icon

Gynekológ - Modra, Pezinok

brigitte93
7. okt 2021

Dobrý deň .
Vie mi niekto poradiť dobrého gynekológa alebo gynekologičku? Najlepšie v Modre alebo v Pezinku.
Ďakujem za každú radu .

natassa2
22. jún 2023

@anitka63 Tak to sa da chapat v tom pripade, niekedy si to proste nevyberies a potom prides o dobreho lekara.

natassa2
22. jún 2023

@flientica Ano, to je pravda, ale teda ja neviem, ci je so mnou nieco zle alebo mi ozaj nikto nevyhovuje alebo su vsetci doktori okolo mna taki, ze mi vadia 😀 No neviem jednoducho, ale zakazdym je tam nieco, kvoli comu menim.

flientica
23. jún 2023

@natassa2 a preco by s tebou malo byt nieco zle? 🙂 no tak mas len mozno narocnejsie poziadavky 😀 vsak ide o teba, hlavne aby tebe vyhovoval ten dany doktor, teba bude vysetrovat, nikoho ineho 🙂 ved ani ja zase v tomto nie som az taka odlisna, ked si tak uvedomim 😀 takze narocne kriteria su v tomto jednoznacne namieste. netreba sa uspokojit s malom, ked si vies vyberat 😀

tuppuk
27. jún 2023

@flientica Ale tak vieš, niektorým to je jedno, si povedia, že veď sem idem len tak raz za rok, tak neriešia, aký je 🙂

jancazvalova
28. jún 2023

@tuppuk Aj keby to tak skutocne bolo, aj tak by mi zalezalo, ku komu ten jedenkrat rocne pridem 😀 A mne osobne sa teda este nestalo, ze by som sla ozaj iba raz ku gynekologovi. Raz rocne mas narok, to je asi jasne kazdej zene, tie dalsie razy su uz mozno pre niekoho prilis velka starost. Niektore zeny nejdu ku gyn ani ked maju daky problem, comu ja teda nerozumiem.

tropkica
3. júl 2023

@jancazvalova Tak boja sa jednoznacne, ale samozrejme, ze ten strach vobec nie je opodstatneny 🙂

oila
4. júl 2023

@tropkica Ja absolútne nechápem, čoho sa tak žena môže báť pri takomto vyšetrení 🙂 Však je to doktor ako každý iný, no nie? Musíš si tak povedať 🙂 Veď o nič nejde predsa. Neviem, ja osobne som teda v živote nemala nejaký stres, keď som šla ku gynekológovi. Nevadí mi to doteraz.

flientica
6. júl 2023

@oila jasne, ze to nic nie je 🙂 aj kamaratke sa to snazim vtlct do hlavy, lebo uz nebola u gynekologa asi 7 rokov.

nikky6
11. júl 2023

@flientica toto ja absolutne nechapem! neviem, ako moze mat niekto taku istotu, ze mu nic nie je. ja by som sa teda rozhodne bala svoj zdravotny stav vobec neriesit 🙂 a to sa tyka akehokolvek doktora. je sice pravda, ze k obvodnemu chodievam na preventivnu prehliadku tak raz za dva roky, ale toto teda vobec nepodcenujem.

anitka63
12. júl 2023

@nikky6 Tak stane sa, niektoré ženy sa veľmi dlho vyhovárajú, prečo neísť. Boja sa možno, neviem. Strach je proste veľakrát až príliš silný riešiť takéto veci.

flientica
13. júl 2023

@anitka63 toto iste mam aj s tou kamoskou. ja chodim k Pavlitovi a som jej povedala, ze ju k nemu aj za usi dotiahnem :D on je profik, unho sa proste nema coho bat. a navyse je mily, takze to je len velke plus. keby ju tam cakal neviem aky zakrok, tak nepoviem ani slovo, ale takto sa chovat, no je to trosicku take detinske by som povedala.

sadkoni
17. júl 2023

@flientica no čo je blázon 🙂 ukáž jej na internete, čo všetko sa môže stať, ak to zanedbá 🙂 ak ju nepresvedčí toto, tak potom už neviem čo 🙂

oila
18. júl 2023

@flientica Volala som k nim, vzali ma, tak sa teším. Navyše som si sama určila, kedy môžem prísť, kedy mám voľno a nemali s tým najmenší problém 😀 To je radosť riešiť a vybavovať veci, fakt. A sestrička neskutočne zlatá.

natassa2
20. júl 2023

@oila Ejha, tak super, som rada, ze si pochodila 🙂 To mas pravdu, len keby to tak vsade zakazdym fungovalo, to ti nikto garantovat nevie 😀 A aj na vstupnu prehliadku musis ist ci ako? Vobec si nepamatam ako to je, ked ides k niektoremu po prvykrat, to uz bolo u mna mega davno :D

vlasta1818
26. júl 2023

@natassa2 K Pavlitovi? Neviem, ci sa to zakazdym tak robi, ale sestra nemusela ist na takuto "vstupnu" prehliadku. Len sa unho zaevidovala a prisla az ked bolo treba. Po roku od poslednej preventivnej prehliadky. Samozrejme, ze keby mas nejaky problem, ktory potrebujes akutne riesit, tak to je celkom ina situacia.

tuppuk
27. júl 2023

@vlasta1818 Nie, to myslím, že ti nikto neprikáže 🙂 Vstupná prehliadka býva možno tak u obvodného a aj to si nie som celkom istá.

jancazvalova
27. júl 2023

@vlasta1818 Ano, v takom pripade ta vezme hned, bez vahania. To sa nemusis ani pytat.

ola101
28. júl 2023

Ja mám zase takú chúlostivejšiu otázku na vás 🙂 Kam poslať muža na spermiogram? Či je lepšie to riešiť s gynekológom, urológom alebo kam treba zájsť? Možností je viacero, zaujímala by ma možno skôr reálna vlastná skúsenosť 🙂

tropkica
28. júl 2023

@ola101 Moj muz bol najprv u urologa, ale to nedopadlo uplne podla nasich predstav, ani ten pristup sa nam velmi nepozdaval, nakoniec sme sli k mojmu gynekologovi. Podla mna je to lepsia alternativa, nakolko ty sama ho dobre poznas a celkovo je potom aj ta atmosferia ovela lepsia 🙂

anitka63
2. aug 2023

@tropkica Tak ono to všeobecne nie je nejak príjemná záležitosť a pokiaľ ti to vie aj lekár aspoň trochu tým prístupom spríjemniť, tak potom dobre 😀

flientica
2. aug 2023

@anitka63 a tak vela ludom je to zase na druhej strane aj celkom jedno 🙂 pokial sa vysledok podari, tak si myslim, ze na nicom inom proste nezalezi 🙂 nech uz je priebeh akykolvek.

natassa2
3. aug 2023

Mna by zaujimalo, ci vasi gynekologovia robia aj cytologicke stery? Robi to kazdy?

grankosko
22. aug 2023

@natassa2 Nemyslím si, že u každého jedného je takáto možnosť, aj keď v dnešnej dobe by to už mala byť samozrejmosť 🙂 Ešte stále sa však nájdu také ambulancie, v ktorých sa to nerobí.

oila
6. sep 2023

Ja si práveže myslím, že každý gynekológ, ktorému na zdraví svojich pacientiek záleží, má v ponuke služieb aj takéto veci. Veď je to najznámejší a najúčinnejší spôsob ako zistiť, či náhodou pacientka nemá rakovinu krčka maternice, a povedzme si narovinu, to je dosť rozšírené ochorenie u žien. Takže ani nechcem pomyslieť, že by také niečo môj lekár nevykonával.

vlasta1818
6. sep 2023

No dobry gynekolog sa pozna podla kvalitneho vysetrenia, to je predsa jasne 🙂 Myslim si, ze uz po tom prvom vies posudit, ci ti bude vyhovovat alebo nie.

anitka63
7. sep 2023

@vlasta1818 No tak tie roky praxe proste neklamú 🙂 Bez tých môže ťažko byť niekto dobrý gynekológ.

sadkoni
8. sep 2023

@anitka63 sú aj mladí lekári, ktorí vedia svoju prácu vykonávať dobre 🙂 nie je to len o tom. všetko je to o prístupe, aký má a ako sa správa k svojim pacientkam.

sadkoni
8. sep 2023

@oila tiež si myslím, že keď už k niekomu idem, tak nech je to se vším všudy 🙂 a nie potom vyhľadávať ďalších a ďalších odborníkov, ktorí mi spravia ten "zákrok" inde. najpraktickejšie je, keď je natoľko schopný, že vie spraviť ozaj všetko.

jancazvalova
8. sep 2023

A v Pezinku maju dobrych gynekologov vlastne? Ked uz je tu takato tema zalozena.

nikky6
11. sep 2023

@jancazvalova v Pezinku som dobreho nenasla 😀 , ale ak pojdes o kusok dalej, som si ista, ze natrafis na niekoho schopneho 😉