icon

ZUŠ alebo súkromná ZUŠ

magduska12
Dnes o 10:37

Ahojte, chceme prihlásiť syna na hudobný nástroj, gitaru. Aký je rozdiel medzi ZUŠ a súkromnou ZUŠ v Piešťanoch? Aké máte skúsenosti práve s hodinami gitary? Ako často majú hodiny? Aké sú poplatky, keď sme z dediny pri Piešťanoch? Vďaka za reakcie.

katkaseiner
Dnes o 11:04

nie som z Piestan, ale my sme vedeli ze chceme ist ku konkr. ucitelovi. Rozdiel medzi zus a sukromnou zus moze byt poplatok, kedze zus dostava prispevok od mesta, neviem ako je to so sukromnou. Ja by som sa skontaktovala s oboma, skusila jednu hodinu pre dieta a rozhodla sa... plus samozrejme zistit aj informacie. Kazdopadne prijimacky boli v juni ale ak maju miesto, isto nebude problem vziat dieta v septembri. Skus. Moja si gitaru zamilovala... syn ten by na gitaru nehral ani za svet, ten hra na bicie.

magduska12
autor
Dnes o 11:28
@katkaseiner

nie som z Piestan, ale my sme vedeli ze chceme ist ku konkr. ucitelovi. Rozdiel medzi zus a sukromnou zus moze byt poplatok, kedze zus dostava prispevok od mesta, neviem ako je to so sukromnou. Ja by som sa skontaktovala s oboma, skusila jednu hodinu pre dieta a rozhodla sa... plus samozrejme zistit aj informacie. Kazdopadne prijimacky boli v juni ale ak maju miesto, isto nebude problem vziat dieta v septembri. Skus. Moja si gitaru zamilovala... syn ten by na gitaru nehral ani za svet, ten hra na bicie.

@katkaseiner a na ktorú chodí dcéra? ďakujem

biba_18
Dnes o 11:40

moje dieťa chodilo na štátnu zušku - ale na výtvarný odbor. keď sme sa presťahovali, chcela som ho dať do súkromnej - od toho ma odhovorili učiteľky z tej pôvodnej zuš ,že to je skôr krúžok ako naozajstná škola - tak som ho dala na inú štátnu (ale či je to pravda, naozaj netuším)...
na gitaru nechodil na zušku ale na súkromné lekcie...
kamoškina dcéra chodila na štátnu zušku - tam bol problém s termínmi

katkaseiner
Dnes o 12:26
@magduska12

@katkaseiner a na ktorú chodí dcéra? ďakujem

@magduska12 chodi do ZUŠ v Novych Zámkoch