Skúsenosti s MUDr. Korbelovou - čeľustný ortopéd
Dobrý deň, prosím Vás chodíte niekto k dr.Katarine Korbelovej? Dcéra bude potrebovať strojček, zháňam info ako to tam chodí. Prípadne poraďte iného celustneho ortopéda s ktorým ste spokojné -pristup, ochota atď ..
Ďakujem.
@beaas a ako dlho tam už chodíte? A koľko Vás to doteraz vyšlo? Viem že je to individuálne len ma to zaujíma...skúšali ste aj inú dr.? Trebárs či ste nemali niekoho iného aj vyhliadnuteho. Vraj aj v Senkviciach je dobrá...prepáč za toľko otázok. 😊
A aký strojček máte vy? Ďakujem za odpoveď.
Dobrý deň,
riešim práve pre dcéru celustneho ortopéda,naša dr.nam odporučila MUDr Koberovu,ako ste boli/ste spokojná s MUDr Marcekovou? Aké sú cca poplatky,iba orientačne. Sme zo Senca a rada by som sa vyhla Bratislave tak hľadám v okolí niekoho.
Ďakujem 🌷
@apolka77
@zuzanna_sc áno , nakoniec sme šli k dr. Marčekovej.
Keďže sú to už 3roky presne si nepamätám ake boli začiatky , ale platili sme dokopy cca 2 600 eur .
Dalo sa to na splátky.
Ale ona vám najskôr spraví konzultáciu a všetko vyčísli vysvetlí ...áno celkom spokojný sme boli...Dcéra ale mala ten neviditeľný snimatelny strojček.
@apolka77 ďakujem veľmi pekne.
Naša Kristínka primárne strojček nepotrebuje,ona potrebuje roztiahnuť sánku keďže jej nezapadajú zuby ako majú.
Skúsim tam zavolať,ešte raz vďaka .
@apolka77 robi aj klasicke nocne vyberacie strojceky? Potrebujeme riesit zly skus a nie krive zuby. Dakujem za odpoved
@dadushka007 to neviem. Treba si tam zavolať sú tam všetci veľmi milí.
@zuzanna_sc nie je zač. Nech sa Vám to vyrieši k spokojnosti.
@sonka18 áno sme tam objednaný koncom januara
@apolka77 ahoj, prosím Ťa ako sa Vám podarilo objednať sa k MUDr. Marčekovej? 😀 Čo som tam volala tam buď zavolajte o pol roka či budeme brať nových pacientov..., teraz som volala, že mozno za rok, rok a pol 🙈🙈 Aj Vy ste čakali tak dlho? Ďakujem 😉
@apolka77 ahoj, prosím Ťa ako sa Vám podarilo objednať sa k MUDr. Marčekovej? 😀 Čo som tam volala tam buď zavolajte o pol roka či budeme brať nových pacientov..., teraz som volala, že mozno za rok, rok a pol 🙈🙈 Aj Vy ste čakali tak dlho? Ďakujem 😉
@meri_12_ tak my sme to riešili ešte 2022 a čakali sme cca 2-3mesiace ..