icon

Hľadáte dobrého zubára v Pezinku, Bratislave alebo Trnave?

petra1214
4. jan 2025

Dobrý deň,
poradíte mi dobrú zubnú kliniku ,ktorá ma nezruinuje finančne poprípade poskytuje zuby na splátky?Okolie Pezinok,Bratislava,Trnava

13uzivatelka11
4. jan 2025

Neviem ci sa da na splátky, ale pozri si https://www.instagram.com/zandental_care?igsh=M... ma vo vyberoch aj cenník a aj s prístupom pani doktorky som spokojná

em_an
11. jan 2025

Ja odporúčam kliniku Švarc . Možno sú trošku drahší , ale práca výborná.

13uzivatelka11
11. jan 2025

@em_an ja som od svarca odišla.. Manžel po rokoch zvažuje tiež, odkedy ho na preventívky preložili od doktora svarca k dakej doktorke.. Ja som bola spokojná s doktorkou carnou, čo tam robila a potom odišla a s tou kde ma dali už som spokojná nebola, 2x ma vŕtanie trocha bolelo aj po dopichnuti anestézy, tak som sa už k nej aj bála ísť na väčší zákrok..

anna_anicka83
11. jan 2025

@13uzivatelka11 Ja som tiež odišla. Tiež ma prezradili k doktorovi, ktorý si nevedel poradiť. A moje trápenie ukončila až skvelá doktorka na pohotovosti v TT. A plus, aj keď som mala akútne bolesti, týždne na liekoch neboli schopní dať mi termín. Podľa mňa veľa ľudí nabrali. Začal mi robiť zub a potom som sa tam mesiac nedostala a zub v keli. Takže, keď som posledný raz volala v decembri, či majú termín, keďže viem, že mám kaz, tak nemali, lebo dovolenky a preventívky. V januári mi dali termín na 30.1. (lebo vraj stále majú ešte dovolenky). Skúsila som jednu kliniku v TT a dali mi termín skoro hneď. Takže tak.

13uzivatelka11
11. jan 2025

@anna_anicka83 tak zas čakať mesiac-dva na preventívku mi príde v pohode aj keď máš kaz bez bolesti, kaz môže ostať dlho bez problémov..
Ale to ze ta nevedeli zobrať ani v prípade akútnej bolesti je naozaj zvláštne, podľa mňa každý zubar by mal mať nejakú rezervu na takýchto pacientov

em_an
11. jan 2025

To mi je ľúto, že máte takúto skúsenosť. Ja mám tesa tiež paniku zo zubárov a dlho mi trvalo , kým som sa odhodlala sa dať dokopy po nepríjemnom zážitku zo zubára 😔 A na základe recenzií som išla sem. Ale tiež keby mám byť preložena inej lekárke / lekárovi, odmietnem🤣 Už som zvyknutá na jedného, strach opadol . Tak hádam najdete 🙂

anna_anicka83
11. jan 2025

@13uzivatelka11 Preventívku by som neriešila. Ale ja mám fakt o ničom zuby a keď už mám kaz, ide to rýchlo. Ale bolo tam toho viac. Aj s dcérou, rozkývaný mliečny zub, začal sa jej rozpadať a nie a nie von. Ja som ju tam dotrepala a že máme čakať, kým vypadne sám. No už na druhý deň pri zube hrča, bolelo ju to, nejedla celý deň. Tak na pohotovosť. Doktorka sa čudovala, že prečo jej to rovno nevytrhol. Vytrhla ho za 5 minút, hneď jej aj tá hrča vytiekla a bol pokoj. Možno zubár Švarc je skvelý zubár, ale potom sa pýtať k nemu a nie na kliniku. Ale aj tak si myslím, že pobrali ľudí nad svoju kapacitu.

monulka205
1. sep 2025
@anna_anicka83

@13uzivatelka11 Preventívku by som neriešila. Ale ja mám fakt o ničom zuby a keď už mám kaz, ide to rýchlo. Ale bolo tam toho viac. Aj s dcérou, rozkývaný mliečny zub, začal sa jej rozpadať a nie a nie von. Ja som ju tam dotrepala a že máme čakať, kým vypadne sám. No už na druhý deň pri zube hrča, bolelo ju to, nejedla celý deň. Tak na pohotovosť. Doktorka sa čudovala, že prečo jej to rovno nevytrhol. Vytrhla ho za 5 minút, hneď jej aj tá hrča vytiekla a bol pokoj. Možno zubár Švarc je skvelý zubár, ale potom sa pýtať k nemu a nie na kliniku. Ale aj tak si myslím, že pobrali ľudí nad svoju kapacitu.

@anna_anicka83 a ku ktorému? Sú tam dvaja

13uzivatelka11
2. sep 2025
@monulka205

@anna_anicka83 a ku ktorému? Sú tam dvaja

@monulka205 k Svarcovi sa už zrejme nedostaneš, aj manžela preradili od Svarca k Svarcovej, chodil roky k Svarcovi, s doktorom bol spokojny, od zubarky Svarcocej sme museli obaja odísť..

monulka205
2. sep 2025
@13uzivatelka11

@monulka205 k Svarcovi sa už zrejme nedostaneš, aj manžela preradili od Svarca k Svarcovej, chodil roky k Svarcovi, s doktorom bol spokojny, od zubarky Svarcocej sme museli obaja odísť..

@13uzivatelka11 aha, chápem.. a môžem vedieť prečo ? Nebola dobrá?

13uzivatelka11
2. sep 2025
@monulka205

@13uzivatelka11 aha, chápem.. a môžem vedieť prečo ? Nebola dobrá?

@monulka205 mužovi nevedela dobre opraviť jeden zub, ja som od nej odišla lebo aj napriek injekciam bolo ošetrenie bolestivé, a dobre som urobila, našla som si inú zubárku a zas som začala mať jeden zub, ktorý mi robila Svarcova, taký citlivejší, tak nová zubárka urobila rontgen a pod novou plombou bol stále kaz, takže ho neopravila dobre.. ja fakt neviem ako niečo také môže skúsený zubár urobiť.. aj keď jeden zubár v Bratislave mi zaplomboval vatu... Takže ja som dosť hakliva na zubárov.

monulka205
2. sep 2025
@13uzivatelka11

@monulka205 mužovi nevedela dobre opraviť jeden zub, ja som od nej odišla lebo aj napriek injekciam bolo ošetrenie bolestivé, a dobre som urobila, našla som si inú zubárku a zas som začala mať jeden zub, ktorý mi robila Svarcova, taký citlivejší, tak nová zubárka urobila rontgen a pod novou plombou bol stále kaz, takže ho neopravila dobre.. ja fakt neviem ako niečo také môže skúsený zubár urobiť.. aj keď jeden zubár v Bratislave mi zaplomboval vatu... Takže ja som dosť hakliva na zubárov.

@13uzivatelka11 áno, dnes som sa náhodou dostala v práci k téme o tejto klinike a aj tejto zubarke a teda viac ľudí je nespokojných tak ako s ňou, tak aj s inými zubarmi u nich. Tak tam nejdem ani skúšať sa objednať. Ďakujem pekne za info

13uzivatelka11
2. sep 2025
@monulka205

@13uzivatelka11 áno, dnes som sa náhodou dostala v práci k téme o tejto klinike a aj tejto zubarke a teda viac ľudí je nespokojných tak ako s ňou, tak aj s inými zubarmi u nich. Tak tam nejdem ani skúšať sa objednať. Ďakujem pekne za info

@monulka205 vyskúšaj Zandental čo som posielala vyššie, ak ti nie je ďaleko do Modry 🙂

monulka205
2. sep 2025
@13uzivatelka11

@monulka205 vyskúšaj Zandental čo som posielala vyššie, ak ti nie je ďaleko do Modry 🙂

@13uzivatelka11 ďakujem pekne 😊