icon

Hľadám si kamošku z Piešťan mam 1,5r syna.Rada by som s niekym pokecala

veronikita44
4. sep 2018
momoika
5. sep 2018

@veronikita44 hmm, ja byvam kusok od PN, ale my mame len 4 mesiačiky. Tam sa nedobehneme. Vy už bežkate, my sa len vozime zatial.. 😢 Tiež nemam s kym, všetci radšej vozia samé. Nebavi ich počuvať a radiť sa o detoch asi...

veronikita44
autor
5. sep 2018

@momoika no my uz bezkame a vymyslame.Ale tiez mi chyba s niekym sa stretnut porozpravat.Je to pravda ze vsetci radsej vozia same.Je to tazke najst kamosku s babom.

momoika
5. sep 2018

@veronikita44 no, toto aj mne .Ja som sa raz na nete pytala, preco vsetky vozia same. Aj na tych ihriskach sa nedaju dokopy ze preco?
Vies co mi tie zeny odpovedali:
-radsej sama vozit, ako pocuvat o zubkoch, ako kakal, kolko mame zubkov, z coho robime prikrmy.....
- Dalsia ze: ja hned utekam, len co sa druha mamicka pri mne zastavi a zacne otazkou kolko je malej. Uz viem ze bude nasledovat temy o plienkach, najlepsie kociky nosice... a preto radsej som sama.
Je toto smutne, vsak???
Je divna doba, a vsetci sa boja osobneho kontaktu, rozhovoru... smutne, tak sme sami.

malzeville
5. sep 2018

Skoč do skupiny Piešťany

veronikita44
autor
5. sep 2018

@momoika no dnes je to tak ze maloktora mamicka sa chce rozpravat o detoch.Ja zase rada rozpravam o malom co sme robili ked bol mensi a tak.Rada odpoviem neni som ten typ ze utekam ked sa niekto nieco opyta

momoika
5. sep 2018

@veronikita44 a o čom by sa radi rozpravali? Hm, asi o ničom, pretože už nevedia navodiť žiadnu temu. Ja nemam problem o hocičom...Smutna doba prišla.

veronikita44
autor
5. sep 2018

@momoika presne aj ja nemam problem bavit sa o hocicom.Ja som prave rada ked sa mozem niekojo opytat na rozme veci a teraz ked mam maleho tak ma zaujimaju veci ohladom deti.Tak mi to pride take divne ked sa mamocka nechce bavit o detoch.Ja som bola vdacna za kazdu radu.Smutna doma prisla to je pravda.

momoika
6. sep 2018

@veronikita44 ja mam fajn susedu, ktora je ochotna pokecat o hocičom, ale tiež ma 1,5roč a už chodia na bicykel, takže to je tak. alebo su na ihrisku, takže malokedy sa da pokecat, lebo ja s kočikom neprejdem na to ihrisko, a ona musi za nim behat. Takže to je jedina osoba. Inak nema nik zaujem. Najprv som myslela, že somnou nik nechce, ale nie. Tu dokonca sestranice spolu nevozia, čo maju rovnako stare deti.Len si cez facebook likeuju fotky a pisu kometare take komicke 😀

veronikita44
autor
6. sep 2018

@momoika aj ja mam kamosku ma dvojicky su o mesiac starsie ako moj ale uz sa nestretame lebo ona tiez len doma s muzom.Bolo to super ked sme spolu vozili e pokecali vymenili si skisenosti.Ale teraz som sama s malym a fakt chyba niekto na pokec

momoika
6. sep 2018

@veronikita44 v tej skupine Pieštany si neskusala? My sme sice kusok od PN, ale to bez auta sa nepohnem tam teraz ked je maličky. Muž ma auto a ja nemam vodicak, ten si planujem spravit do zimy, prave kvoli takymto veciam, aj doktorom...
Je to super pokecat, ubehne ti aj cas ked si vonku.. takto po polhodine kočikovania ma to nebavi, je este maly, vacsinou spinka....hmm, onicom

veronikita44
autor
6. sep 2018

@momoika skupinu PN som skusala ozvala sa mi teraz kedna mamicka tak uvidime.Ale zistila som ze v dnesnej dobe je fakt tazke najst kamosku s babom.Nikto nema zaujem.Vobec to nechapem. To verim dnes je to bez auta tazke.Ani mna to nebavilo vozit samu vydrzala som chvilu a potom ked maly zaspal som utekala domov

momoika
7. sep 2018

@veronikita44 No presne! Akonahle zaspi, vynesiem ho hore a idem niečo rychlo porobit doma. Ked sa zakecame so susedou, zobudi sa vonku, ideme domov napapat a je kludnejsi potom, ako ked sa zobudi už doma. Je to tažke. U nas je vela mamičiek s rovnako starymi detmi, ale nemaju zaujem. Dost premyšlam, či sa bude mat a kym hrat, ked bude vačši... Aj tie ihriska si u nas pomerne prazdne. Všetci zavieraju deti doma na zahradach, tam im kupia preliesku, pieskovislo a je vybavene. Jedna kamaratka je malo, nie vzdy s tebou pojde predsa je rodina, malokedy vam vyjde cas. Pred 10 rokmi sa u nas vsetky mamičky stretli pred bytovkou a deti sa spolu hrali, oni si pokecali , vymenili rady,recepty, deti si hračky požičali... no dnes? Kde sa stala chyba? Kedysi vozili aj 4 mamičky, postražili kočiky pred obchodom, mohla si ist nakupit. Ja sa dnes do vela obchodov nedostanem s kočikom, všade su schodu. Veľmi by mi bodlo, keby si navzajom postražime....
Jednu kamošku som volala parkrat vozit, na kavu a. vždy sa len vyhóvorila, že sa jej neda, že maleho ide kojit, alebo idu z mužom do Pieštaň... Najhorsie, že človek celu čas doma zavrety s dietatom a nema s kym pokecat. Muž v robote, a my tu sami. Už sa tešim opat do prace- do kolektivu. Tam sme celu smenu preštebotali....

zuzinapipina
7. nov 2018

@veronikita44 ahoj 👋 už si našla nejakú kamku? 😊