Odporúčate gastroenterológa v Partizánskom?
Ahojte, máte niekto skúsenosti s MUDr. Pillarom? Príp.ktoreho gastroenterologa odporúčate?
1. Osobné objednanie na kolonoskopiu – vyčkať si od cca 5:30-6:45 v rade, berú len 12 ľudí za deň. Pani sestrička si píše do diára deň a hodinu a mne dala leták na preháňadlo, kde píše dátum a čas vyšetrenia.
2. Otázka, či chcem uspať za asi to bolo 100 eur, alebo budem pri vedomí. Na iných oddeleniach čo som sa dozvedel až teraz dávajú injekciu na úľavu alebo rajský plyn pre lepšiu znášanlivosť.
3. Leták uvádza: 5 dní pred preháňadlom nejesť zeleninu a ovocie, 2 dni pred vyšetrením len kašovitá strava a v deň pitia preháňadla len voda.
4. Vyšetrenie – vyzliecť sa do pol pása a ľahnúť na posteľ. Ak je bolestivé doktor ponúka alternatívu. Buď si to zopakovať s uspaním a zaplatením, alebo absolvovať CT vyšetrenie zadarmo.
5. Na druhý deň som absolvoval CT vyšetrenie. Bola mi podaná kontrastná látka do žily a zároveň mi cez konečník zaviedli hadičku, cez ktorú mi pumpovali vzduch do čreva. Vyšetrenie trvalo približne 35 minút. Počas vyšetrenia a následne po ňom som pociťoval kŕče spôsobené vzduchom, kým sa postupne dostal z tela von.
6. Po CT vyšetrení mi povedali, aby som sa išiel objednať na gastroenterológiu k doktorovi na výsledok. Potom opäť do poradia a čakať
7. Keďže som normálne nejedol asi 3 dni tak nastúp na stravu môže byť rôzny, doporučujem napríklad Vilma Partyková googel.

@anonym_autor našla si nejakého gastroenterológa?