icon

Kto má aktuálne kiahne?

iwsimon
5. feb 2023

Dobrý deň. Najde sa niekto kto je aktuálne infekčný na detské kiahne. A nemal by problém o návštevu.. Ideálne pre nás nakoľko sme ešte neprekonali a je to vhodné aby dieťa to prekonalo ako ho dávať zaočkovať. Nie je to ani istota a neskôr je to riziko z viacerých dôvodov. Ak náhodou dajte vedieť kto by nemal problém o serióznu návštevu.

stormie
5. feb 2023

Ja len upozornujem ze vedome sirenie nakazlivej choroby je trestny cin …

iwsimon
autor
5. feb 2023

@stormie nemám rada rady tohto druhu.! Ďakujem. ja nechcem vedome ale dobrovoľne..prísť. A nie šíriť! Rozdiel. Štandardne v iných krajinách sa dokonca robia detské party aby malé deti to prekonali a nemali problém v dospelom veku. A u chlapcov obzvlášť.!!! Hrozí problém s neplodnosťou. Prečítajte si. Alebo opýtajte sa svojho lekára.

mirkava
5. feb 2023

@iwsimon koľko ma rokov? Moj bude mat 9 a tiež ešte nemal 🤔

stormie
5. feb 2023

@iwsimon to som nepisala tebe alebo tomu kto by vedome chcel nakazit, treba ciatat s porozumenim …tie detske party sa volakedy bezne robili aj na slovensku, mimochodom na x takych som sa nenakazila, dokonca ani moj otec este ovcie kiahne neprekonal a dcera 10 rocna bola x krat v kontakte uz s infekcnym (dokonca raz doslova par hodin pred vysypom) a tiez sa nenakazila takze ani takato “navsteva” nic nezaruci..

iwsimon
autor
5. feb 2023

@mirkava môj má 7 rokov. A ak neprekona do 9 rokov mám zvážiť očkovanie. Veľa detičiek si tým prejde v škôlke lebo tam si to,,posúvajú,, detičky. Ale my sme chodili do súkromnej s malým počtom deti to isté máme v škole. Ak by som možno nemala chlapca neriešila by som to nejako ale chlapci sú na tom horšie. A náš kamarát čo mal ovčie kiahne na vysokej škole mali problém keď sa snažili o dieťatko na veľa x umelé oplodnenie skúšali. A nieje jediný koho poznám. Samozrejme to je moja skúsenosť možno veľa ľudí by povedalo opak. Ale ja nie som taká mamička čo vakcína to strašiak..!

iwsimon
autor
5. feb 2023

@stormie samozrejme že nezaručí.. Len ma dosť vyviedlo z miery že ja nechcem nič šíriť.. Chcem aby sme boli v pohode.. Aj tu môj príspevok je iba o tom. Nikoho nejdem splašiť ani nič šíriť.. Je to iba pre nás..

veronikaszabova
5. feb 2023

@iwsimon nas mladsi mal az teraz kiahne - ma skoro 9. Pediatricka vedela, ze ich este neprekonal a do ziadneho ockovania ma nenutila.

martul
5. feb 2023

@iwsimon ešte že nie je sprostosť nákazlivá ako kiahne.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
veronikaszabova
5. feb 2023

@elizabet173 u syna boli 2 kola kiahni, kedy si ich decka prestriedali. Len nas krpec a jedno dievcatko ich nedostalo (z 27 deti). A teraz ich mal v auguste a to sme ani nevedeli, kde ich chytil. 🙂

slavomira236
5. feb 2023

@iwsimon moj brat ma 40 este kiahne nemal ja som mala ako 35 rocnaojedeti 23,9 a 6 este tiez nemali neriesim

stormie
5. feb 2023

@iwsimon este raz - ty nejdes nic sirit ale osoba ktora by sa ti ponukla “ze dojdi sa k nam nakazit” by vedome sirila infekcnu chorobu co je trestny cin. Dufam ze sa uz chapeme

petraj122456
5. feb 2023

A aký je problém zaočkovať? 😂

zoja1234
5. feb 2023

@petraj122456 vy doverujete očkovacím látkam?

mb2021
Odpoveď bola odstránená
jasomzabka
6. feb 2023

@iwsimon toto musim niekde zverejnittento post, prisaham, Pane Boze preco dovolis aby boli vsetky vajicka oplodnene???????

petraj122456
6. feb 2023

@zoja1234 nie máte pravdu narastie mu tretia ruka z toho

stormie
6. feb 2023

@petraj122456 len pre doplnenie, tretia ruka by nemala narast 🤔 ale kiahne napriek ockovaniu je stale mozne dostat
https://www.adc.sk/databazy/produkty/pil/variva...