Mamičky pomáhajú navzájom v Pezinku a Limbachu
Mamičky malých detičiek (1 - 3 roky) Pezinok - Limbach, pomôžme si?
Ahojte mamičky z Limbachu, Pezinka či blízkeho okolia (napríklad Svätý Jur, Bratislava).
Som mamička 2 detičiek (4r a 1,5r) na rodičovskej, a z času na čas potrebujem mladšieho synčeka dať postrážiť na pár hodín pár dní v týždni (pracovné povinnosti). Nechcem však dávať také malé dieťa do jasličiek, keďže ide ozaj len o občasné pracovné povinnosti a bojím sa aj chorôb (staršieho mám v škôlke a viem aké je to s chorými detičkami ťažké) a samozrejme ceny sú tiež úplne šialené..
Tak mi napadlo , či nejaká iná mamička nemá podobný problém alebo by si len chcela na chvíľu "oddýchnuť" od svojej ratolestí a mohli by sme si vzájomne pomôcť? Recipročne by sme si mohli postrážiť detičky, kým druhá mamička bude musieť na pár hodín pracovať alebo si len spraviť "čas pre seba", nakúpiť a podobne. Myslím, že aj detičky sa spoločnosti potešia a pomôže im to pri nástupe do škôlky. Samozrejme, predchádzajúce zoznámenie a "sadnutie si" mamičiek aj detičiek je dôležité. Dohodli by sme sa na mieste (či už doma u niektorej z nás alebo v nejakom detskom kútiku, materskom centre a pod.). Môj malý má 1,5 roka (je úplne samostatný, býval takto u babiek, ale bohužiaľ, od tohto roka babičky nebudú stíhať preto hľadám inú alternatívu).

Ahoj, ked chces napis mi spravu, kedy by si potrebovala postrazit? Ja mam 7 rocneho a 2.5 rocneho, cize mame toho mensieho doma.