icon

Mladý absolvent - Piešťany, Trnava

22. aug 2022

Hlúpa otázka, no neviete niekto o niečom v Piešťanoch či Trnave kde by hľadali čo najskôr na prácu mladého absolventa? Áno dávam to anonymne lebo čakám tie nenávistné správy už teraz, áno profesie som skúšal ale tam vám nie všetko ukážu (najmä kvôli plno zahraničným nezmyslom ).

isis234
22. aug 2022

Skús i na úrade práce, na nástenke majú vyvesené ponuky prác,,,niekde prijímajú aj absolventov. Môžeš si napísať i žiadosť + životopis , poslať na všetky úrady

autor
22. aug 2022

@isis234 Ďakujem, môj trvalý pobyt je ale ďaleko od miesta kde súčasne bývam a kedže ešte nemáme kúpno-predajnú zmluvu nemôžem si ho ani prehlásiť, myslíte že to bude problém?

lindous
22. aug 2022

Možno skús upresniť absolventa akého odboru 😅 tip na miesto v Trnave by som možno aj mala (kamarátka absolventka sa tam teraz zamestnala a pokiaľ viem, stále zháňajú kolegov), ale ide o špecifické zameranie a zbytočne ti to budem radiť, ak si vyštudoval niečo úplne iné...

isis234
22. aug 2022

to nevadí,,, ty môžeš ísť na hocktorý úrad práce, bez toho aby si bol zaevidovaný. Na prízemí majú nástenku a tam vyvesené ponuky práce

h2
22. aug 2022

Prepáč, ale naozaj hlúpa otázka. Nenapísal si totiž, čo si vyštudoval, čo vieš robiť a v akom odbore hľadáš prácu.

janai1
22. aug 2022

Co myslíš týmto? "ale tam vám nie všetko ukážu (najmä kvôli plno zahraničným nezmyslom )."

luccija
22. aug 2022

@janai1 asi si zle vyfiltroval ponuky na profesii...
Ponuku co maju na urade prace najdes na stranke istp.sk a este inej teraz ma nenapadne novy nazov rano napisem.Niekedy je lepsie si dat sam inzerat co ponukas, hladas...aj do mestskych skupin na FB urcite TT a PN maju svoje stranky, alebo ponuka prace cele Slovensko...absolvent coho kuchar, ekonom, automechanik?

lilyianka
22. aug 2022

Tiež by ma zaujímal osbor,ktorý si vyštudoval. Ale tiež by som mala tip na firmu a tam berú dosť často a na rôzne pozície.

isis234
22. aug 2022

@lilyianka len absolventov? na 1 zmenu?

autor
23. aug 2022

@lindous Gympel, čiže 😄 asi zbytočne naozaj , nič špeciálne

autor
23. aug 2022

@h2 akože som rád že si dostala na to tri like najmä keď to nieje hlúpa otázka, čo by asi tak absolvent mohol vedieť robiť? Školu sa hore vedela aj normálne spýtať a normálne som jej odpísal, gympel dá sa to napísať aj bez uštipačných poznámok.

h2
23. aug 2022

To nebola uštipačná poznámka. Absolvent je veľmi široký pojem. Absolvovať sa dá gympel, ako u teba, ale aj učňovka, stredná odborná škola, vysoká škola... A to všetko veľmi rôznych zameraní. A čo by si tak ako absolvent mal vedieť? Že by to, čo si vyštudoval? 🤔 Ale v podstate máš pravdu: ako absolvent gymnázia vlastne nič.
A áno, toto už bolo uštipačné, ale ty si si začal. 😉

autor
23. aug 2022

@h2 Ježiš vy ste múdre, lajkujú ti niečo za čo by ťa v reálnom svete vysmiali , lenže samozrejme koníčkárky držia pri sebe , teš sa že máš podporu ale tu je to len od žien ktoré ehm sa nevyjadrujem. Nie všetci musia mať tvoju učňovku 🙂 , tam ťa určite remeslu vyučili .

zuzana76
23. aug 2022

skus firmy ako Henkel, Lidl, nejake korporacie, tam sa da zacat od nuly, ale to asi skor Ba, utocny si ty, vlastne nic nevies, ale ziadas radu, toto su ti dnesni " absolventi", radost mat takych zamestnancov.

autor
23. aug 2022

@zuzana76 Pozri si ako slušne sa opýtala na detaily než začneš obraňovať kolegyňu mamičku 🙂 , ja sa len normálne bránim. Povyšujte sa v reálnom živote nie tu prosím (teda ak na to máte tam odvahu).

h2
23. aug 2022

Mám VŠ druhého stupňa, zlatko. A keby si mi nenapísal, koľko mám lajkov, tak ani neviem, nesledujem to. Na rozdiel od tvojej generácie, ktorej sebavedomie sa odvíja od počtu lajkov na sociálnych sieťach.

isis234
23. aug 2022

Choď do agentúry, v TT, PN, oni povedia aké pozície sú vhodné pre teba a či majú volné miesta... Oni i telefonujú s firmami. Lepšie je osobne tam zájsť.

dominika31071987
28. aug 2022

Kto chce robit, robotu si najde. Take firmy ako tesco, lidl, alebo firmy a sklady od piestan az po nove mesto nad vahom berie aj absolventov. Len tam treba makat, robota v obchode je tazka a za pasom ale o v sklade (na smeny) tiez. Ak chces robit nieco ine, sprav si na to aspon kurz. Pripadne dostuduj dalej popri robote.