Zmena priezviska na zbrojnom preukaze
Ahojte nie som si istá , už mám zmenené priezvisko aj na poľovník lístku aj preukaze člena , idem zajtra na políciu zmeniť priezvisko na zbrojnom ale aj preukaze zbrane . A teda neviem či tu zbraň tam nosiť veď nejde o kúpu ani nahlasovania iba zmenu priezviska .. viete mi poradiť poľovníčky ? 🙂
@betsabeew mozno budes potrebovat novy lekarsky posudok a psychologicky posudok,ak su starsie,ako 3 mesiace.Pozor,su nove tlaciva,ja som potvrdenie mal,ale neakceptovali ho,musel som ist este raz s novym tlacivom,cely den zabity...Lekar o tom nevedel,ze sa zmenili.Zbran nepotrebujes na kontrolu,je to administrativny ukon,jedine,ze by sa to nahodou
zmenilo🥴
@tundra no sú ale keďže ten zbrojný mi stále platí a teda stále sú platne aj tieto posudky nie ? Dúfam že to vybavím zajtra lebo už sa mi nechce vybavovať 😅
@betsabeew mozno budes potrebovat novy lekarsky posudok a psychologicky posudok,ak su starsie,ako 3 mesiace.Pozor,su nove tlaciva,ja som potvrdenie mal,ale neakceptovali ho,musel som ist este raz s novym tlacivom,cely den zabity...Lekar o tom nevedel,ze sa zmenili.Zbran nepotrebujes na kontrolu,je to administrativny ukon,jedine,ze by sa to nahodou
zmenilo🥴
@tundra že sú staršie ako 3 mesiace 😅 posudky mám ked som si robila zbrojný a všetko okolo toho takze snáď to netreba ,
@tundra že sú staršie ako 3 mesiace 😅 posudky mám ked som si robila zbrojný a všetko okolo toho takze snáď to netreba ,
@betsabeew nič ti tam netreba, len papiere o zmene a starý prekaz, bežne sa menia údaje na dokladoch vrátane tohto - zbraň tam neber, na to nie je dôvod
Bolo treba vypísaní žiadosť to som si už predtým vytlačila a vypísala doma . Obciansky , sobasny list a poľovný lístok . Nič viac nebolo treba a zbraň tiež nebolo treba a ani som nič neplatila za tuto zmenu 🩷

zmenilo🥴