Zvýšila Dr. Benačková poplatky o 100 %?
Ahojte. Nebol teraz v poslednej dobe u dr. Benačkovej?
Pocula som ze si uz pyta viac. Z 10e na 20e. Ja som si to zistovala na socialke a ze nema narok si pytat peniaze. Ked som sa pred 2 rokmi ohradila ze s akeho dovodu si zacala vyberat 10e jej odpoved bola...zdrazela elektrika zdrazela voda......a ja jej nato...co mam ja spioocne s vasou el.a vodou......pritom mi vezme len krv a idem prec. A jej odpoved bola ....Ked sa Vam nepaci mozete si najst ineho dr. No keby v PN bolo viac reumatologou tak okamzite od nej odidem!!!!!!!!
Ja sice s dr nemam skusenost ale ma oficialny cennik v ktorom ma uvedeny poplatok? Ked nie tak nato nema ziaden narok, poplatky moze pytat len za ukony, ktore ma uvedene v cenniku a neuhradza poistovna napr. za rozne tlaciva a administrativu, gyn. za fotky z utz, nadstandartne ukony... Da ti vobec doklad o zaplateni poplatku? Ak nie dala by som podnet alebo priamo z ambulancie zavolala policiu.Neviem sice aky je stav s reumatologmi ale neda sa ti najst niekoho ineho v okoli ak k nej nechodis pravidelne-casto?
@anonym_e21121 doklad asi taky o zaplateni ze to kupila asi v tescu alebo u podnikatela tie pokladnicne bloky Cize nema ani pokladnicny blok nic
Ja sice s dr nemam skusenost ale ma oficialny cennik v ktorom ma uvedeny poplatok? Ked nie tak nato nema ziaden narok, poplatky moze pytat len za ukony, ktore ma uvedene v cenniku a neuhradza poistovna napr. za rozne tlaciva a administrativu, gyn. za fotky z utz, nadstandartne ukony... Da ti vobec doklad o zaplateni poplatku? Ak nie dala by som podnet alebo priamo z ambulancie zavolala policiu.Neviem sice aky je stav s reumatologmi ale neda sa ti najst niekoho ineho v okoli ak k nej nechodis pravidelne-casto?
@anonym_e21121 raz za pol roka chodim