Poraďte dobrú gynekologičku v Pezinku
Ahojte, mám ešte stále gynekologičku v BA aj keď už žijem v PK 🙂 uvažujeme nad bábätkom a nerada by som neskôr tehotná behala stale do BA 🙂 navyše nie som s mojou momentálnou gynkou spokojná 🙂 poradí niekto so skusenosti? 🙂
@angelinja Ja som u MUDr. Bohmerova na strecnianskej. Akoze ani ja ani moja mama ju moc nemusime sestricka tiez pripad sam o sebe a vzdy ked nieco bolo treba alebo som mala niaky problem tak vzdy to riesila tak laxne nepaci sa mi jej pristup. Jediny raz ked bol vazny problem sa o mna postarali prvotriedne ze som myslela ze nie som ani na Slovensku akurat ze uz bolo neskoro... A taktiez mi vadi ze ked som k nej nastupovala ako pacient vybrala som si naschval doktorku lebo som mala v tedy problem aby sa mi tam kukal iny chlap ako moj a zabilo ma sono ktore robi jej syn...
za mna jednoznacne durackova. Mala som.kadejake, ale poviem ze ona je fakt anjel🙂
Ma novu sestricku a ta je tak isto uzasna🙂
Ja som uz 39tt takze chodim na poradnu do nemocnice a tak som poslednu poradnu u nej aj oplakala😀 lebo mi budu jej poradne naozaj chybat. Poradna u nej je zakazde velky zazitok🙂 citis sa ako u najlepsiej kamaratky🙂 ak nieco treba je vzdy ustretova a velmi mila.
@ivankahali prečo ste už potom chodili inde? Ja by som bola najradšej, aj keby ma rodila 😭😀
Ahoj v pk podla mna je dobry pan doktor Peter Stanko☺️ som unho nova a zatial spokojna s jeho starostlivostou, pridu zle vysledky a hned. vas posiela na vysetrenie a nech sa zisti ze co vam je☺️ on je super je to starsi pan ale top pristup
@s_a Pretoze pred porodom treba chodit do nemocnice, kde chcete ist rodit🙂
V PK Ďuračková 🙂
@ivankahali ahoj, prosím ťa stále sa u nej toľko čaká aj keď si objednaná na konkrétny čas?ja ju zbožňujem,ale mám malého syna a chodiť tam na poradne s tým že hodinu čakám (a to som mala priplateny nadštandard či ako sa to volá) fakt nechcem.preto zvažujem zmenu pri druhom teraz
@zuzka0k1 ahoj ja som veľmi spokojná s Dr. gottchalovou , jedina mi vyriešila problém ktorý som mala 😊
MUDr Durackova už minulý rok nebrala.nove pacientky...ale za opýtanie nič nedáš
Pani doktorka je príjemná, ale žiaľ je veľmi ťažké sa s ňou skontaktovat. Telefóny nedvíha, na email neodpisuje. Tak jedine osobne. Čo je na škodu.

Pani doktorka Durackova v gyn pk je výborná, len neviem ci ešte berie nové pacientky, skúste zavolať