icon

Gynekológ - Modra, Pezinok

brigitte93
7. okt 2021

Dobrý deň .
Vie mi niekto poradiť dobrého gynekológa alebo gynekologičku? Najlepšie v Modre alebo v Pezinku.
Ďakujem za každú radu .

nikky6
13. aug 2025

@sadkoni Presne tak, ale poznala som aj taku, co u gynekologa nebola este nikdy, a to ma takmer 40 rokov...

si_sa_6
13. aug 2025

@nikky6 Jej probém a jej hlúposť, nič iné 🙏 Jediné, čo môžeš pre ňu urobiť, je akurát tak vysvetliť jej, že zdravie má len jedno. Ale aj tak je smutné, že takéto veci neovláda, no 🙂 Na svoj vek by už mohla mať rozum.

sadkoni
13. aug 2025

@si_sa_6 tak veru...ostatne je uz na nej...viem, ze velakrat tam zohrava velku rolu aj strach, ale praveze by som sa bala k tomu doktorovi neist.

bambulka711
Autor odpoveď zmazal
nicol_ka55
14. aug 2025

@sadkoni Presne, ja tiez nerozumiem ako sa niekto moze bat ist na preventivnu prehliadku, ale neboji sa toho, co sa moze stat, ked tam pravidelne chodit nebude. Ved je to par minut raz za rok a clovek ma aspon istotu, ze je v poriadku, no nie? 😉

grandzero9
18. aug 2025

@nicol_ka55 asi zalezi aj od toho, aky je gynekolog - pristup, spravanie, celkove vystupovanie si myslim...

si_sa_6
19. aug 2025

@grandzero9 Veď práve. Každá sme iná a určité situácie prežívame inak. Aj niektorých ľudí znášam ťažšie a som rada, keď sa s nimi stýkať nemusím... Našťastie doktorov si vybrať môžeš 🙏 😅

sadkoni
20. aug 2025

@si_sa_6 jasne, ved aj ja som vyberala dlho. to nie je len tak 🙂 mozno niekomu je jedno, u akeho lekara je, no ked proste clovek ma na vyber, tak je skoda to nevyuzit.

nicol_ka55
21. aug 2025

@sadkoni Ved ked si najdes lekara, ktory ti vyhovuje po vsetkych strankach, tak sa aj z tych vysetreni stane obycajna rutina a co je najdolezitejsie, tak uplne bez stresu. 🙂 Ja sa trochu smejem vzdy, ked pocujem niekoho hovorit o tom, ako sa boji/stresuje pred vysetrenim u gynekologa. Je to doktor ako kazdy iny. 😉

nikky6
22. aug 2025

@si_sa_6 Tak nejak som sa snazila jej dohovorit, ale tak je to dospela osoba, viac ako to sa asi neda spravit. Snazim sa jej hovorit aj o nasledkoch zanednia preventivnych prehliadok, zatial vsak bez uspechu.

tropkica
25. aug 2025

@nikky6 moja kamaratka sa takto vdaka preventivnej prehliadke dozvedela vcas o probleme. Dostala sa priamo k odbornikom, ktori podchytili jej zacinajucu chorobu. Preventivne prehliadky su nutny zaklad. Pre zeny obzvlast tie gynekologicke.

grandzero9
27. aug 2025

@nicol_ka55 vnimam to uplne rovnako. ale rozumiem, ze niektori ludia sa obavaju, hanbia, alebo horsie znasaju napriklad bolest. dost vie pomoct v odburani strachu pozitivny pristup lekara, jeho trpezlivost. asi sa to neudeje uplne hned, ale postupom casu, ked sa trosku clovek otuka, tak sa vie aj z gynekologickej prehliadky spravit bezna navsteva lekara bez stresu, strachu a mozno aj s usmevom.

nicol_ka55
28. aug 2025

S usmevom som chodila k svojmu doktorovi aj ja posledne mesiace. Tesila som sa na kazde sono, kde bolo vsetko vidiet. A pocut tlkot srdiecka, to je ten najkrajsi zvuk. Teraz uz sa vytesujeme z maleho zazraku doma 😍

si_sa_6
2. sep 2025

@sadkoni skôr si myslím, že ľudia to chcú mať rýchlo za sebou, tak preto im je akože jedno u koho sú, až keď príde na problémy, alebo iné komplikácie zistia, že zaleží na dobrom doktorovi, ktorý sa naozaj snaží pomôcť.
@nikky6 tak hádam sa ti podarí ju nejako presvedčiť, možno by bolo fajn, keby ju vezmeš so sebou. Keby uvidela príjemné prostredie čakárne, prípadne že sú všetci úplne vpohode, asi by to nemala problém absolvovať.

sadkoni
4. sep 2025

@nicol_ka55 nie kazda zena dokaze gynekologa vnimat ako bezneho lekara, ved predsa ide o dost intimnu zalezitost.
@si_sa_6 toto zazila kamoska, najskor na to kaslala, a potom, ked uz zacala mat problemy, nevedela nikoho najst. tak som jej poradila toho mojho, a uz ziadne zanedbavanie preventivok nehrozi.

natassa2
9. sep 2025

@nicol_ka55 waw, tak to gratulujem, toto je super. Ked ti k tomu sprijemni navstevu lekar a nemas pocit, ze ho otravujes pre neho nepodstatnymi ukonmi, je to uzasny zazitok.
@si_sa_6 tak presne, zazila som to na vlastnej kozi. Ale teraz u pana doktora nemam problem sa mu so zdravotnymi komplikaciami hned zverit. Pekne mi vsetko vysvetli a riesi.

si_sa_6
16. sep 2025

@sadkoni je ale škoda, že ľudia sa zbadajú neskoro. Že možno sa niektorým veciam dá predísť, alebo sa dajú skôr riešiť. Ale dôležité je, že tá kamoška už ma dobrého gynekológa. Tak jej hádam preventívky nebudú robiť problém. A čo mala za ťažkosti?

si_sa_6
16. sep 2025

@natassa2 tak to je super. A že mu aj normálne všetko rozumieš? Nie ako u niektorých, že ti síce odpovedia, ale ani srnka netuší, o čom točia. Škoda, že pán doktor je len jeden z mála, to by malo byť u lekárov niečo ako povinná výbava.

sadkoni
18. sep 2025

@si_sa_6 presne, to je ale bezne zialbohu, ze az pri tazkostiach spozorneju. kamoske to zacalo najskor vytokmi a preslo do zapalu, kedze to zanedbala. lekar ju aj upozornil, ze prisla v hodine dvanastej. ale tak je to na dobrej ceste snad.

nicol_ka55
22. sep 2025

@natassa2 ano, to je teda uzasne. Uplne inak som si vychutnavala tie prehliadky. Bez stresu. A mam na to tie najkrajsie spomienky.

eko22
24. sep 2025

@si_sa_6 preeesne. A to ani nevravim ako sa u nas chodi na ortopediu 😂 rano o 6 cakas pred poliklinikou a uz si asi desiata v poradi.

anitka63
26. sep 2025

@eko22 tak ty sa aspon mas sancu dostat na ortopediu, kdezto na ocne je problem vobec najst u nas lekara. nastastie uz robia vysetrenia aj v optikach. dievcata, ale u nas to vyzera, ze po dlhom snazeni, sa nam konecne zadarilo. zatial to este pan doktor nepotvrdil, este sa k nemu len chystam, ale vysli mi pozitivne testy. aj sa trochu bojim dopredu tesit.

jancazvalova
30. sep 2025

@anitka63 jej, tak to gratulujem a drzim palce nech to vsetko prebieha bez problemov. Nech si to cele tehotenstvo vychutnas. A kedy ides k doktorovi?

eko22
2. okt 2025

@anitka63 no sanca tam je, ak si rano privstanem riadne skoro, lebo kazdy den je k dispozicii asi 10 cisel, a potom proste smola 😂 Mozem to skusit iny den, alebo ist do ineho mesta.

veronikaba
Autor odpoveď zmazal
bert22
21. okt 2025

@eko22 tak toto je sila. dnes by to uz mala byt uplna samozrejmost objednavanie online, alebo teda aspon moznost objednat sa telefonicky. Nie chodit na ciselka. Esteze moj gynekolog to ma uplne inak zariadene a pekne cez online formular sa objednam.

ola101
4. nov 2025

@bert22 v modernej dobe plnej technologii by to samozrejmost mala byt. mame vsak este stale mnozstvo lekarov, ktory su bud z tej starsej generacie a velmi nie su tomu nakloneni

tropkica
5. nov 2025

@ola101 nemyslim si, ze to tak je vo velkej miere. Ja sa stretavam prave s tym, ze aj lekari postupne prechadzaju na online system objednavania a zistuju jeho velke vyhody. K panovi doktorovi som presla hlavne kvoli pristupu, pretoze u mojej povodnej gynekologicky som sa vobec necitila komfortne.

bert22
13. nov 2025

@ola101 vsak to je jasne, ze tej starsej generacii sa do toho velmi nechce, ale tak potom maju na to sestricky, ktore by sa tomu mohli venovat. Neviem, kto presne to ma u pana doktora Pavlitu na starosti, ale na skorsi termin mi volala pani sestricka 😉

grandzero9
14. nov 2025

@bert22 ja ked som vosla do cakarne k svojmu predchadzajucemu lekarovi, videla tam mnozstvo cakajucich zien, rovno som odisla. tu sa pekne objednam, pridem, nik sa nepredbieha a nedupka pri dverach, ze uz chce ist dnu.