icon

Gynekológ - Modra, Pezinok

brigitte93
7. okt 2021

Dobrý deň .
Vie mi niekto poradiť dobrého gynekológa alebo gynekologičku? Najlepšie v Modre alebo v Pezinku.
Ďakujem za každú radu .

jancazvalova
21. nov 2023

@nikky6 To mozem potvrdit, clovek by si myslel, ze prave pri zene sa nemusis bat tej necitlivosti, ale u mna bol teda opak pravdou. Aspon teda pri tej mojej skusenosti. Nebola som tam raz, ale viackrat a zakazdym to prebiehalo rovnako. Tak sa jej pytam (nomalnym tonom) bez nejakeho utoku alebo co, ze ci by to neslo jemnejsie, ze ma to fakt boli. A vystekla na mna, ze ved je tiez zena, ze hadam vie, co robi. Tak ako pardon 🙊 Uz som tam viac neprisla.

grandzero9
27. nov 2023

@jancazvalova niektore lekarky si myslia, ze vsade boli, vsetko vedia 🙂 a ani im nenapadne, ze kazda zena to moze mat s citlivostou inak.

rdi
29. nov 2023

@grandzero9 Zase podla mna je dolezita aj komunikacia, myslim si, ze ked sa ozves, ze ta nieco boli alebo nie je ti prijemne, tak ti za to daju po ustach 😀 Treba sa ozvat, postazovat sa, ked ti nieco vadi. A nie trpiet potichu, to ma aky vyznam?

jancazvalova
30. nov 2023

@rdi Vidis, moj pripad bol, ze som to skusila a akeho pristupu sa mi dostalo 😀 Kazdy ale ocividne to dobre zobrat nevie.

sadkoni
4. dec 2023

keď je lekár ku mne slušný, tak som slušná aj ja 🙂 a teda ja iných ani nemám, u takého by som dlho veru nevydržala. obzvlášť v tehotenstve, vtedy som totiť bola úplne háklivá a precitlivená totálne na všetko. a celkovo som všetko znášala horšie, keď si spomeniem, teraz sa už na tom len smejem 😀 ale to má žena tak pobláznené hormóny, že sa to aj celkom dá chápať 😀

grandzero9
5. dec 2023

@sadkoni ale tak to je uplne normalne, to sa bezne deje a normalny clovek to dokaze pochopit. 🙂 a neviem si teda predstavit, ze by bol nejaky lekar arogantny k tehotnej. akoze ono to nie je v pohode ani ked nie je tehotna, ale toto je stokrat horsie, to je jasne.

jancazvalova
7. dec 2023

@grandzero9 Mne sa mudr. Pavlita v tomto velmi pozdava. Ci si tehotna, ci nie, tak je stale mily a sprava sa ako profesional. Ono vobec nie je od veci zmenit lekara z dovodu, ze sa ti nieco na nom nepozdava. Nie je problem si vypytat svoju kartu, odist od neho a ist inam, kde sa k tebe budu spravit ako treba.

oila
8. dec 2023

@jancazvalova No len potom je otázne, či hneď niekoho aj nájdeš, vieš? 😅 Najprv si treba asi niekoho nájsť a až potom odísť.

sadkoni
18. dec 2023

@oila tiež veľakrát konám impulzívne, že veci nepremyslím a potom ľutujem 😅 ale áno, toto si treba rozhodne najprv premyslieť. vyhliadnuť si niekoho schopného, nejakého odborníka, pozisťovať si, či vôbec berie nové pacientky a až potom odísť od toho svojho. 🙂

grandzero9
20. dec 2023

@sadkoni ked ja uz som si viackrat zo zaciatku myslela, ze bude v pohode ten doktor a potom vysvitlo, ze opak je pravdou 🙊

rdi
4. jan 2024

@grandzero9 Podla mna to vidis hned, aky je. Mne totiz staci fakt byt s niekym dve-tri minuty a okamzite ho dokazem odhadnut 😀

jancazvalova
9. jan 2024

@rdi To je pravda, ten prvy dojem je proste dolezity 🙂 Aj ja si na toto dost potrpim. Ale zase neodchadzam od lekara po prvej navsteve, ak by sa mi aj nieco hned nepozdavalo. To je dost nerozumne 😀

nicol_ka55
12. jan 2024

a je tuto na okoli niekto vobec schopny? co nerobi len tie klasicke vysetrenia ale napriklad aj take nieco ako vysetrenie placenty pomocou prietokov krvi pupocnikom? mala som gynekologa, co robil fakt ze len preventivky, bol uz takmer na dochodku, a taky gynekolog mi je s prepacenim, na nic ☹

anitka63
12. jan 2024

@nicol_ka55 Bola som na tom u pána Pavlitu. Nikde inde, čo som sa pýtala, toto nerobili, a to mi príde také celkom prekvapivé. Však sme predsa v 21. storočí, som myslela, že je to už pomerne bežná vec 🙂

natassa2
17. jan 2024

@anitka63 Nie, nerobia to vsade, praveze je to skor take privilegium by som povedala. Zalezi aj od vybavenia ambulancie.

nicol_ka55
22. jan 2024

@natassa2 ved prave, tiez mi to tak pride.
@anitka63 vidis, tiez som sa cudovala, ked som zistila, ze vsade to nemaju 🙂 a tu si uz ako dlho, prosim ta?

nikky6
24. jan 2024

@anitka63 dobre vediet, ak by som sa na toto tiez odhodlala v tehotenstve 🙂 nie je to nejak nebezpecne pre plod? vies, ze ci tam nehrozi nejake riziko poskodenia alebo tak. predsalen, stat sa moze cokolvek.

anitka63
26. jan 2024

@nikky6 Podľa mňa sú to normálne prietoky ako sa robia bežne. Nie je to nič ohrozujúce, je to proste ultrazvuk, na aký sú tehuľky zvyknuté. Ale každej toto nerobia, robí sa to teda v prípade, že je bábätko otočené nejako inak, prípadne že má pupočnú šnúru omotanú okolo krku, čo je teda dosť nebezpečná situácia. Ďalšia vec, ktorá sa tu kontroluje je, že či bábätku ide cez pupočnú šnúru všetko, čo potrebuje.

nikky6
6. feb 2024

@anitka63 aha, takze vlastne je to aj dobre, ze sa to robi, lebo vlastne tak vedia zistit, ci je vsetko v poriadku, nevedela som, ze je to takto. dakujem ti, ze si mi to priblizila. ako vidim vela noveho bude toho pre mna.

ola101
7. feb 2024

@nikky6 Ale veď to je jasné, že to je dobré, veď treba aby dieťa bolo pod kontrolou aj v brušku, aby sa dohliadalo na všetko. Lebo teda poznám kadejaké prípady, že gyn len povedal, že všetko OK, stále bolo všetko OK a realita bola napokon úplne iná.

eko22
7. feb 2024

Podľa čoho ste si vyberali gynekológa? Akože na čom konkrétne vám záležalo, keď ste sa rozhodovali ku komu budete chodiť??

flientica
8. feb 2024

@eko22 dolezite je aspon za mna to ake ma vybavenie, ake ukony robi, ake vysetrenia viac urobit a samozrejme to ako pristupuje, lebo tak uz som sa s roznymi doktormi stretla a nemam rada, ked ma niekto otoci medzi dverami alebo ma problem mi zodpovedat otazky, ktore ma zaujimaju

tropkica
9. feb 2024

@flientica Mal by to byt v prvom rade odbornik, ktory je ochotny pomoct, aspon teda pre mna to bolo dolezite, aj preto som bola rada, ze som sa k dr. Pavlitovi dostala, lebo pri nom to uz viem, ze vie co a ako. Vie pomoct, poradit a je ochotny a to je problemom mnohych, ze nemaju snahu pomoct.

oila
9. feb 2024

@sadkoni Ved ano, toto je pravdou, co pises, ale teda ja napriklad nechcem byt dlho niekde kde mi to nevyhovuje. Ja uz som si povedala, ze radsej sa budem aj po sukromnych lekaroch pozerat, len proste nech ta starostlivost je taka jak ma byt.

bert22
26. feb 2024

@eko22 no u mna hralo rolu jednak ci objednava na termin a cas alebo berie do poradia a presedim tam pol dna, no tak isto aj odbornost a typy vysetreni ci sluzby ake poskytuje. ja teda zmenu gynekologa nelutujem, i ked boli na zaciatku nejake tie obavy, no konecne mam doktora, ktory ma super pristup.

oila
1. mar 2024

@bert22 A toto je presne ta druha vec. Nie kazdy ma cas vysedavat v cakarni, ja sama za seba viem povedat, ze stale pozeram len na cas a preratavam kolko som uz mohla mat hotove v praci 🙈 A za dalsie pokial sa caka este v budove spojenej s inymi odd. myslim v nemocnici ci na nejakej poliklinike, tak si vacsinou odnesiem so sebou aj nejakeho bacila 🙄

tropkica
5. mar 2024

@bert22 Presne toto beriem ako najvacsiu vyhodu, ze sa da cez internet v pohode objednat. A dalsia vec ze si da na vysetreni fakt zalezat. Ja ked som mala tie opakovane zenske problemy a presla som k nemu tak som do hodiny mala vysledky z labaku ze ci nahodou to nie je nieco horsie.

si_sa_6
7. mar 2024

@jancazvalova Áno toto sa mi na ňom tiež páči že nerobí rozdiely, myslím v prednostných vyšetreniach a nepatrí medzi tých "klobáskových" doktorov. A ďalšia vec je to spektrum služieb. Keď budem mať raz bábo tak verím že budem v dobrých rukách a už teraz sa teším tie 4D snímky 🙂

sadkoni
8. mar 2024

@oila s maminou sme práve kvôli tomuto prehovorili tetu (maminu sestru) nech zmení svojho doktora, lebo teta má tiež svoj vek, je tam ten prechod a tento jej doktor to nejako extra nerieši ako keby to bral ako samozrejmosť u každej ženy a že keď sme si za celý život prešli inými hormonálnymi zmenami tak toto bude to isté.

natassa2
22. mar 2024

@nicol_ka55 Ale tak to uz je to SK zdravotnictvo. Ja sa ani necudujem ked niektore mamicky dochadzaju za lekarmi aj mimo mesta, ved predsa ide o zdravie dalsieho cloviecika. Potom ze predcasniatka a akutne sekcie nedajboze nieco horsie. Najdolezitejsie su vysetrenia v tehotenstve aby sa vedelo predist takymto pripadom.