icon

Skúsenosti s detskou operáciou mandlí v Medicentrum Piešťany?

bellaa3007
18. mar 2024

Ahojte boli ste niekto s deťmi? Boli ste spokojní?

tehotna40
18. mar 2024

Pripnem sa tiež nám odporúča pediatricka bud Piešťany alebo Levice navštíviť

mamina321
18. mar 2024

Boli sme takto pred rokom, za nás spokojnosť.

aksunah
18. mar 2024

Veľmi drahé, boli sme v B. Bystrici, lacnejšie a veľmi dobre.

bellaa3007
autor
18. mar 2024

@mamina321 a brali vám nosné? Odvtedy vidíte zlepšenie?

bellaa3007
autor
18. mar 2024

@aksunah my sme od Trenčína, takze BB je veľmi ďaleko

tehotna40
18. mar 2024

@mamina321 da sa tam prosím ísť aj normalne len na konzultaciu ci posielajú tam už len vybrať?

@bellaa3007 ospravedlňujem sa že za miešam do témy

bellaa3007
autor
18. mar 2024

@tehotna40 vobec nevadi 🥰 mne písali, ze je možnosť aj aby ju lekár len pozrel. Mame termín na vysttenie 3.4 takže nie je to taka hrozna čakacia doba ako u iných orl 🥴

scorpionflower1
18. mar 2024

@bellaa3007 mozem sa opytat s akymi problemami idete na ORL?

bellaa3007
autor
18. mar 2024

@scorpionflower1 výber mandle, opakujúce sa zápaly priedusiek. Hlieny jej vždy stecu na priedušky

scorpionflower1
18. mar 2024

@bellaa3007 a ma aj take problemy, ze chrape napr.? Alebo dycha ustami? Moja 5-rocna je tiez casto chora, ona mava take nekomplikovane priesvitne sople, ale nema ine problemy, uz sme 2x boli na ORL, vraj ma mandlu sice zvacsenu, ale na vybratie to nie je.

tehotna40
18. mar 2024

@scorpionflower1 to rozprávajú stále aj nám, no mala mi v noci chrape, niekedy aj cez deň keď sa zadycha ,stále ešte nieje na vybratie ale takto aby zle dýchala,trpela, už sa nato nemôžem pozerať, preto chcem ísť aj inam na konzultáciu ako chodíme..

scorpionflower1
18. mar 2024

@tehotna40 jaj tak to ano, moja mala take problemy minuly rok, ze dychala ustami a v noci vseliako funela. Toto uz nema, ona dycha uplne potichu. Ale casto chyta virozy. Ale ja moc nechcem dat vybrat kym nema problemy s chrapanim, lebo poznam take deti, co im vyber mandle s vysokou chorobnostou moc nepomohol.

mamina321
18. mar 2024

@bellaa3007 áno nosné brali dcérke, zlepšenie o 100%, u nás to v priebehu mesiaca došlo až k tomu po jednej chorobe, že už vôbec nevedela dýchať nosom, len ústami, chrapala, pri jedení si musela robiť prestávku aby sa nadýchla. Potom ORL vyšetrenie u nich, a o mesiac a pól sme mali termín vďaka tomu že im právd počas vysetrenia niekto vypadol, inak cakacka asi tie tri mesiace.

mamina321
18. mar 2024

@tehotna40 áno normálne aj na konzultáciu / vyšetrenie.

mamina321
18. mar 2024

@scorpionflower1 nasa to takto mala, dokola len priesvitné soplíky, ale ani zdravá ani chora, vtedy že je trochu zväčšená nám povedali, ale všetci nás od vyberu nosných odhovárali, že z toho vyrastie atd atd… no o polroka ich mala take že dýchať nevedela.

mamina321
18. mar 2024

@tehotna40 určite choďte a riešte to, ja len ľutujem že sme to neriešili skôr a nechali to prísť až do štádia kedy už vôbec dýchať nosom nevedela.

mamina321
18. mar 2024

@scorpionflower1 ak nemá zväčšenú mandľu a “iba” býva chora tak by som vyberat nedávala, radšej podporovať imunitu všelijako možné.

scorpionflower1
18. mar 2024

@mamina321 zvacsenu nosnu mandlu ma kazdy treti skolkar. Kedysi sa to vyberalo ako na beziacom pase, dnes uz hned neposlu na vyberanie.
Moja mala zvacsenu mandlu uz minuly rok v aprili, teraz neviem, ale dycha uplne bezproblemovo. Ona nie je tak, ze "ani zdrava ani chora" ona bola viackrat za sebou chora v novembri a v polke dec. potom do polky februara jej nebolo vobec nic, pekne bola v skolke a teraz feb. - marec zas uz 3x nadcha za sebou. Akurat vo februari sme mali ist na kontrolu na ORL, kde ma byt vraj uplne zdrava pri vysetreni a to sa nam vo februari nepodarilo. Minuly rok som bola uz na ORL, mala vacsiu mandlu, ale nemala tam ziadne sople ani zapal. Ona ked je zdrava jej nevytecie ani v zime vonku nevytecie ani 1 ml sopla. Nas problem su tieto retazove virozy. Aj teraz po prazdninach bola v skolke tyzden a zas vybavena a ma sople. Uz jej pediatricka aj brala krv na alergie, ci nema zvysene hodnoty a znizenu imunitu a nic jej nevyslo. Taketo retazove virozy ona mavala uz ako babatko - ze ma sople viackat za sebou. Ja neviem, ci to je normalne alebo nie.

aksunah
19. mar 2024

@bellaa3007 my sme SE a v pohode