icon

Zubár MUDr. Igor Čech v Piešťanoch - skúsenosti

andywandy
19. apr 2022

Zdravim vas, mama ma problem so zubnymi imolantatmi, vraj ma malu kost na ktorej nic nedrzi... Dostala tip na zubara v Piestanoch, MuDr. Cech, nemate niekto skusenost? Velmi sa boji, najma bolestivosti zakroku... Dakujem za kazdu recenziu

elizabeth56
21. apr 2022

Výborný zubár ale pripravte si balík lebo je riadne drahý .... mne vyberal zuby múdrosti kt hnisali vo vnútri a nič ma nebolelo ale vyšlo ma to cca 400e

andywandy
autor
21. apr 2022

@elizabeth56 dakujem za hodnotenie... Ano ratame s vysokou sumou, takou ze az uver asi budeme brat, mame dal jej stomatolog sialeny odhad ceny. Ale ak by to malo vyjst k spokojnosti, kludne toto ozeliem... Najma aby uz mamu nic nebolelo a neprisla o zuby 🙏

elizabeth56
21. apr 2022

@andywandy uvidíte možno najprv iba konzultácia ale podľa mna je on naj v piešťanoch aj jeho žena(bývalá) je veľmi dobrá zubárka

zjuzi1212
23. mar 2026

@andywandy Dobry den skusam pisat ,vidim ze to bol rok 2022 ale mozno sa ozvete . Prave budem volat na kliniku dental2001 tusim . A ako dopadla mamina by ma zaujimalo ,ci jej robili zubne kosti . Dakujem

andywandy
autor
23. mar 2026
@zjuzi1212

@andywandy Dobry den skusam pisat ,vidim ze to bol rok 2022 ale mozno sa ozvete . Prave budem volat na kliniku dental2001 tusim . A ako dopadla mamina by ma zaujimalo ,ci jej robili zubne kosti . Dakujem

@zjuzi1212 ano, bola tam a urobili jej to vsetko dobre a doteraz ostala u nich a chodi uz len tam. Za nas odporucanie

zjuzi1212
27. mar 2026
@andywandy

@zjuzi1212 ano, bola tam a urobili jej to vsetko dobre a doteraz ostala u nich a chodi uz len tam. Za nas odporucanie

@andywandy Jeee ďakujem krásne. Veľmi ste mi pomohla. Lebo fakt už som bola na vazkach, ze ci vôbec sa mi z mojim chrupom bude dat niečo urobiť. Ďakujem a majte krásny deň

zjuzi1212
27. mar 2026
@zjuzi1212

@andywandy Jeee ďakujem krásne. Veľmi ste mi pomohla. Lebo fakt už som bola na vazkach, ze ci vôbec sa mi z mojim chrupom bude dat niečo urobiť. Ďakujem a majte krásny deň

@zjuzi1212 Volala som tam, ale konzultácia august. 🙆😕

zjuzi1212
27. mar 2026
@zjuzi1212

@zjuzi1212 Volala som tam, ale konzultácia august. 🙆😕

@zjuzi1212 a prosim vas ked robili mamine dorabanie kosti aka bola cena . Lebo sa v tom cenniku sa nevyznam. A cennik je jedna vec a realita v ustach druha . Ale kolko to moze stat . Nemaam ani sajnu . Mozno by ste mi napisala ak to nie je tajne.