Príspevky pre registrovaných používateľov sa ti nezobrazujú.
    lucy_m
    15. dec 2017    Čítané 256x

    Vichy Liftactiv Shot - malá vitamínová bomba

    Vichy prišlo na trh s inovatívnou novinkou - Intenzívnou antioxidačnou kúrou na pleť, proti známkam úvavy pleti. Hneď som ju chcela vyskúšať, keď som videla na @konik_testuje ponuku na testovanie prípravku. Táto kúra zaručuje, že účinne pôsobí proti únave pleti, a to vraj do 10 dní.  Pche. Priznám sa. Týmto číslam som neverila. 

    Čo je Vichy Liftactiv Fresh Shot?

    Tento prípravok - neviem, či ho nazvať sérom - obsahuje vysoko koncentrované zloženie antioxidantov - 15% čistého vitamínu C, vitamín E, extract z borovice prímorskej a fragmetovanú kyselinu hyalurónovú. Okrem iného aj alkohol, dipropylene glycol (zmäkčovadlo), glycerín (telu vlastná látka) a iné. 

    Účinné látky:

    Vitamín C, ktorý je hlavnou zložkou prípravku, má pleti zaručiť ochranu pred voľnými radikálmi, stimululovať tvorbu kolagénu a elastínu v pleti, pleť rozžiariť, hydratovať. Pre pleť je veľmi prospešným antioxidantom. 

    Vitamín E je veľmi účinný antioxidant, ktorý spomaľuje starnutie buniek v pleti. Nazýva sa aj vitamín krásy.

    Extrakt z borovice prímorskej zlepšuje mikrocirkuláciu, chráni pred UVA žiarením, zlepšuje kvalitu pleti.  V porovnaní s vitamínom C je vraj 20x účinnejší, s vitamínom E dokonca až 50x účinnejší. (Zroj: internet).

    Fragmentovaná kyselina hyalurónová je kľúčová zložka pre hydratáciu, pružnosť a plnosť pleti. Je to telu vlastná látka. Vynikajúco viaže prirodzenú vlhkosť kože, vypĺňa vrásky, účinkuje ako bariéra proti prenikaniu baktérií do pleti.

    Glycerín vytvára ochrannú bariéru pred vysušením a tým pleť prirodzene hydratuje. 

    Testovanie  - Plusy a Mínusy:

    Mám 37 rokov a o pleť sa poctivo starám už niekoľko rokov - moja starostlivosť o pleť spočíva minimálne zo 6 produktov starostlivosti o pleť. 2krát ročne si doprajem vitamínovú kúru s vitamínom C. A to je aj dôvod, že som sa dala na testovanie Vichy Liftactiv Fresh Shot. Chcela som porovnať účinky týchto kúr.

    Prvé, čo ma prekvapilo na tejto intenzívnej kúre bolo balenie. Je to malá tmavá fľaštička s pipetou (kvapkátkom). Hneď ma napadlo, že balenie bude nutné rýchlo spotrebovať. Mala som pravdu - od otvorenia treba do 1 mesiaca balenie využívať. Je to tým, že vitamín C podlieha oxidácii, keď sa nenachádza v tlakových nádobkách, do ktorých sa nedostane vzduch. Sérum Liftactiv Fesh Shot je hodne tekuté. V zložení si všimnite, že na prvom mieste sa nachádza voda. Chcela som si ho aplikovať priamo na pleť, ale keďže je veľmi vodové rýchlo stekalo a bála som sa zasiahnutia očí. Preto som si ho nakvápala do dlaní a pritláčaním do plete som ho rozotrela na celú tvár. Pri prvej aplikácií (na ruku - test kožnej reakcie) som zo séra cítila alkohol. Na pleti pôsobí lepkavo. Trochu mi to prekážalo. Po aplikácií krému lepkavosť zmizne. Sérum som si aplikovala prevažne pred spaním. Odporúča sa používať ho raz denne. Skúšala som zopárkrát si ho dať aj na deň (následne som použila prípravok s SPF).  Neprekážalo mi. 

    Pleť po 10 dňoch je viac rozžiarená - sama som bola z toho prekvapená, že pleť rozžiari hneď po prvej aplikácii. Pleť mám hladšiu, jemnú na dotyk. Niekedy večer sa pristihnem ako si ju prechádzam rukami a som prekvapená, že je taká jemná a hladká 🙂 Skutočne moje obavy, že nebude sérum fungovať sa rozplynuli - som šokovaná 😀 lebo som velký skeptik.

    Plusy: 

    - skutočný účinok na pleti, pleť rozžiarená, vyživená, hladká

    - zloženie aktívnych látok, bez parabénov, bez parfému

    Mínusy:

    - balenie - aplikácia mi príliš nevyhovuje, je na mňa príliš tekuté (ale je to len môj názor, niekomu to zase môže vyhovovať)

    - lepkavý pocit na pleti 

    - pomer cena a veľkosť balenia (príp. spotreba balenia - 1 mesiac)

    Záver :

    Či by som si tento prípravok kúpila opäť ? Ja rozhodne. Vidím účinky na pleti a pretože pleť je pre mňa nesmierne dôležitá, chcem jej dávať len dobré a kvalitné veci. Vichy Liftactiv Fresh Shot ma o svojich účinkoch dokonale presvedčil. Zvyšok balenia posúvam opäť na testovanie - mojej sestre a verím, že aj ona bude spokojná. 

    Ďakujem @konik_testuje

    lucy_m
    27. jan 2017    Čítané 38x

    Čajíčkovanie s Popradským

    Keď som na Koník testuje uvidela správu, že sa budú testovať čaje, hneď ma táto možnosť oslovila a rozhodla som sa zapojiť. Keďže doma sme zvyknutí celú zimu variť čaje prevažne zo zozbieraných byliniek, chcela som vyskúšať či tieto čajíky prekvapia moje zmysly a budú nám chutiť.

    Keď mi prišiel balík s čajmi - bola som veľmi milo prekvapená. Čakala som 6 krabičiek a prišlo ich 30. Preto som sa rozhodla do testovania zapojiť aj manžela, moju mamu a sestru. Prejdime teda k samotnému testovaniu Wellness čajov Popradský.


    V balíčku sa nachádzali tieto príchute:

    Zázvor + Acai, Pu-Erh (spaľovanie tukov), Ginko (pamäť a prekrvenie),  Zázvor + Citrón (extra silný),  Zázvor + Baza a Maté (energia a povzbudenie).

    Čomu dávam veľké PLUS sú obaly. Tie ma veľmi milo prekvapili. Majú krásny dizajn, sú farebné a verím, že v obchode by ma dosť zaujali. Taktiež sa mi páči zrozumiteľne napísané zloženie a cviky sú tiež príjemným spestrením obalov.

    Mojím favoritom je jednoznačne čaj Zázvor + Citrón (extra silný)

    Veľmi príjemná vôňa, silná chuť zázvoru podporená citrónom (cítila som často až horkosť citrusu). Veľmi príjemne prehreje organizmus. Rada pijem čaj aj z čerstvého nastrúhaného zázvoru. Určite sa to s týmto čajíkom nedá porovnať - ale vie ho v prípade, že nemáte doma zázvor čerstvý, kvalitne nahradiť.

    Tomuto čaju dávam 9/10 bodov.

    Ďalším veľmi obľúbeným sa stal čaj Zázvor + Baza

    Krásna vôňa bazy - skutočne výrazná. Príjemná chuť zázvoru. Nie až taká silná ako pri predchádzajúcom čajíku, ale tiež je ho krásne cítiť. Tento čaj testoval aj môj manžel v práci a veľmi mu chutil.

    Tomuto čaju dávam 8/10 bodov. A oba tieto čaje by som si s radosťou kúpila zase.

    Manželovi veľmi chutil čaj Pu-Erh  (spaľovanie tukov)

    Opisoval veľmi výraznú slivkovú vôňu a príjemnú chuť. Čaj má krásnu červenú farbu a nasládlu chuť. Samozrejme môj manžel si neodpustil aj poznámku: "Ale z čaju sa nechudne." 🙂

    Tomuto čaju by som dala 7/10 bodov.


    Čaje ktoré ma vôbec nepresvedčili boli Maté (energia a povzbudenie), Ginko (pamäť a prekrvenie) a Zázvor + Acai

    Po týchto 3 čajoch by som pravdepodobne už nesiahla. Kombináciu Zázvoru s Acai mám veľmi obľúbenú, ale tento čajík má veľmi nevýraznú chuť a bez použitia medu a citrónu je čaj pre mňa úplne nezaujímavý a nechutí mi. Pri čaji Maté, som tiež necítila žiadnu výraznejšiu chuť, iba vôňu mäty.  A nepresvedčil ma ani čaj Ginko, ktorý tiež vôňal po pridaných arómach a chuť bola veľmi nezaujímavá.

    Týmto 3 čajom dávam 4/10 bodov.

    Všetky čaje som testovala bez pridávania akýchkoľvek prísad - ako med, citrón a cukor, aby som si mohla vychutnať vôňu a chuť.

    V neposlednom rade by som sa chcela aj tak poďakovať, že som sa mohla na tomto "teplom" testovaní zúčastniť. Tieto čajíky ma zohrievajú v práci a ešte dlho budú, keďže Popradský ma zásobil 🙂 A neberte moje hodnotenia príliš vážne, lebo každý si nájde tú svoju chuť, ktorá vyhovuje jemu najviac... Stačí len ochutnať a zamilovať sa 🙂

    Akurát som objednávala malej sandálky na leto zo SD ... a že mrknem sa pre istotu aj do PRO Shopov... A už som to pochopila,čo tu niektoré maminy píšu... že si niektorí predajcovia nevedia spočítať 2 a 2... Pozerám tie ceny a oči si idem vyočiť aké brutálne cenové rozdiely tu vidím... no sila... Ešteže si objednávam sama.
    Napr: https://www.modrykonik.sk/shopy/detska-obuv/9vm...
    ... tieto sandálky som chcela malej kúpiť (ale už nebolo číslo) a na SD stoja 8,99€ ...

    Naša Alex sa konečne rozhodla, že to skúsi sama... už od utorka sama chodí a zjavne sa jej to veľmi páči. Včera na oslave mm narodenín - keď si ju nikto nevšímal, tak sa po byte špacírovala jedna radosť... A v ústach sme objavili 11 zúbok... 🙂

    Žienky - nakupujte - nakupujte - nakupujte ... zakiaľ je ešte na to čas. Od 4.4. tu pre Pro Predajcov platia nové pravidlá. Takže budem musieť tento môj "super biznis" (...podľa niektorých mamičiek...) zrušiť.
    Ale nebojte - určite sa ešte stretneme na inej internetovej stránke 🙂

    Len tak zo srandy - čo tak to vyskúšať, či sa dajú ozaj zarobiť peniaze :
    www.revolucni-prijem.cz/1DB2D9

    Presne dnes je to presne 13 rokov, čo sme sa dali s mojim manželom dokopy. Uff, je to už tak dávno. Nebolo to vždy ľahké - ale stále je to pre mňa ten najlepší chlap akého som mohla stretnúť. ♥ ♥ ♥

    Malá mi od po šiestej večer 5x zvracala, je strašne malátna a chce sa jej hrozne spať... Celý deň bola ok. Čo to môže byť a čo robiť? Nikdy o nemala... :(

    ... a 8 zúbok je na svete. Konečne. 🙂

    Tento týždeň začal veľmi zle a stále to pokračuje. ... Najskôr mi dcéra nejak - ani neviem ako - pokazila mobil. Proste mi nejde displej. Takže z neho nejde volať ani SMSkovať. Nieto ešte sa dostať ku nejakým informáciám. Dnes to pokračovalo tým, že som sa vymkla z domu... Odbehla som si kľúče aj mobil. Hlavne, že som si v najväčšej pohode odhrabávala auto od tej haldy snehu, čo napadol. Ešteže si pamätám MM tel. číslo naspamäť a suseda mi požičala mobil. ... dúfam, že tento týždeň už nebude mať horšiu dohru ...

    Dnes je to presne rok, čo som sa stala mamou ... Bol to náročný rok, ale zvládli sme to obe. Alex je naše zlatíčko - tešíme sa na ďalšie spoločné chvíle ... ♥ ♥ ♥

    lucy_m
    31. mar 2016    Čítané 11x

    The Little Door

    Vitajte v shope The Little Door

    Detské oblečenie na objednávku : Vaenait Baby (Južná Kórea), Abercrombie Kids (USA), Joe-Ella (Kanada)
    Oblečenie pre dospelých na objednávku: Hollister (USA), Abercrombie & Fitch (USA), Gilly Hicks (USA)

    U mňa nájdete aj veci nové s odberom možným hneď. Veci sú s originál visačkami v pôvodnom obale.
    Taktiež ponúkam veci nosené – po mne, po mojej dcére. Každá vec je reálne opísaná a reálne nafotená.

    Pri kúpe viacerých vecí ZĽAVA !

    Teším sa na Vás,
    Lucia

    Po včerajšej ročnej poradni - 75 cm, vážili sme doma, keďže naša doktorka má váhu len do 10kg - takže váha ukázala 10,4kg. 7 zúbkov. Nechodí ešte sama - musí sa ešte pridržiavať aspoň 1 prsta ... zatiaľ sa sama bojí, ale verím, že to príde už čoskoro. Rapoce si svojou rečou - mama, baba, dede, ňaňa (tak volá moju sestru Janu), pápá, a pod. - vie dať pápá, ťaťiťapiťapušky, vie ukázať ako sa umývajú rúčky, plávať s nožkami vo vodičke... a kopec iných zaujímavých vecí. Je to šikulka a veľká slečna - veď zajtra už bude mať 1 rok. ♥ ♥ ♥

    V ústach som spozorovala ďalšie nové prírastky ... dolná dvojka a horná jednotka prerezané ... no tak to je štatisticky 7 zúbkov. No paráda... a ja že čo tak zle spáva ...

    "Nemám čas nenávidieť tých, ktorí ma nenávidia. Nemám čas diskutovať s tými, ktorí mi zato nestoja. Nemám čas robiť si starosti s tými, ktorým som ľahostajná. Pretože ja sa starám o tých, ktorí ma majú radi, hovorím s tými, ktorí mi rozumejú a som vďačná tým, pre ktorých som dôležitá. Život je veľmi krátky na to, aby som ho zbytočne premárnila s ľuďmi, ktorí toho nie sú hodní!"
    ... akoby mi tá myšlienka bola vytrhnutá z mojej mysle ...

    http://www.ac24.cz/zpravy-ze-sveta/1518-tajne-v...
    Zasa zaujímavé čítanie o očkovaní...

    Mamičky, čo používate plienky z DMka - Babylove - viete mi ich prirovnať kvalitovo k nejakým iným plienkam ? Ja som zatiaľ malej kupovala len Huggies, Pampers Premium a Háppy... Sú parfumované? Lebo malej nedávam voňavé plienky, lebo má z nich zaparený zadok...

    ... dnes mám zo seba dobrý pocit. Darovala som veľký balík oblečka jednej nesolventnej mamičke z môjho okolia... Bolo mi ľúto jej novonarodeného synčeka, tak som jej aspoň troška pomohla... dúfam... že som jej aspoň trošku pomohla...

    Mojej čertici za posledných pár týždňov pribudli 3 zúbky ... jeden v decembri a teraz v januári sa jej prerezali ďalšie dva. Trochu ju síce potrápila aj teplota a hnačky ... ale konečne to sú vonku. Ešte jedna jednotka sa tlačí, tak uvidíme, či aj tá potrápi, alebo vyjde bez problémov. 😀

    moje posledné ♥ pre teba @saemi

    ... za necelých 5 minút koniec roka a ja tu sedím za PC. Malá spí a manžel tiež pred hodinou zalomil... No čo už - dám si toho portského a idem zobudiť muža, nech si s ním pripijem ... Potom môžem ísť spokojne spať. No to bol teda Silvester...

    @kolinia balíček pre teba ! ... ako ospravedlnenie za moju trúfalú výmenu názorov, ktorou som ťa možno vytočila. A keď si myslela mňa, že ti závidím... tak to nie je pravda, ja mám svojich problémov dosť. To mi ver, ale nebudem ich nikomu vešať na nos - lebo sú len moje 😀

    Ďakujem - tej neprajnej mamičke - ktorá mi nahlásila inzeráty. Mňa by nikdy nenapadlo to niekomu urobiť ... lebo viem,že každá mamina na materskej sa snaží čo to predať, aby si privyrobila ... Vivat Slovensko... závisť by tu mala kvitnúť ... to by bolo ! 😀

    ... za posledné 3 dni - 5 dopytov na inzeráty ... z toho len jedna seriózna kupujúca.... Nechápem tie ženy !

    Objavilo sa mi tu srdiečko - veľmi ďakujem anonymnému darcovi 🙂 ... asi si ho dneska zaslúžim 🙂

    Dneska som dostala úžasný darček od môjho super brácha - Pandora náramok - veľmi ma tým potešil ! 🙂

    Prosím vás, čo dávate kočkám babätkám na zaparenú "pipinu", aby sa to čo najskôr zahojilo...? Malej sa zrejme tlačia zuby - v noci hnačkovala a takto dopadla ... mám problém jej to aj utrieť s mokrým tampónom ako piští od bolesti. ☹

    Včerajší koncert bol úúúplne, že super ... ale za niečo dobré - musí vždy prísť aj niečo zlé (aby to bolo vyvážené). Celú noc sme s malou buntošili - asi preto, že bol spln - malá hnačkovala a celú riťku má zapálenú. Ach jaj...

    Dnes sa idem kultúrne vyžiť - dostala som predčasný darček k narodeninám od manžela - koncert Desmod a Cigánski diabli - ako sa len tešíííím 😀