icon

Skúsenosti s MUDr. Korbelovou - čeľustný ortopéd

apolka77
2. nov 2021

Dobrý deň, prosím Vás chodíte niekto k dr.Katarine Korbelovej? Dcéra bude potrebovať strojček, zháňam info ako to tam chodí. Prípadne poraďte iného celustneho ortopéda s ktorým ste spokojné -pristup, ochota atď ..
Ďakujem.

beaas
Autor odpoveď zmazal
apolka77
autor
3. nov 2021

@beaas jej ďakujem za odpoveď 😊
Prosím Ťa ak môžeš ako to tam vyzerá s poplatkami?
Viem že bude treba za všetko platiť ale aspoň cca že koľko ... ďakujem.

beaas
3. nov 2021

@apolka77 no to je ťažko povedať. Ale dr.ti dá na začiatku predpokladaný rozpis,podľa toho sa rozhodneš,či do toho ideš u nej.nejaka úvodna konzultácia stala cca 20-30 eur, závisí aký strojček... Napr.vymena gumičiek - taká základná kontrola vyjde na cca 20 e.

apolka77
autor
3. nov 2021

@beaas a ako dlho tam už chodíte? A koľko Vás to doteraz vyšlo? Viem že je to individuálne len ma to zaujíma...skúšali ste aj inú dr.? Trebárs či ste nemali niekoho iného aj vyhliadnuteho. Vraj aj v Senkviciach je dobrá...prepáč za toľko otázok. 😊
A aký strojček máte vy? Ďakujem za odpoveď.

beaas
3. nov 2021

@apolka77 fixný... Ceny boli porovnateľné s Ba vo Family Dental Care.

sonka18
17. dec 2021

@beaas výmena gumiciek 20€ ? To je dosť nie

beaas
18. dec 2021

@sonka18 neviem porovnať s inou lekárkou túto konkrétnu činnosť.

sonka18
18. dec 2021

@beaas napr. u Dr.marčekovej výmena gumiciek 5€ len keď sa mení oblúk raz za 3 mesiace tak vtedy 20€

sonka18
18. dec 2021

@apolka77 skúste dr.marčekovu z PK prístup super , milá, ochotná ... a cenu Vám určite tiež priblíži. Podľa toho čo budete potrebovať

apolka77
autor
18. dec 2021

@sonka18 áno sme tam objednaný koncom januara

beaas
18. dec 2021

@sonka18 Hm...tak to je rozdiel. Keď sme začínali so strojčekom,tak v PK bola jedine na poliklinike táto ambulancia. Predtým ešte s inou dr., Koberova to časom prebrala. Idem kuk info o nej.

sonka18
19. dec 2021

@apolka77 určite budete spokojná

sonka18
19. dec 2021

@beaas áno niekedy bola amb.len na poliklinike, ale aj tak je to dosť veľký rozdiel .

zuzanna_sc
21. mar 2025

Dobrý deň,
riešim práve pre dcéru celustneho ortopéda,naša dr.nam odporučila MUDr Koberovu,ako ste boli/ste spokojná s MUDr Marcekovou? Aké sú cca poplatky,iba orientačne. Sme zo Senca a rada by som sa vyhla Bratislave tak hľadám v okolí niekoho.
Ďakujem 🌷
@apolka77

apolka77
autor
21. mar 2025

@zuzanna_sc áno , nakoniec sme šli k dr. Marčekovej.
Keďže sú to už 3roky presne si nepamätám ake boli začiatky , ale platili sme dokopy cca 2 600 eur .
Dalo sa to na splátky.
Ale ona vám najskôr spraví konzultáciu a všetko vyčísli vysvetlí ...áno celkom spokojný sme boli...Dcéra ale mala ten neviditeľný snimatelny strojček.

zuzanna_sc
21. mar 2025

@apolka77 ďakujem veľmi pekne.
Naša Kristínka primárne strojček nepotrebuje,ona potrebuje roztiahnuť sánku keďže jej nezapadajú zuby ako majú.
Skúsim tam zavolať,ešte raz vďaka .

dadushka007
21. mar 2025

@apolka77 robi aj klasicke nocne vyberacie strojceky? Potrebujeme riesit zly skus a nie krive zuby. Dakujem za odpoved

apolka77
autor
21. mar 2025

@dadushka007 to neviem. Treba si tam zavolať sú tam všetci veľmi milí.

@zuzanna_sc nie je zač. Nech sa Vám to vyrieši k spokojnosti.

meri_12_
18. jún 2025
@apolka77

@sonka18 áno sme tam objednaný koncom januara

@apolka77 ahoj, prosím Ťa ako sa Vám podarilo objednať sa k MUDr. Marčekovej? 😀 Čo som tam volala tam buď zavolajte o pol roka či budeme brať nových pacientov..., teraz som volala, že mozno za rok, rok a pol 🙈🙈 Aj Vy ste čakali tak dlho? Ďakujem 😉

apolka77
autor
20. jún 2025
@meri_12_

@apolka77 ahoj, prosím Ťa ako sa Vám podarilo objednať sa k MUDr. Marčekovej? 😀 Čo som tam volala tam buď zavolajte o pol roka či budeme brať nových pacientov..., teraz som volala, že mozno za rok, rok a pol 🙈🙈 Aj Vy ste čakali tak dlho? Ďakujem 😉

@meri_12_ tak my sme to riešili ešte 2022 a čakali sme cca 2-3mesiace ..

meri_12_
21. jún 2025
@apolka77

@meri_12_ tak my sme to riešili ešte 2022 a čakali sme cca 2-3mesiace ..

@apolka77 ďakujem za odpoveď 🙂 Tak to ste mali potom super. Kiež by to bolo aj teraz 🙃

zuzanna_sc
22. jún 2025
@meri_12_

@apolka77 ďakujem za odpoveď 🙂 Tak to ste mali potom super. Kiež by to bolo aj teraz 🙃

@meri_12_ ja som to presne pre tieto čakacie doby ( v marci mi povedali nech zavolám po lete) nakoniec zvolila doktora v Tomášove.
Dostali sme termín tuším o dva týždne.
Mala už má aj strojček.