Abdominoplastika a vaše skúsenosti
Rozmyslam nad touto operaciu,poprosim vase skunosti,ci poznatky.Niekto,kto to podstupil aj v Kosiciach-koho oporucate?Dakujeeem.
dobrý den a ako zistím či nemam aj ja pruh aby som si mohla dať robiť plastiku brucha, lebo nebolí ma nič ale diastazu mam teda sval odtrhnuty v bruchu to nestačí ?a mate nejaky dobrý typ na chirurga v Bratislave , ? mam to hrozne ale mam už 51 rokov tak sa bojím, dakujem🙂
@lusinka1122 pruh Vám zistí chirurg.Plastika môže byť aj len S diastazou, bez pruhu, ale to si musíte zaplatiť sama.Mna operovali v BB,tak neviem kto v BA
dakujem pekne za odpoved
@marta2016 prosim aj ja chcem isť na plastiku brucha ale nemam pruh a pišeš že ak lekar správne vyplní žiadosť ako to myslíš prosím,lebo nemam na to a vyratali mi to na 2800 eur u dr. Paliatku ale neviem nema dosť recenzii a bojim sa isť hoci komu ty si bola u tej pani dokotorky a išla si najpr k lekarovi obvodnemu či rovno do tej sukromne, porad mi prosím nech nemusím brať taký velký uver ale som rozhodnutá mam to velmi velke a ešte aj potrhane svaly , dakujem 🙂
@lusinka1122 možno Vás to povzbudí 🙂.....Ja som mala diastazu na 1 cm podľa fyzioterapeuta, žiadne bolesti, problémy, hrcky. .....tu som sa docitala, ze ked je diastaza, väčšinou je aj pupocny pruh.Neverila som,že ho mám, ale dala som sa vyšetriť a....Mala som.Napokon bola diastaza na 2,5cm a pruh žiadny, chirurg si ho pomýlil s tukovy nádorom -lipomom,čo sa pri vyšetrení nedá hmatom rozoznať Neplatila som nič. Ak by ste predsa len mali platiť,dá sa aj lacnejšie.V štátnych nemocniciach je to okolo 1300-1800e,plus-mínus. V KE tusim aj za 1000e Otvorte si skupinu :Abdominalna plastika brucha, tam je kopa recenzii 🙂
no vy to mate už krásne ja som 38kg schudla tak to mam hrozne uplne ovisnute no to teda skusim si dať vyšetriť či nemam pruh, neviem či nebude lekar na mna obvodak pozerať ako puk ale niečo vymyslim, velmi pekne daakujem za skusenosť sa podeliť, už som čo to počítala o tom na stránkach ale moc o tom že by poisť. niečo preplacala som nenašla musím lepšie pozrieť a ja mam už 52 rokov vy ste asi mlade žiena vám to urobili perfektne jaj musím sa na to dať keby som mala zobrať aj uver, dakujem ešte raz 🙂
@lusinka1122 mlada ako lusk, v auguste mám 37 😉 ľutujem, že som nešla skôr 😉
vsetko je ok, asi je to lepsie ako pred operaciou, ale ta jazva je neuveritelne velkaaa
@celasapremenim áno je veľká, ale s takou jazvou treba pri tejto opke počítať 😉
@salvia450 ja som si myslela, ze to vyzera ako po cisaraku vies, v bikinach dole a nie od bedra ku bedru sa priznavam
ja cvicim od lindsay brin, uz som v druhej faze, svaly idu pekne k sebe a uz aj telo vyzera dobre, este potrebujem zhodit pat kil, ide to pomaly, potom uvidim, ako to bude vyzerat, ale velmi rada by som sa vyhla akejkolvek operacii
inak ta jazva, to moze rozne skoncit, ale pravdepodobne ti vybledne a nebude to rusive, brusko vyzera vyborne
Ahojte,som uz skoro 8 mesiacov po sekcii,brusko strasne,cviky nepomahaju 😢 premyslam nad plastikou ale mam obavy,je tu niekto kto,si to dal robit v Lv? Pripadne u,koho? Kto je nato odbornik? Mozt3 mi poradit? Dakujem
ahoj idem 27.9. Trnava
@salvia450 prosim vas kolko ste boli po oper v nemocnici?kedy vytahovali dreny?za kolko ste bola schopna urobit jednosuche prace, prip. soferovat?mozem nosit suknu, nebude ma to nejako tahat?dik za odpovede.
idem 27,9 a trosku sa obavam, hl. ako to zvladnem po oper.
Na 5 den musim ist do roboty.
ahoj tak som doma, v stredu ma operovali,dnes som isla domov.zobral mi 29 cm koze.v pondelok dufam že pojdem do prace. rana bolestiva, ale zvladam to.uz somumyla riad, vybalila vei z nemocnice, chystam pracku.
dnes som bola na ko , 6 den po operacii, rana pekna,od včera pracujem, uz je viditelna zmena, koza je prec, trosku som včera citila tahanie v podbrusku.
@misena741 no mariska a to sa ti dalo s tym ist takto skoro do prace???
@celasapremenim ano. musela som.som ok,troska bolesti.
@misena741 ja planujem prvy tyzden urcite prelezat
@celasapremenim ak mate moznost urcite lezat
@misena741 no myslim si, ze sa mi bude dat, manzel si vezme home office plus dovolenku ku mne ten prvy tyzden....ja som otrasny pacient, viem dopredu, ze taka hrdinka nebudem, vo vsetkom ostatnom ficim, ale akonahle je nejaky rez, som v keli... a ako zatial vyzera vysledok? dokedy treba pas na tom spodnom pradle navrch? :D
vysledok zatial ok. rez velky, koza napnuta, citim tvrdu hrcu v lav. podbrusku.jem menej, skor zeleninu.ale ja som chuda, tak mozno preto.praveze neviem kolko budem nosit pas,na bud. tyž. idem na stehy
davaj si fakt pozor, ak mozes fakt lez tak ako ti hovorili, aby sa ti netvorili popod kozu tie mokvave miesta, to nie je sranda, ze na toto ma byt kludovy rezim aspon dva tyzdne
Je tu aj nejaká baba čo bola na brucho v BB ú Červena? Mám diastazu tu mi ide robiť + prsia

@angd ahoj, ako sa cítiš , si spokojná s výsledkom ? 🙂