Zmluva od SPP
Ahojte, chcem sa s vami poradiť. Aj my sme boli tí nešťastníci čo mali zmluvu so Slovakia Energy. Dnes nám prišla nová zmluva od SPP. Prišli dve zmluvy jedna o združenej dodávke plynu a druhá o produkte Uhlíková stopka. Som povinná podpísať aj zmluvu o Uhlíkovej stopke ak o ňu nemám záujem? A ešte jedna otázka, že pri originále zmluvy pre SPP a v kópii pre nás sú výpovede. Posielam len zmluvu a obe výpoveď výpovede si nechávam? Ďakujem 🙂
@michalka78 dobrý deň, ako ste to vyriešili prosím? Stačilo nastaviť len sumu danú pre plyn?
@nikolett111 ano stačilo..v januári som mala poslednú platbu za uhlíkovú stopku a viac som neplatila...už mi nič ani neposielaju..zmluva zanikla
@michalka78 ďakujem za rýchlu odpoveď. Riešim to teraz keďže som sa dozvedela že otca k tomu na nútili pred pár mesiacmi cez telefón 🙃 a kvôli tomu sme mali nedoplatok. Oni si totiž pri vlastnili sumu čo posielali rodičia navyše. A teraz sa čudovali prečo nemajú zvyčajný preplatok.
A úprimne nechápem ako si to vôbec dovolili. Keďže to môžu iba ak by bol variabilný symbol pre zákaznícke číslo. Lenže rodičia tam mali normálne číslo pre zmluvu na plyn😐 čiže nemali podľa mňa právo na tú podľa nich "nepriradenú platbu". Čiže z 6 eur preplatku si vždy zobrali 4,10 a 1,90poslali späť na účet 🙃

Ahojté mal som ten istí problém pri prepise elektriky,mi podstrčili papiere na uhlikovú stopu prvé tri mesiace som platil a potom som prestal po 4 mesiacoch zmluva skončila a prestali ma otravovať s platením.Moja chyba mal som si poriadne pozrieť čo podpisuje, ale je to aj od nich svinstvo že bez upozornenia ľudí takto odrbú držím palce ahoj.