Gynekológ - Modra, Pezinok
Dobrý deň .
Vie mi niekto poradiť dobrého gynekológa alebo gynekologičku? Najlepšie v Modre alebo v Pezinku.
Ďakujem za každú radu .
@natassa2 a preco by s tebou malo byt nieco zle? 🙂 no tak mas len mozno narocnejsie poziadavky 😀 vsak ide o teba, hlavne aby tebe vyhovoval ten dany doktor, teba bude vysetrovat, nikoho ineho 🙂 ved ani ja zase v tomto nie som az taka odlisna, ked si tak uvedomim 😀 takze narocne kriteria su v tomto jednoznacne namieste. netreba sa uspokojit s malom, ked si vies vyberat 😀
@tuppuk Aj keby to tak skutocne bolo, aj tak by mi zalezalo, ku komu ten jedenkrat rocne pridem 😀 A mne osobne sa teda este nestalo, ze by som sla ozaj iba raz ku gynekologovi. Raz rocne mas narok, to je asi jasne kazdej zene, tie dalsie razy su uz mozno pre niekoho prilis velka starost. Niektore zeny nejdu ku gyn ani ked maju daky problem, comu ja teda nerozumiem.
@jancazvalova Tak boja sa jednoznacne, ale samozrejme, ze ten strach vobec nie je opodstatneny 🙂
@flientica toto ja absolutne nechapem! neviem, ako moze mat niekto taku istotu, ze mu nic nie je. ja by som sa teda rozhodne bala svoj zdravotny stav vobec neriesit 🙂 a to sa tyka akehokolvek doktora. je sice pravda, ze k obvodnemu chodievam na preventivnu prehliadku tak raz za dva roky, ale toto teda vobec nepodcenujem.
@anitka63 toto iste mam aj s tou kamoskou. ja chodim k Pavlitovi a som jej povedala, ze ju k nemu aj za usi dotiahnem :D on je profik, unho sa proste nema coho bat. a navyse je mily, takze to je len velke plus. keby ju tam cakal neviem aky zakrok, tak nepoviem ani slovo, ale takto sa chovat, no je to trosicku take detinske by som povedala.
@oila Ejha, tak super, som rada, ze si pochodila 🙂 To mas pravdu, len keby to tak vsade zakazdym fungovalo, to ti nikto garantovat nevie 😀 A aj na vstupnu prehliadku musis ist ci ako? Vobec si nepamatam ako to je, ked ides k niektoremu po prvykrat, to uz bolo u mna mega davno :D
@natassa2 K Pavlitovi? Neviem, ci sa to zakazdym tak robi, ale sestra nemusela ist na takuto "vstupnu" prehliadku. Len sa unho zaevidovala a prisla az ked bolo treba. Po roku od poslednej preventivnej prehliadky. Samozrejme, ze keby mas nejaky problem, ktory potrebujes akutne riesit, tak to je celkom ina situacia.
@vlasta1818 Nie, to myslím, že ti nikto neprikáže 🙂 Vstupná prehliadka býva možno tak u obvodného a aj to si nie som celkom istá.
@vlasta1818 Ano, v takom pripade ta vezme hned, bez vahania. To sa nemusis ani pytat.
Ja mám zase takú chúlostivejšiu otázku na vás 🙂 Kam poslať muža na spermiogram? Či je lepšie to riešiť s gynekológom, urológom alebo kam treba zájsť? Možností je viacero, zaujímala by ma možno skôr reálna vlastná skúsenosť 🙂
@ola101 Moj muz bol najprv u urologa, ale to nedopadlo uplne podla nasich predstav, ani ten pristup sa nam velmi nepozdaval, nakoniec sme sli k mojmu gynekologovi. Podla mna je to lepsia alternativa, nakolko ty sama ho dobre poznas a celkovo je potom aj ta atmosferia ovela lepsia 🙂
Mna by zaujimalo, ci vasi gynekologovia robia aj cytologicke stery? Robi to kazdy?
Ja si práveže myslím, že každý gynekológ, ktorému na zdraví svojich pacientiek záleží, má v ponuke služieb aj takéto veci. Veď je to najznámejší a najúčinnejší spôsob ako zistiť, či náhodou pacientka nemá rakovinu krčka maternice, a povedzme si narovinu, to je dosť rozšírené ochorenie u žien. Takže ani nechcem pomyslieť, že by také niečo môj lekár nevykonával.
No dobry gynekolog sa pozna podla kvalitneho vysetrenia, to je predsa jasne 🙂 Myslim si, ze uz po tom prvom vies posudit, ci ti bude vyhovovat alebo nie.
@vlasta1818 No tak tie roky praxe proste neklamú 🙂 Bez tých môže ťažko byť niekto dobrý gynekológ.
A v Pezinku maju dobrych gynekologov vlastne? Ked uz je tu takato tema zalozena.
@jancazvalova v Pezinku som dobreho nenasla 😀 , ale ak pojdes o kusok dalej, som si ista, ze natrafis na niekoho schopneho 😉

@anitka63 Tak to sa da chapat v tom pripade, niekedy si to proste nevyberies a potom prides o dobreho lekara.