Poraďte detského psychológa a logopéda

mb30maria
15. mar 2023

Dobrý deň zháňam detského psychológa a buď logopedicke centrum alebo klinického logopéda v okolí Pk môže byť aj SC alebo v blízkosti Trnavy volala som do cpppap Pezinok tam nás nezoberú lebo majú plno aj keď sme tam už boli( psychológ) navštevujeme logopediu v Modre ale syn odmieta s logopedičkou spolupracovať ( má podozrenie na add alebo poruchu autistického spektra podľa učiteľov v škôlke )
Ďakujem za rady

ernesternst
15. mar 2023

@mb30maria ak vam nie je ba pridaleko, my mame najlepsie skusenosti s Asobi na Rešetkovej. Maju slusnu diagnostiku aj u autikov, ako vidavam. Lacne to ale nie je.

mb30maria
autor
15. mar 2023

@ernesternst ďakujem za radu

katkine_terapie
15. mar 2023
mb30maria
autor
15. mar 2023

@katkine_terapie ďakujem za radu

brezza
15. mar 2023

@ernesternst asobi uz neberie ani do poradovnika. A prestahovali sa uz nie su na Resetkovej myslim, ale ako je park Jama myslim.
U logopedov su dlhe cakacky. Skus sa zatial aspon niekde zapisat do poradovnika, ale vacsinou je cakacka aspon 6 mesiacov. U teba by som v prvom rade riesila diagnostiku kvoli podozreniu na PAS a potom riesila dalsie veci, ktorych bude vela ak sa to potvrdi. Pridaj sa k nam do skupiny autizmus ak chces a mozes nam tam popisat maleho. Aj kontakty na odbornikov tam najdes.

ernesternst
15. mar 2023

@brezza dakujem za info, my chodime do skolky a ti su na resetkovej stale. A priebezne tam je stale volna skrinka pre dietatko…

ernesternst
15. mar 2023

@brezza
@brezza na instagrame dava asobi priebezne volne terminy pre deticky… mozno vam to pomoze. Screen spred hodiny

brezza
15. mar 2023

@ernesternst no ale nie su to terminy pre deti co tam uz chodia? Ja ked som tam volala, tak mi povedali, ze maju tak plno, ze novych nezapisuju ani do poradovnika

mon895
15. mar 2023

Ja chodim so synom logopedicke na poliklinike v PK a som spokojna (Bernhauserova)

mb30maria
autor
15. mar 2023

@mon895 ďakujem

efendib
17. mar 2023

My sme chodili na logopediu do specialno-pedagogickeho centra v PK k p. Pavlovej na Kollarovej ulici - velmi mila dama - obe deticky + kamoskine - obe mame dobre skusenosti. Chodi pracovat aj do skolok a deti ju maju radi. P. Zbudilova robi aj diagnostiku niektorych poruch - mozno pomoze aj Vam. Obe damy vedia, ako pracovat s detmi a nase deti ich objimaju este teraz, ked uz chodia do skoly a stretnu ich na ulici. Pozri stranku www.reedys.sk Drzim palce.

mb30maria
autor
18. mar 2023

@efendib ďakujem môžem sa ešte spýtať ako často sa tam chodí teraz chodíme raz za 6-8 týždňov a to je aspoň podľa mňa malo syn nespolupracuje keď sa chodí tak málo keby to bolo pravidelné raz za týždeň tak možno by aj začal spolupracovať.teraz sme boli naposledy v januári vo februári bol chorý a dala nám termín až na apríl čo je dosť neskoro si myslím

kikappp
18. mar 2023

@mb30maria objednajte sa k Janosikovej nadiagnistoku pas v Trnave,začať pracovať s spec.p aby sa dieťa naučilo pracovať,logo len klinického. Základ je vedieť aký ma dieta problém,po diagnostike aj budete vedieť kde a ako pracovať.

brezza
18. mar 2023

@mb30maria raz za dva tyzdne je optimalne

efendib
22. mar 2023

@mb30maria teraz si uz nespomeniem, lebo nase baby tam chodili obe pred 3rokmi na logo (jedna sykavky, druha r), ale myslim, ze ta nastavia podla potreby, pracuju s detickami najskor sami, potom si ta zavolaju dnu, povedia, co robili, ako to slo a co doma trenovat, dostanes pripadne materialy - dolezity bol ten trening dennodenne doma, potom kontrolne navstevya - urcite nie kazdotyzdenne, myslim, ze na zaciatku to bolo po 2tyzdnoch a potom uz dlhsie, ked robili pokroky. Ale skus zavolat a uvidis.