Skúsenosti s cisárskym rezom v pôrodnici Piešťany
Kedy Vás hospitalizovali?
Za ako dlhý čas stavali na nohy?
Nosili Vám bábätko?
Ako dlho ste boli v pôrodnici?
@luciferka93 super, ďakujem za info 🙏😊 na prehliadku sa netreba vopred nahlásiť, stačí tam prísť a urobia ju?
Koľko lôžkovej izby sú?
@luciferka93 v 2022 som prisla den vopred poobede. Sekcia bola rano a stavali po 24h. Maly sa narodil 38+2
Ja som nastupila den pred sekciou.Rano sekcia,na druhy den rano ma stavali.Malu som mala pri hlave pocas cistenia a zasivania,potom mi ju doniesli nachvilu na izbu.Druhu noc som ju mohla mat uz pri sebe.V piatok bola sekcia a v pondelok ma pustili
Každý pondelok o 13 majú prehliadku stačí tam prísť ☺️ majú 1 nadštandard a potom sú buď po 2 alebo po 3 ženy na izbe
@e1i no my sme boli včera, pýtali sme sa. A takto nám povedali 😃🤷🏼♀️
Po spinale 24h po celkovej 12h, den pred sekciou nastup, nosili ale ci sa podari rozkojit uvidite, idete domov min 72h podla toho ako sa budete citit vy a babatko
Prosimvas ako dlho vam trvalo vybavit predoperacne vysetrenia a robili ich priamo v nemocnici ??

Akurát včera som. Bola na prehliadke porodnice, cisársky rez sa plánuje medzi 38 a 40tt, prídeš ráno a v ten deň ti ho aj spravia, keď sme sa pýtali tak po 12h skúšajú postaviť na nohy, bábätko nosia a v pôrodnici si minimálne 72h od pôrodu ak treba tak dlhšie závisí ci ne nastanú komplikácie, žltačka u bábätka a pod..