icon

Skúsenosti s cisárskym rezom v pôrodnici Piešťany

16. júl 2024

Kedy Vás hospitalizovali?
Za ako dlhý čas stavali na nohy?
Nosili Vám bábätko?
Ako dlho ste boli v pôrodnici?

luciferka93
16. júl 2024

Akurát včera som. Bola na prehliadke porodnice, cisársky rez sa plánuje medzi 38 a 40tt, prídeš ráno a v ten deň ti ho aj spravia, keď sme sa pýtali tak po 12h skúšajú postaviť na nohy, bábätko nosia a v pôrodnici si minimálne 72h od pôrodu ak treba tak dlhšie závisí ci ne nastanú komplikácie, žltačka u bábätka a pod..

autor
16. júl 2024

@luciferka93 super, ďakujem za info 🙏😊 na prehliadku sa netreba vopred nahlásiť, stačí tam prísť a urobia ju?
Koľko lôžkovej izby sú?

e1i
16. júl 2024

@luciferka93 v 2022 som prisla den vopred poobede. Sekcia bola rano a stavali po 24h. Maly sa narodil 38+2

kacenka1302
16. júl 2024

Ja som nastupila den pred sekciou.Rano sekcia,na druhy den rano ma stavali.Malu som mala pri hlave pocas cistenia a zasivania,potom mi ju doniesli nachvilu na izbu.Druhu noc som ju mohla mat uz pri sebe.V piatok bola sekcia a v pondelok ma pustili

luciferka93
16. júl 2024

Každý pondelok o 13 majú prehliadku stačí tam prísť ☺️ majú 1 nadštandard a potom sú buď po 2 alebo po 3 ženy na izbe

luciferka93
16. júl 2024

@e1i no my sme boli včera, pýtali sme sa. A takto nám povedali 😃🤷🏼‍♀️

elizabeth56
12. aug 2024

Po spinale 24h po celkovej 12h, den pred sekciou nastup, nosili ale ci sa podari rozkojit uvidite, idete domov min 72h podla toho ako sa budete citit vy a babatko

nttnnt
28. dec 2024

Prosimvas ako dlho vam trvalo vybavit predoperacne vysetrenia a robili ich priamo v nemocnici ??