icon

Národný ústav reumatických chorôb Piešťany

15. feb 2023

Dobry den.Pomohli vam v Nurch Piestany s vasimi problemamy? Ci uz Lupus,reuma alebo ine autoimunitne ochorenia? Dakujem

Strana
z2
autor
2. aug 2023

@29467 Ja tiez problemy po covidoch..Aj som bola.v Nurch lebo mam nejake autoimunitne protilatky ,no nepomohly mi kedze to mam po covide.Bola som t hospitalizovana a vsetci mali rozne tazke diagnozy,Bechtereje atd..No ja som tam uz o 8 vecer znicena zaspavala a ostatny pacienti sedeli do vecera v zahrade,fajcili,smialy sa.. No podla vysledkou krvy na autoimunitne ochorenia a reumu som bola najzdravsia.

29467
2. aug 2023

@elmivelmi prekonala som boleriozu zistili to až teraz a kliešťa som malá pred 5 rokmi teráz helikobakter stále mám zlú imunitu robili sa mi také hnisavé vredy po tele proste je toho viac ale žiaden doktor nič až teraz keď som bola u novej doktorke na hematologiu a pozerala celú kartu tak povedala že to je jasné že sa vrhá autoimunitné ochorenie tak idem teraz do Piešťan tak som zvedavá.

elmivelmi
2. aug 2023

@29467 tak uvidis co ti zistia,snad nic vazne a po liecbe sa das dokopy.

elmivelmi
2. aug 2023

Tak niektore protilatoy mozu byt vyssie ako rekcia ze telo bojuje s virusom.To som sa docital,nemusi to este znamenat autoim ochorenie.A ste ockovana?

katecameron
15. sep 2023

@simca06022011 prosím vás ako sa tam dá dostať do NuRCh

29467
18. sep 2023

@katecameron mne poslala tam obvodná žiadanku a potom mi prišlo domou poštou že kedy mám prísť.

simca06022011
18. sep 2023

@katecameron posiela tam odborny lekar vacsinou, sama nijak. POslu tam ziadanku a potom ta pozvu na termin...

elmivelmi
18. sep 2023

@katecameron teda bud tvoja obvodna ti posle vymenny listok alebo ty si pojdes po vymenny listok,preskenujes a ked si otcoria ich stranku na nete tak tam mas ze sa objednat,ty tam prilozis zoskenovany vymenny listok dopl is udaje a posles a oni ti potom poslu termin.Ak mozes aj zavolat a informovat sa o postupe.

deti5
26. dec 2023

Dobrý deň je možné ak ma manžel zlú uchopovu schopnosť ruky ako doprovod tam môže mat mňa ako manželku na hospitalizáciu ďakujem za odpoveď

autor
26. dec 2023

@deti5 Neviem,ale myslim,ze nie.Skor povedia sestrickam aby mu pomahali so vsetkim.Je tam zvoncek pri postely

deti5
26. dec 2023

Ďakujem veď uvidíme čo povedia , boli sme tam tento rok a prišlo mu že rehabilitácie odporúčajú možná formou hospitalizácie aj u nás ako v Nurchu .pacient sa rozhodne a objedná tak nevieme lebo zatiaľ je v Bratislave tak nevieme ako to máme brat lebo Reumatologička to brala ze odmieta liečbu pritom už absolvoval aj rehabilitácie skorej už n v boroch.takze nemáme dobrú lekárku reumatologa tu v Bratislave je veľmi ťažké zohnať a manželovi by prospelo keby tam bol somnou ako opora .ale ďakujem za vašu odpoveď

autor
27. dec 2023

@deti5 S niektorymi detmi tam boli aj rodicia ako doprovod..Tak neviem fakt..Drzim palce

deti5
28. dec 2023

Ďakujeme.

Strana
z2