Gynekológ - Modra, Pezinok
Dobrý deň .
Vie mi niekto poradiť dobrého gynekológa alebo gynekologičku? Najlepšie v Modre alebo v Pezinku.
Ďakujem za každú radu .
@brigitte93 ja som spokojná s MUDr. Mayerovou v PK
@lilinka1989 pani doktorka ordinuje v Modre alebo v PK?
@brigitte93 Pezinok
@lilinka1989 dobrý deň. Posím vás, pani doktorka Duračkova má ambulanciu v poliklinike? Zajtra idem na prvé vyšetrenie, dúfam, že ju nájdem 🙂
Mate nejaku dobru skusenost s gynekologmi na okoli? Uz som presnorila blizke okolie, ale teda nikto mi zatial nevyhovoval tak, aby som sa pre niektoreho z nich realne rozhodla.
@oila duračkova top
Ja chodim k Pavlitovi uz nejaky cas, za mna zatial gynekolog, ktory sa spraval najcitlivejsie zo vsetkych. Viem, ze mozno niekomu na tom nezalezi vobec, ale teda ja si na takychto veciach potrpim.
No pochybujem, ze niekomu na tom nezalezi, to si neviem ani predstavit, popravde. To uz musi byt zena aka flegmaticka, aby jej toto bolo jedno 🙂 Mala som gynekologa, ktory so mnou zaobchdzal totalne necitlivo, vobec nebral na mna ohlad, ci ma to boli, ci nie, jednoducho si isiel svoje, ked ma vysetroval. Toto uz viac zazit nechcem rozhodne. A ako dlho uz k nemu chodis?
@tropkica Nieco cez rok, myslim. Ved to sa mi na nom paci uplne ze najviac, ze jednoducho je taky ludsky a fakt citis, ze sa realne zaujima. Mala som problem otehotniet, velmi dlho sme sa snazili, nedarilo sa a potom som vlastne zistila, ze jednoducho stacilo len zmenit gynekologa.
Super, my sme s tymto sice nemali, ale mam iny problem zdravotneho charakteru, ktory by som potrebovala vyriesit a uz beham kade tade po doktoroch, pohadzuju ci ma ako taku babku a nikto mi nevie pomoct.
@tropkica A co konkretne ta trapi? Tak mne takisto pomohol so zdravotnym problemom, mohol by aj tebe. Zalezi, co ti je. Vela doktorov inak co si takto vsimam, aj kamaratky sa mi zvyknu stazovat, bavime sa fakt ze o vsetkom, tak mi spominali, ze vsetko riesia antibiotikami a mastami kadejakymi a neviem co. Ono to mozno ten problem vyriesi len na chvilku, ale taketo problemy tam dole maju tendenciu sa vracat castokrat. Viem o tom svoje.
Ved jasne, nemusis🙂 Tak aj ja uz som mala veru kadeco, ale zakazdym to nejak preslo a dlho sa to potom nevracalo. To su take haklive veci, ktore chces aby presli co najskor jednoznacne. Takisto s tym neviem dlho vydrzat, ani nevidim dovod, preco by si mala vlastne🙂 Treba ist za odbornikom rozhodne. Nech ta da do poriadku, lebo to nie je ani dobre.
Tak ono hlavne taketo nieco netreba podcenovat, pretoze sa ti to moze velmi rychlo vypomstit. Nebudes tieto veci riesit-obrati sa to proti tebe a uz sa toho nezbavis.
Jasne, ze to nechcem podcenovat, vazim si svoje zdravie, zalezi mi na tom, ci sa toho zbavim alebo nie. Ale ked ti raz nevedia doktori pomoct a stale sa mi to vracia, tak ja uz za to skutocne nemozem.
@natassa2 no ja uplne najviac zo vsetkeho zboznujem takychto odbornikov, ktori sa ani nesnazia ti pomoct, tvoj problem neriesia takpovediac "do hlbky". predpisu automaticky nieco, co pomohlo viacerym, ale nezameraju sa konkretne na teba. predtym som toto iste zazivala s mojim predchadzajucim gynekologom, teraz chodim k panovi Pavlitovi a je to sto a jedno.
@tropkica unho vobec nemaju problem nove pacientky 🙂 zatial som sa stretla len s tym, ze ich zakazdym zobral bez problemov. niektori sa vyhovaraju na plny stav a pritom tolko pacientiek ani nemaju. to uz je aj na ochote daneho doktora si myslim. ordinuje v Modre a konkretne na ulici Vajanskeho.
@oila Tiež som k nemu chodila, ale sme sa odsťahovali do Trenčína, kvôli mužovej práci, tak len preto som k nemu prestala chodiť. Inak by som tiež nemenila, pretože mi vyhovoval úplne 🙂 A hlavne som to mala blízko ☹ Čo bola pre mňa veľká výhoda. Mne ho veru tiež odporučila kamarátka.

@brigitte93 Odporúčam MUDr. Duračkova Lucia všetkými 10timi 👌top