Zubár MUDr. Igor Čech v Piešťanoch - skúsenosti
Zdravim vas, mama ma problem so zubnymi imolantatmi, vraj ma malu kost na ktorej nic nedrzi... Dostala tip na zubara v Piestanoch, MuDr. Cech, nemate niekto skusenost? Velmi sa boji, najma bolestivosti zakroku... Dakujem za kazdu recenziu
@elizabeth56 dakujem za hodnotenie... Ano ratame s vysokou sumou, takou ze az uver asi budeme brat, mame dal jej stomatolog sialeny odhad ceny. Ale ak by to malo vyjst k spokojnosti, kludne toto ozeliem... Najma aby uz mamu nic nebolelo a neprisla o zuby 🙏
@andywandy uvidíte možno najprv iba konzultácia ale podľa mna je on naj v piešťanoch aj jeho žena(bývalá) je veľmi dobrá zubárka
@andywandy Dobry den skusam pisat ,vidim ze to bol rok 2022 ale mozno sa ozvete . Prave budem volat na kliniku dental2001 tusim . A ako dopadla mamina by ma zaujimalo ,ci jej robili zubne kosti . Dakujem
@zjuzi1212 ano, bola tam a urobili jej to vsetko dobre a doteraz ostala u nich a chodi uz len tam. Za nas odporucanie
@zjuzi1212 Volala som tam, ale konzultácia august. 🙆😕
@zjuzi1212 a prosim vas ked robili mamine dorabanie kosti aka bola cena . Lebo sa v tom cenniku sa nevyznam. A cennik je jedna vec a realita v ustach druha . Ale kolko to moze stat . Nemaam ani sajnu . Mozno by ste mi napisala ak to nie je tajne.

Výborný zubár ale pripravte si balík lebo je riadne drahý .... mne vyberal zuby múdrosti kt hnisali vo vnútri a nič ma nebolelo ale vyšlo ma to cca 400e