Gynekológ - Modra, Pezinok
Dobrý deň .
Vie mi niekto poradiť dobrého gynekológa alebo gynekologičku? Najlepšie v Modre alebo v Pezinku.
Ďakujem za každú radu .
@sadkoni Presne, ja tiez nerozumiem ako sa niekto moze bat ist na preventivnu prehliadku, ale neboji sa toho, co sa moze stat, ked tam pravidelne chodit nebude. Ved je to par minut raz za rok a clovek ma aspon istotu, ze je v poriadku, no nie? 😉
@nicol_ka55 asi zalezi aj od toho, aky je gynekolog - pristup, spravanie, celkove vystupovanie si myslim...
@grandzero9 Veď práve. Každá sme iná a určité situácie prežívame inak. Aj niektorých ľudí znášam ťažšie a som rada, keď sa s nimi stýkať nemusím... Našťastie doktorov si vybrať môžeš 🙏 😅
@sadkoni Ved ked si najdes lekara, ktory ti vyhovuje po vsetkych strankach, tak sa aj z tych vysetreni stane obycajna rutina a co je najdolezitejsie, tak uplne bez stresu. 🙂 Ja sa trochu smejem vzdy, ked pocujem niekoho hovorit o tom, ako sa boji/stresuje pred vysetrenim u gynekologa. Je to doktor ako kazdy iny. 😉
@nicol_ka55 vnimam to uplne rovnako. ale rozumiem, ze niektori ludia sa obavaju, hanbia, alebo horsie znasaju napriklad bolest. dost vie pomoct v odburani strachu pozitivny pristup lekara, jeho trpezlivost. asi sa to neudeje uplne hned, ale postupom casu, ked sa trosku clovek otuka, tak sa vie aj z gynekologickej prehliadky spravit bezna navsteva lekara bez stresu, strachu a mozno aj s usmevom.
S usmevom som chodila k svojmu doktorovi aj ja posledne mesiace. Tesila som sa na kazde sono, kde bolo vsetko vidiet. A pocut tlkot srdiecka, to je ten najkrajsi zvuk. Teraz uz sa vytesujeme z maleho zazraku doma 😍
@sadkoni skôr si myslím, že ľudia to chcú mať rýchlo za sebou, tak preto im je akože jedno u koho sú, až keď príde na problémy, alebo iné komplikácie zistia, že zaleží na dobrom doktorovi, ktorý sa naozaj snaží pomôcť.
@nikky6 tak hádam sa ti podarí ju nejako presvedčiť, možno by bolo fajn, keby ju vezmeš so sebou. Keby uvidela príjemné prostredie čakárne, prípadne že sú všetci úplne vpohode, asi by to nemala problém absolvovať.
@nicol_ka55 nie kazda zena dokaze gynekologa vnimat ako bezneho lekara, ved predsa ide o dost intimnu zalezitost.
@si_sa_6 toto zazila kamoska, najskor na to kaslala, a potom, ked uz zacala mat problemy, nevedela nikoho najst. tak som jej poradila toho mojho, a uz ziadne zanedbavanie preventivok nehrozi.
@nicol_ka55 waw, tak to gratulujem, toto je super. Ked ti k tomu sprijemni navstevu lekar a nemas pocit, ze ho otravujes pre neho nepodstatnymi ukonmi, je to uzasny zazitok.
@si_sa_6 tak presne, zazila som to na vlastnej kozi. Ale teraz u pana doktora nemam problem sa mu so zdravotnymi komplikaciami hned zverit. Pekne mi vsetko vysvetli a riesi.
@natassa2 ano, to je teda uzasne. Uplne inak som si vychutnavala tie prehliadky. Bez stresu. A mam na to tie najkrajsie spomienky.
@eko22 tak ty sa aspon mas sancu dostat na ortopediu, kdezto na ocne je problem vobec najst u nas lekara. nastastie uz robia vysetrenia aj v optikach. dievcata, ale u nas to vyzera, ze po dlhom snazeni, sa nam konecne zadarilo. zatial to este pan doktor nepotvrdil, este sa k nemu len chystam, ale vysli mi pozitivne testy. aj sa trochu bojim dopredu tesit.
@anitka63 jej, tak to gratulujem a drzim palce nech to vsetko prebieha bez problemov. Nech si to cele tehotenstvo vychutnas. A kedy ides k doktorovi?
@ola101 nemyslim si, ze to tak je vo velkej miere. Ja sa stretavam prave s tym, ze aj lekari postupne prechadzaju na online system objednavania a zistuju jeho velke vyhody. K panovi doktorovi som presla hlavne kvoli pristupu, pretoze u mojej povodnej gynekologicky som sa vobec necitila komfortne.
@bert22 ja ked som vosla do cakarne k svojmu predchadzajucemu lekarovi, videla tam mnozstvo cakajucich zien, rovno som odisla. tu sa pekne objednam, pridem, nik sa nepredbieha a nedupka pri dverach, ze uz chce ist dnu.

@sadkoni Presne tak, ale poznala som aj taku, co u gynekologa nebola este nikdy, a to ma takmer 40 rokov...