Má nefrológ Mudr. Bľanda z Piešťan dovolenku?
Ahojte , prosím vie niekto či má pán doktor Bľanda -neforolog dovolenku? Uz volam 2 den a nikto nezdviha , dakujem
@veron29 on ešte žije?
@ivicatolic Bože to je komentár 🤦🏻♀️ Žije a je naďalej úžasný ako aj pred rokmi...
Ahoj mne sa zdá že by mal mat v auguste dovolenku ale neni som si istá. No tam je problém sa všeobecne dovolať 🙈 raz som tam musela ísť aj napoky osobne lebo som sa nevedela dovolať.
@ivicatolic Bože to je komentár 🤦🏻♀️ Žije a je naďalej úžasný ako aj pred rokmi...
@lenkaaa25 no to ja povedať nemôžem, pred 30 rokmi sme situáciu zachraňovali na pohotovosti....ty úžasný 👎
@lenkaaa25 no to ja povedať nemôžem, pred 30 rokmi sme situáciu zachraňovali na pohotovosti....ty úžasný 👎
@ivicatolic 100ludi, 100nazorov... Mne zachránil obličku, možno keby nie jeho, tak som už na dialyze...
@ivicatolic 100ludi, 100nazorov... Mne zachránil obličku, možno keby nie jeho, tak som už na dialyze...
@lenkaaa25 no vidíš...tak nabudúce treba napísať .... môj názor alebo moja skúsenosť, a nie hneď úžasný 👉
pokial ja viem, lekar ma svoju nedostupnost na VUC a malo by to byt naslende na stranke uvedene a na stranke nic nei je https://www.e-vuc.sk/ttsk/zdravotnictvo/ambulan...

@veron29 on ešte žije?