icon

Hľadáte šikovnú detskú logopedičku v okolí Pezinka?

zuzikxx
4. okt 2024

Ahojte, viete mi poradit detsku logopedicku? dcera ma 2,5 roka, bola kojena doteraz a dava mi jazyk casto medzi zuby, aj ked ide pit. Zlozvyk 😡 moja chyba.. chcela by som nejake cviky na jazyk, Dakujem.

kamowa
4. okt 2024

Modra - Matiašovská (veľmi príjemná) - berie iba deti z Modry
Pezinok - Bernhauserova (prísna, odmeranejšia, nie je taká ťuťuli muťuli s deťmi) - platí sa poplatok na rok alebo súkromná Pavlova, tam sa platí za každé sedenie, je mila, chvália si ju. Asi je fajn najprv zavolať a spýtať sa na termíny (prvý termín dávajú aj o pol roka...), povedať o probléme a každá poradí.

evkamotka
4. okt 2024

U tej v pk na poliklinike je ten rocny poplatok maly, nejakych 15-20e a potom chodis cely rok bez platenia

zuzikxx
autor
4. okt 2024

@evkamotka
@kamowa ste super, dakujem

dobryden
4. okt 2024

@zuzikxx Alena Benova-top!!

dobryden
4. okt 2024

@zuzikxx Ale ta v Poliklinike je ina brutalistka.No uvidis ,mne k nej deti nechceli chodit lebo horsi pristup k detom.

zuzikxx
autor
5. okt 2024

@dobryden mala ma obdobue vzdoru, tak 2 vzdorovite pokope 😂 a ta Benova je ok? ako si sa k nej dostala?

zuzikxx
autor
5. okt 2024

@dobryden a kde je prosim Benova? neviem najst, len vseobecnu pre dospelych s jej menom :/

dobryden
5. okt 2024

@zuzikxx mozem ti poslat jej t cislo,teraz robi na skole logo a sukromne potom moze vziat deti.Zatial si to len rozbieha ,kedze donedavna bola riaditeľkou na skole.Ale nekde to cez poistovnu as kazda hodina sa plti

dobryden
5. okt 2024

@zuzikxx Ja ti pociem ze ta na poliklinike je dost razna sice to je ok lebo mozno nauci sle problem je ze k mej deti nechcu chodit plus dava termíny ako ona chce ,mne vzdy rano co som musela vynechať kvoli praci.yk menovej cez znamu.A anemicka izasna po jek hodine baby v aute same od seba chceli cvicit a pytaju sa kedy maju logopediu🙂

zuzikxx
autor
6. okt 2024

@dobryden dakujem

puppe1
19. mar 2025

@zuzikxx to k tej pani logopedicke ani nechoďte ja som dnes bola malý ma 3 roky urobila s neho invalida a agresívne dieta rieši veci co sú není v jej kompetencií dnes 1 aj posledný krát toto co ona robí je choré na hlavu mala by sa liečiť. Absolutne túto ako ze doktorku neodporúčam dieta od 1 chvíle ju absolutne neznášalo

dobryden
20. mar 2025

@puppe1 Ja som minule cakala s dveri u pani Dr Salaiovej a na chodbe nik nebol,ticho ked zrazu zacala ta logipedicka z polikliniky vrieskst ze ju bilo pocut na celu chodbu zebina toho ma dost ,normalne som sa zlakla a pomyslela som si ze ona toez nebude psych ok.

zuzikxx
autor
20. mar 2025

@puppe1 ktoru prosim myslis? bola som u Benovej

puppe1
21. mar 2025

@zuzikxx tu Bernhauserovu to je čistá tragedia

puppe1
21. mar 2025

@dobryden ja som to ukončila skôr ako by som strácala čas s nou takto poučovať a buzerovat môže tak na psychiatrii v nejakom ústave učiť rozprávať deti

zuzikxx
autor
21. mar 2025

@puppe1 dobre vedieť, odbavovat sa na detoch 🤯

dobryden
21. mar 2025

@puppe1 presne ona podla mna nie je psych zdrava.

mmoni89
11. apr 2025

@dobryden
@puppe1 my k nej chodíme ale teda dlhšie ako rok nemienim, veľmi nepríjemná je

meggie.sk
14. apr 2025

@dobryden možem pekne poprosit aj ja cisielko na p. Benovu. Nepodarilo sa mi ju dohladat

frimmie
24. júl 2025

@dobryden @puppe1 prosim nemate nahodou cislo na Alenu Benovu? Neviem ju nikde najst. Neviete ci prosim robi, v nejakom centre alebo kde ju najst? Dakujem velmi.

111anjelik111
24. sep 2025
@frimmie

@dobryden @puppe1 prosim nemate nahodou cislo na Alenu Benovu? Neviem ju nikde najst. Neviete ci prosim robi, v nejakom centre alebo kde ju najst? Dakujem velmi.

@frimmie dobrý deň zohnala ste ten kontakt? Ďakujem pekne. Kam chodíte nakoniec? Ďakujem.

zuzikxx
autor
Autor odpoveď zmazal
111anjelik111
1. okt 2025
@zuzikxx
Odpoveď bola zmazaná

@zuzikxx ďakujem pekne zavolám jej, ako často Vám dáva termíny?

zuzikxx
autor
1. okt 2025
@111anjelik111

@zuzikxx ďakujem pekne zavolám jej, ako často Vám dáva termíny?

@111anjelik111 pisali sme aj cez whatsup, teraz uz nebyvam v senkviciach ale je naozaj super

111anjelik111
2. okt 2025
@zuzikxx

@111anjelik111 pisali sme aj cez whatsup, teraz uz nebyvam v senkviciach ale je naozaj super

@zuzikxx ďakujem pekne

diduska1983
11. nov 2025
@111anjelik111

@zuzikxx ďakujem pekne

@111anjelik111 prosim chodite k pani Benovej? Kde ma ambulanciu? Dakujem