtal

bluka2
9. máj 2017

@breznica To dava zmysel, mala som sa lepsie vyjadrit, myslela som mimo zony Schengenu

breznica
9. máj 2017

@bluka2 nemám dôvod cestovať-necestujem

xxxxxnnnnn
Odpoveď bola odstránená
bluka2
9. máj 2017

@breznica Ja zas nemam dovod necestovat - cestujem 😂

breznica
Odpoveď bola odstránená
ema234
10. máj 2017

Suhlas musia davat obaja rodicia, staci podpis overeny notarom. Ak otec nesuhlasy tak len sudnou cestou.

ema234
10. máj 2017

@22domi Suhlas musia davat obaja rodicia, staci podpis overeny notarom. Ak otec nesuhlasy tak len sudnou cestou.

bluka2
10. máj 2017

@breznica Fakt myslis mna? Len som poukazala na to, ze ty si sa s neprijemostami toho mat ine priezvisko nestretla, lebo necestujete mimo. Ja som sa s kontrolnymi otazkami ci je to moje dieta stretla skoro vzdy, ked sme opustali zonu schengenu. Podla mna relevantne info v tomto kontexte, nie rypanie ..tak peace

bluka2
10. máj 2017

A aby som bola presnejsia tych skusenosti je vela: z letiska vo frankfurte, mnichove, londyne, amsterdam,...

breznica
10. máj 2017

@bluka2 hneď si otočila na posmech mňa,že necestujem.mám dôvody na necestovanie s mojím synom lietadlom a nemienim ich tu rozoberať

bluka2
10. máj 2017

@breznica To nebolo vobec myslene ako posmech

maciatkolulu
10. máj 2017

@bluka2 inak súhlas. Kamarátka sa volá inak ako jej dcéra a v Paríži pri odlete mala dosť veľké problémy....

Strana
z7