Zmena údajov v banke ČSOB. Je to bežný postup?
Ahojte.. len taka otazka kontrolna. Menila som si doklady a udaje a volali mi este v ten den z ČSOB, ze zaznamenali zmenu udajov a ze mam prist na pobocku s novym dokladom. To je standartny postup? Stalo sa to pred tyzdnom a cele mi to vrta v hlave… cely ten rozhovor.
Ďakujem za odpovede.
Tak ked ta volaju na pobocku, tak to nebude ziadny podvod alebo nieco. Ak si menila online, asi potrebuju kopiu...
a čo je na tom také divné? Údaje sa v banke kontrolujú pravidelne. Či by si bola radšej keby ti blokli účet?
:D jesus, ocividne, ked si menis doklady, tak sa mas zastavit v banke automaticky, museli ti volat, lebo ti to asi nedocvaklo samej…
Áno je to bežné a čudujem sa, že sa tým týždeň trápiš a nejdeš sa pýtať na pobočku.
Čo je na tom divné? Urobia si kópiu tvojho nového OP a založia ku zmluve.
Banky majú prístup do registra obyvateľov takže zmeny sa môžu dozvedieť automaticky.
Aj keď zomrieš môžu sa to dozvedieť automaticky a ihneď zablokujú tvoj bankový účet.
Doba pokročila, už sa nemusí všade chodiť s písomnou žiadosťou.
Divné by bolo len to, keby si od teba cez telefón pýtali osobné údaje.
áno vlani som menila pobyt a aj OP a išla som do banky oni si ho oscenovali... bežná prax...
áno vlani som menila pobyt a aj OP a išla som do banky oni si ho oscenovali... bežná prax...
@mimaapeto áno viem, že mám ist do tej banke ale prišlo mi divne ze mi hneď ako som bola na polícii tak mi volali asi 3 hodiny na to. Iba to…
Mne písali dva týždne vopred, že mi vyprší občiansky a ak nemám nový, mám si ich vybaviť. Chcela som im ho ísť obuchat o hlavu, že platí ešte dva mesiace a majú v tom bordel. Našťastie som sa pred tým na ten občiansky pozrela. No... Ehm... Nemali v tom bordel... 🫣 Nový som zmenila cez appku.
Mne písali dva týždne vopred, že mi vyprší občiansky a ak nemám nový, mám si ich vybaviť. Chcela som im ho ísť obuchat o hlavu, že platí ešte dva mesiace a majú v tom bordel. Našťastie som sa pred tým na ten občiansky pozrela. No... Ehm... Nemali v tom bordel... 🫣 Nový som zmenila cez appku.
@vroni mne takto appka Curve, že nahrajte nový doklad že pôvodný stratil platnosť. A ja že k*k*tina, veď mám platný.... Ee. V ten deň koniec platnosti... poobede som bol na polícii vybaviť nový. Ehm. Zaplatil som 20€ za OP do dvoch dní... Navyše za volant ani náhodou, lebo nemám pas. Našťastie do 2 dní bolo naozaj, takže pohoda.
@vroni mne takto appka Curve, že nahrajte nový doklad že pôvodný stratil platnosť. A ja že k*k*tina, veď mám platný.... Ee. V ten deň koniec platnosti... poobede som bol na polícii vybaviť nový. Ehm. Zaplatil som 20€ za OP do dvoch dní... Navyše za volant ani náhodou, lebo nemám pas. Našťastie do 2 dní bolo naozaj, takže pohoda.
@kocuris na koniec platnosti dokladov si dávam pripomienku
@anonym_ee43de boa hej, o 10 rokov... pred 10 rokmi som nemal ani Google kalendár 🤣
@kocuris najstarší záznam v kalendári mám z 3/2016

@anonym_autor veď sa na najbližšej pobočke zastav a uvidíš.