icon

Poraďte dobrú gynekologičku v Pezinku

zuzka0k1
18. máj 2020

Ahojte, mám ešte stále gynekologičku v BA aj keď už žijem v PK 🙂 uvažujeme nad bábätkom a nerada by som neskôr tehotná behala stale do BA 🙂 navyše nie som s mojou momentálnou gynkou spokojná 🙂 poradí niekto so skusenosti? 🙂

s_a
18. máj 2020

Pani doktorka Durackova v gyn pk je výborná, len neviem ci ešte berie nové pacientky, skúste zavolať

angelinja
19. máj 2020

@zuzka0k1 ahoj v pezinku neporadim ale s kym si neni spokojna prosim ta?ja som z ba a hladam novu...

zuzka0k1
autor
19. máj 2020

@angelinja Ja som u MUDr. Bohmerova na strecnianskej. Akoze ani ja ani moja mama ju moc nemusime sestricka tiez pripad sam o sebe a vzdy ked nieco bolo treba alebo som mala niaky problem tak vzdy to riesila tak laxne nepaci sa mi jej pristup. Jediny raz ked bol vazny problem sa o mna postarali prvotriedne ze som myslela ze nie som ani na Slovensku akurat ze uz bolo neskoro... A taktiez mi vadi ze ked som k nej nastupovala ako pacient vybrala som si naschval doktorku lebo som mala v tedy problem aby sa mi tam kukal iny chlap ako moj a zabilo ma sono ktore robi jej syn...

ivankahali
24. máj 2020

za mna jednoznacne durackova. Mala som.kadejake, ale poviem ze ona je fakt anjel🙂
Ma novu sestricku a ta je tak isto uzasna🙂
Ja som uz 39tt takze chodim na poradnu do nemocnice a tak som poslednu poradnu u nej aj oplakala😀 lebo mi budu jej poradne naozaj chybat. Poradna u nej je zakazde velky zazitok🙂 citis sa ako u najlepsiej kamaratky🙂 ak nieco treba je vzdy ustretova a velmi mila.

s_a
24. máj 2020

@ivankahali prečo ste už potom chodili inde? Ja by som bola najradšej, aj keby ma rodila 😭😀

malickamia
24. máj 2020

Ahoj v pk podla mna je dobry pan doktor Peter Stanko☺️ som unho nova a zatial spokojna s jeho starostlivostou, pridu zle vysledky a hned. vas posiela na vysetrenie a nech sa zisti ze co vam je☺️ on je super je to starsi pan ale top pristup

ivankahali
24. máj 2020

@s_a Pretoze pred porodom treba chodit do nemocnice, kde chcete ist rodit🙂

goodidea
5. jún 2020

V PK Ďuračková 🙂

funicka
7. jún 2020

@ivankahali ahoj, prosím ťa stále sa u nej toľko čaká aj keď si objednaná na konkrétny čas?ja ju zbožňujem,ale mám malého syna a chodiť tam na poradne s tým že hodinu čakám (a to som mala priplateny nadštandard či ako sa to volá) fakt nechcem.preto zvažujem zmenu pri druhom teraz

s_a
7. jún 2020

@funicka tak hodinu som zatiaľ nikdy nečakala.. Ano čaká sa, ale tak nikto si nevie naplánovať pacientky, ktoré sa neobjednaju a prídu s nejakým urgentom.. Podľa mňa čakať budete všade, hlavne u kvalitných lekárov, čo majú plno

funicka
7. jún 2020

@s_a som v pro care,takže mám možnosť ísť k dobrému lekárovi u ktorého čakať nebudem.len u nej som fakt spokojná a nemá mi kto strážiť syna.a ja som tam bežné čakala aj hodinu.

s_a
7. jún 2020

@funicka a to budete brat syna na vysetrenia?

dianaurgel
20. jún 2020

@zuzka0k1 ahoj ja som veľmi spokojná s Dr. gottchalovou , jedina mi vyriešila problém ktorý som mala 😊

seva22
28. jún 2020

MUDr Durackova už minulý rok nebrala.nove pacientky...ale za opýtanie nič nedáš

miladabusova
23. jan 2025

Pani doktorka je príjemná, ale žiaľ je veľmi ťažké sa s ňou skontaktovat. Telefóny nedvíha, na email neodpisuje. Tak jedine osobne. Čo je na škodu.