icon

Abdominoplastika a vaše skúsenosti

kajasyn
30. jan 2012

Rozmyslam nad touto operaciu,poprosim vase skunosti,ci poznatky.Niekto,kto to podstupil aj v Kosiciach-koho oporucate?Dakujeeem.

angd
18. apr 2017

@vedorka dakujem a ešte 2 posledne otázky 🙂....robil ti bikiny rez alebo kovu? A čo tým myslíš :kvôli nitiam a sitiu, ktoré používajú plastici? ....V čom sú iné?

angd
18. apr 2017

....kotvu 🙂

vedorka
18. apr 2017

@angd sitie a nite su uplne ine ako maju na klasickej chirurgii. Ked ma prevazoval spadovy chirurg hned vedel, ze mi to robil plasticky. Oni maju take speci transdermalne nite a snazia sa o co najmensie a najkrajsie rezy. Klasický chirurg operuje funkcne, nie vzdy esteticky. Normalne robia plastici bikiny rez, je to individualne, niekedy to proste nejde. Nemam bikiny rez, lebo som zial nemala dostatok prebytocnej koze, aby sa dala dole stiahnut do tej spodnej jazvy. Ja som stihla, skoro bez tuku na bruchu a pribrala som minimalne cez tehu, preto som nemala kozu navyse..

angd
18. apr 2017

@vedorka dakujem za vysvetlenie, uz som kukala doktorov na nete a asi sa objednám k Uliankovi, len este podumam či teraz alebo nechám opku až na september, predsa v lete byť v tom korzete nie je žiadna sláva a ten opuch mizne aj tak až po pár mesiacoch, tak toto leto bikiny aj tak este nedam;)

vedorka
19. apr 2017

@angd 6 týždňov ho budes mat nonstop, vyrobia ti ho na mieru zadarmo. Ale je dobre mat este jeden na striedacku.

angd
19. apr 2017

@vedorka a je to v pohode materiál alebo umelina pod ktorou sa potis? Predsa zvažujem tú operáciu teraz......ak by bol voľný termín, tak máj. ...zajtra tam volám 🙂

vedorka
19. apr 2017

@angd mne dal termin dost rychlo. No tazko povedat co to je z material, hlavne je to hrube 🙂 ale cim tvrdsie, tym lepsie drzi tvar, nevlni a neroluje sa.

angd
19. apr 2017

A

salvia450
7. máj 2017

@brmbolec99 ahoj, ako dlho si mal necitlivé brucho po operácii, ja som 2 týždne po a brucho také strpnuté a opuchnuté ešte. Vďaka za odpoveď 😉

heliness
8. máj 2017

@voskovka ahoj prosim Ta brala si po operacie nieco na riedenie krvi?

heliness
8. máj 2017

Ahojte všetci chcela by som sa spytat ci ste po operacii brali nejake lieky na riedenie krvi a ak ano kolko a dokedy. A druha otazka kedy vas pustili domov. My mame bohuzial velmi zle skusenosti ktore skoncili plucnou emboliou a preto zistujem ako velmi pochybili... dakujem za kazdy prispevok.

vedorka
8. máj 2017

@heliness iba par dni po opke. Po prepustení vobec. Cize max 5 dni, vratane operacneho dňa, uz si nepamatam presne, cize mozno aj menej.

angd
8. máj 2017

@heliness ja idem o 2 tyzdne na opku,povedali mi,že budem týždeň v nemocnici, pokial nebudem mať tie hadičky čisté. ....Co sa týka tej embolie, viem,že antikoncepcia alebo iné hormóny môžu mať vplyv.....ale to sa isto pýtali na predoperacnom. ...

voskovka
9. máj 2017

@heliness ano.este par dni po op.

salvia450
9. máj 2017

@heliness ja som nebrala vôbec, ani mi doktor nič nevravel....iba cvičiť a cvičiť s dolnými končatinami 😒

salvia450
9. máj 2017

@voskovka ahoj, ako dlho si mala také necitlivé brucho a mala si ho aj opuchnuté ?
@voskovka

voskovka
9. máj 2017

@salvia450 hej cca pol roka....

salvia450
9. máj 2017

@voskovka no parada...ale dík ☹☹

heliness
9. máj 2017

@salvia450 @voskovka my sme boli na pohotovosti aj na tej klinike, ale pustili nas domov pritom sa mu zle dychalo a potom skolaboval doma... takže opatrne a ozaj si vyberte dobrú kliniku... priateľ takmer prišiel o život

angd
9. máj 2017

@voskovka pol roka necitlive alebo opuchnuté?

angd
9. máj 2017

@salvia450
@vedorka baby už mám termín, o 2 tyzdne, 24.5,celkom rýchlo to išlo 🙂.Tiež ma bude operovať Ulianko.Aj sa teším, aj bojím,že na čo som sa to dala🙉🙊.Vedorka ty si bola V bb,kedy ťa pustili?A čo si treba zbaliť?To mi akosi neupresnil.

vedorka
9. máj 2017

@angd ked si sa dole objednávala na opku, tak taky papier ti dali, co zobrat. Klasika ako do nemocky, ved ty si z BB tusim, donesú ti. Vela wc papiera, nocne kosele, pribor, zupan, prezuvky, uterak, suchy sampon 🙂 Kava, caj tam je na chodbe. Mne chýbalo ovocie. Zober si vlastný vankus a velky pohar. Nejake prirodne tbl na spanie, probiotika. Nauc sa ako zadrzat kychanie, aky bod stlacit. Kazde kychnutie ta po opke zabije. 🙂 este jeden stahovaci pas. Je tam nonstop klima, neotvoris okno, silny krem a balzam na pery. Uz ma nic nenapada...

angd
9. máj 2017

@vedorka dakujem 🙂

voskovka
10. máj 2017

@heliness ja som bola v cechach.🙂
@angd a mala som to necitlive.opuchnute cca mesiac.ten stahovaci korzet bol super bez neho som sa pohnut nevedela a s nim to bolo lepsie.len mi vadilo to zapinanie medzi nohami take divne kym som si zvykla.

salvia450
10. máj 2017

@heliness a na ktorý deň po opke sa mu to stalo ? Já som 2 týždne po op. a citim sa o.k., ...

salvia450
10. máj 2017

@angd vidíš, mne povedali aby som si nič nebrala, pretože na druhý deň ráno ma vyšikovali domov 🙂🙂🙂

vedorka
10. máj 2017

@angd pustili ma na cca 5 den tusim. Aj tak som iba chodila ma wc, lezala a bolo to treba prevazovat a kontrolovať. Inak vdaka bohu za tie ich polohovatelne postele, prve dni to pochopis.. Budes stale v "koliske" A hlavne som mala tie dreny, ktore som si furt o cosi zachytila a vytrhla a museli mi ich znovu vracať. 🙂 inak sestricky su fakt skvele. A pod pas si zober tielko, ci stahujuce body, lebo ti bude blizit.

heliness
11. máj 2017

@salvia450 10. Den po operacii... mali ste nejake lieky na zrazanlivost?

salvia450
11. máj 2017

@heliness já nie, vôbec, len podľa odporúčania lekára som cvičila s dolnými končatinami, aby mi stále prúdila krv....🙂

lenkasamkomax
30. máj 2017

Ahojte,je tu niekto kto absolvoval operaciu v nitre alebo bratislave a preplatila mu ju poistovna?