Je ešte dubajská čokoláda v Lidli dostupná?
Alebo išla hneď ráno na dračku? Či sa mi tam aj oplatí vybehnúť 😅
V Piešťanoch beznádejne vypredane už som bola v oboch 🥲
v BA tiez ani cenovka, ze vraj bola do hodiny prec.
Tuším by som to mala začať dovážať a ponúkať v bazári MK, žasnem po slovenskom dopyte a ešte k tomu po rôznych lacných napodobeninách. V Dubaji po tej čokoláde ani pes neštekne.
Ja som bola v Lidli o osmej rano, otvoreny je od 7,00. Vobec som tam nic take nevidela, ani cenovky, krabice, proste nic. Netusim, ci to mali alebo nie. Ale ano, je po tom velky dopyt, ale aka to moze byt kvalita za tie peniaze?
@muchotrafka298 ja som bola vo Vrbovom nakoniec som to riskla a tiež som prehľadala cely obchod a nič tak som sa šla spýtať a dávajú ju na pokladni keď si človek vypýta ale len dva kusy
Toto je dobre vediet, ze mozno je to aj inde tak, ze je len na vyziadanie pri pokladni.
😅 nechapem, co s tym vsetci maju ale ok 😅 cez leto som ju doniesla rodine, bol to hnus ked sme jednu otvorili a po dalsich ani pes nestekol a tu sa idu z nej posrat 😅😅😅
To vážne je tak dobrá ta čokoláda? Obyčajnú čokoládu nemusím..
@lasona nie je a predpokladám, že z Lidla a iných lacných značiek už vôbec. Na dobrú dubai čokoládu je potrebná kvalitná čokoláda a hlavne, kvalitné pistácie. V čokoláde za 4 eurá kvalitné pistácie nebudú ani náhodou, to je proste fakt. Každý mesiac som v Dubaji, tam po nej ani pes neštekne. Žiaľ, veľká časť Slovenska je závislá na tom, čo prezentujú bezvýznamní influenceri. Preto sú u nás tak silno dopytované veci, o ktoré inde ľudia vôbec nemajú záujem.
Ja ako osoba, ktora nad vsetko na svete miluje pistacie a cokoladu musim nesuhlasit 😅 raz som si ju kupila v nyc, bola z malej lokalnej cokoladovne, samozrejme vsetko poctivo spravene, sice bola draha ale chutna bola velmi. No tiez nechapem ten mega osial okolo toho. A hlavne si myslim, ze tato z lidla nebude nic moc, tam proste treba naozaj kvalitne suroviny a to proste nieco stoji.. musim sa priznat, ze som rada ze tu sa taka nepredava, lebo by sa odolavalo tazsie 😅
Na Slovensku sú len fake
Ja celkovo nechápem ten osial okolo Dubaja, že by ma to nejak dojimalo keď som tam bola. Akože zaujímavé raz vidieť ale inak teda nič extra :D
Bože ti ľudia sú fakt nepricetni. Kvôli 1 čokoláde robiť humbuk🤦🏼♀️
Dubajska čokoláda vyrobená v Turecku 😆 a to pistácie milujem, ale teda toto si nekúpim ...
Lidl neposlal skoro žiadnu čokoládu na tak veľkú akciu. Všade hlásili,že poslali len 1 krabicu z každého 🤮🤮

Netuším, ale mne včera povedali, že ak ju chcem, mám prísť ráno o 7...lebo, že prišla len jedna krabica...🤷♀️