MUDr. Anna Gottschallová

1katyka1
17. nov 2020

Ahojte, mam doktorku Gotshallovu, chodim k nej necely rok, vlastne som bola len na prvej prehliadke a teraz som tehu, chysta sa mi robit prve vysetrenie pre potvrdenie tehu, bude to v cca 5.-6.tyzdni(neviem presne v kolkom som, cyklus som nemala pravidelny).
Chodite k nej na tehotenske poradne? Aka je?
Ako casto vam robi sono? Na prvom vam robila vaginalne ci brusne?
Ste s nou spokojne

libertine
17. nov 2020

@1katyka1 na poradni som ju sice nemala, ale robila mi amniocentezu a vysla mi na porod druhej dcery. bola som spokojna, jej pristup bol fajn, porod bezproblemovy, profesionalny. nemala som zazmluvneneho porodnika a ked som zistila, ze bude pri porode, bola som velmi rada, je rozhodne jedna z najlepsich.

dendulapapa
17. nov 2020

ja som k nej chodila ked som bola tehotna a bola super o všetko sa postarala ked sa jej nieco nezdalo hneď to riesila sono sa mi zda ze robila kazdu poradnu a prvé vysetrenie tusim vaginálne nepamatam si bolo to 4 roky dozadu... ale ja ju môžem len odporucit nemusela som chodit ani do nemocnice na poradne vsetko robila ona takže do nemocnice som isla len rodit 😊

1katyka1
autor
18. nov 2020

@dendulapapa ahoj citala som rozne prispevky o tom ze sono je dobre robit max 3-4x za tehu. Ta poradna je kazdy mesiac, nie je skodlive pre babo tolko krat sono? Ci menej casto to je? Rozmyslam ci jej mozem vyslovit aj nesuhlas ak by chcela pricasto robit sono..

dendulapapa
18. nov 2020

@1katyka1 podla mňa s tym nebude mať problem ked sa s nou dohodnes nejak 😊 podla mna aj keď sa jej toto spytas ti to vysvetli 😊ono z jednej strany je mozno skodlive ale zas nemaju jak inak kontrolovať babo keby sa náhodou nieco dialo... je to na tebe mne robila skoro kazdy krát a maly je zdravy a nic mu neni 😊

dominikanina
19. nov 2020

@1katyka1 ja som rodila tento rok vo februari...doktorka aj so sestrickou su uplne super ... vsetko mi vzdy vysvetlila, ochotna odpovedat na otazky, Vzdy mi prizvukovala ze ak sa bude hocico diat alebo nieco nepozdavat mam im volat ... prve sono bolo vaginalne .. a na kazdej poradni mi robila sono a mala je uplne zdrava.

sim_klocanova
1. jan 2021

Ja môžem len odporučiť veľmi mi pomohla pri 1 dcére 🙂