Zubár v Piešťanoch
Ahojte .
Poprosím vie mi niekto poradiť zubára v Piešťanoch alebo okolité miesta do 15 km.
Mám syna a za zubárom stále vycestovať sa mi nedá .
Mám asi 2 zuby čo mi robia problémy jeden kaz hlbší druhý bude asi posledny zub múdrosti.
Problém je že posledné 2 návštevy prebehli tak že už len pri pichnuti injekcie ( bez adrenalínu) ktoru som ani necítila sa mi začala neskutočne točiť hlava veľmi nepríjemné ale že veľmi búšit srdce pocitena odpadnutie veľmi veľmi hnusne pocity.
Poraďte niekoho dobrého ľudského a kto si prácu robí precízne a hlavne ako čo mám robiť bože aby som tieto stavy nemala taktom sa len budem v bolestiach trápiť a ošetrenie bude ako smrť 😔😔😔😔
@janulka155 ja som od neho utiekla po tom, ako mi chcel dať vysekať z čeluste všetky osmičky. roky som chodila k jeho predchodcovi Dr. Klamparovi. prišiel tento a hneď takto zhurta išiel riešiť to, že nemám osmičky. nerobia problém, sú hlboko v kosti. keďže v rodine lekárov mám, viem, že problém by práve mohol byť po takomto zbytočnom zákroku - rozsekaná tvár, veľké rany... on je všeobecne taký, že pre istotu. pre istotu tete vyvŕtal po bežnej prehliadke sedem zubov, vraj mikro kazy... nevravím, že je zlý, ale ja s ním nemám dobrú skúsenosť. nad tým, čo mi odporučil (ani by to nerobil on, bo on vtedy ani len netrhal zuby), krútili hlavou niekoľkí ďalší zubári. ja som spokojná u Dr. Mikuláša. priateľský, veselý, pohodový, rýchly, všetko bez akejkoľvek bolesti, výborné vybavenie, robí aj náročné výkony. aj moja dcéra k nemu chodí rada (od 3 rokov).
Ja chodím k zubárovi MDDr. Lukáš Sisák v PN. Som spokojná. Robí aj náročnejšie úkony. Milý, všetko vysvetlí, aj sestrička príjemná. Mám histamínovú intoleranciu a alergiu s tým súvisiacu na analgetiká, ktorá sa prejavila nejaký čas po chirurgickom zákroku - extrakcia osmičiek. Ale to som vtedy chodila ešte predošlému zubárovi. Imunologička mi odporučila vyhýbať sa liekom analgetikám všetkým z určitej skupiny. Čo je fakt problém keď niečo bolí. Avšak keď som si zisťovala pre prípad potreby... niektoré analgetiká interagujú viac a iné menej s nervovým systémom. Tiež som zažila nepríjemné pocity po vpichnutí analgetika na kožnom (Mesocain ten neznášam). Ale u zubára sa mi to ešte nestalo. Bolo by dobré keby si si dala zistiť alergiu na analgetiká, pripadne sa dožadovala takých analgetík ktoré priamo neinteragujú s nervovým systémom. Možno by to bola cesta. Držím palce. Daj vedieť. 🙂

Estetik dental Mudr. Kybych topka inému by som nešla.