icon

Abdominoplastika a vaše skúsenosti

kajasyn
30. jan 2012

Rozmyslam nad touto operaciu,poprosim vase skunosti,ci poznatky.Niekto,kto to podstupil aj v Kosiciach-koho oporucate?Dakujeeem.

evkaivanicova
5. aug 2018

@beruska2311 kludne ak nieco napis mi spravu

gilmore
6. aug 2018

@tinika platila si nieco? ako to je v Saci s konzultaciami na plastickej chirurgii ak mas narok preplatit zakrok zdravotnou poistovnou??

tinika
6. aug 2018

@gilmore na konzultaciu platis cca 2e poplatok stale na recepcii, a platila som potom len stravu a ubytovanie, zvysok preplatila poistovna

takyna
10. aug 2018

@tinika prosím ako prebieha vyšetrenie? ďakujem

tinika
10. aug 2018

@takyna na plastike uz len pozrie ale na chirurgii riadne chyta brucho, posle na utz brucha kde zeraju diastazu atd

hanka62
10. aug 2018

Ahojte, mňa zaujíma, kto bol 100 percentne spokojný a na akej klinike a aj koľko to stálo.

evkaivanicova
10. aug 2018

Uz mam po operacii 😊

takyna
20. aug 2018

@evkaivanicova dobrý deň a ako sa cítite? ´

takyna
20. aug 2018

Kočky snažili ste sa pred operáciou zhodiť niečo?, alebo ste do toho išli aj s vyššou váhou? ďakujem za odpoveď

evkaivanicova
23. aug 2018

@takyna dobry den uz dobre a ja som hned po operacii uz stala na nohach cize v pohode dalo sa to vydrzat a teraz uz uplne dobre😊

evkaivanicova
23. aug 2018

@takyna ja som praveze sa este najedla co sa dalo 😂

evkaivanicova
23. aug 2018

@hanka62 ja som spokojna operovala ma pani doktorka Žabkova v Banskej Bystrici v nemocnici 😊

otila1
23. aug 2018

@takyna urcite treba pred operaciou zhodit co najviac kg... po opke sa odporuca uz len max. 5kg dat dole, aby sa znova nespravil previs.

lenkasamkomax
21. sep 2018

Ahojte žienky chcem sa opýtať ci ste absolvovali niektorá operáciu v Nitre u pána Bakoša? Zvažujem Nitru a Bratislavu

menuska1
21. okt 2018

MUDr. Juraj Gajdoš

takyna
23. okt 2018

@evkaivanicova a dlho ste ležala po operácii v nemocnici? ďakujem

takyna
23. okt 2018

Bol niekto na operácii brucha s vačšou nadváhou ? okolo 95kg? ďakujem pekne

misena741
23. okt 2018

ja som bola teraz po roku na reoplastike, dr. sa nepacila jazva, uz bolo stehov menej, a potom take lepky.bolo to celkom fajn, aj narkozu som lahsie zvladla.teraz som asi mes. po oper. jazva mnesia, zhojena,

evkaivanicova
24. okt 2018

@takyna 4 dni som lezala

alenamezdejova
10. nov 2018

Bol niekto na operaciu brucha v Šaci?koľko sa plati ?ako sa treba tam objednať?ďakujem za odpovede,

tinika
10. nov 2018

@alenamezdejova ja som bola v šaci, dohodla som si konzultaciu s lekarom a preplatila mi to poistovna nakolko som mala velku diastazu

menuska1
10. nov 2018

@takyna Mohla som ísť na druhý deň, no radšej som ostala 3 dní v nemocnici

menuska1
10. nov 2018

@tinika začali ste cvičiť?

tinika
10. nov 2018

@menuska1 áno chodím k fyzioterapeutke

menuska1
11. nov 2018

@tinika odporúčal vás lekár alebo ste si niekoho našli sama? Aké cviky robíte? Nechcem vás obťažovať, no ja mám pocit, ako keby som mala stuhnuté svaly a niekedy ma bolia svaly brucha aj pri rýchlej chôdzi.

tinika
12. nov 2018

@menuska1 ja som k nej chodila aj pred operáciou, ale potom sla na MD a dlho som u nej nebola a nevedela sa k nej dostat, ja som sama chcela, vidim ze potrebujem spevnit svaly, som pol roka po opke a este stale nosim stahovacie pradlo, lebo bez neho dlho nevydrzim, mala som velku diastazu a citim ten tlak na svaly. neobtazujete :D kludne piste do spravy ak sa neičo potrebujete opytat

menuska1
12. nov 2018

@tinika aj ja nosím sťahovacie prádlo a používam silikónové pásiky, neviem, či pomáhajú. Chcela by som začať chodiť na jogu, no neviem, či by to bolo ok, vraj by som namáhala priame br. svaly. Tak sa snažím len správne dýchať. Jazvu si masírujete? Pekný večer

tinika
13. nov 2018

@menuska1 jazvu si uz nemasirujem, nejako nestiham :D občas si premasirujem jednu čast kde mam este hrčku. ja som bola na jogu pred opkou a ta čo nam ju precvičovala vie aj o diastaze takze dala upravene cviky vhodne aj pre nas. ale mna joga velmi nezaujala :D

miamiamia1
30. nov 2018

@salvia450 ahoj salvia.ja som po abdominoplastike uz skoro 3 tyzdne.brucho mam stale riadne napnute a nemozem sa poriadne narovnat.a mam ho riadne tvrde.kolko este bude trvat kym to povolí.mam.sa obavat.co to postupne povolí.a pri miernom narovnani ma taka asi steh co mi zosival aj svaly.dakujem za odpoved.

miamiamia1
30. nov 2018

Trosku mam obavy,ked citam,ze niektore baby uz na 5 den alebo po dvoch tyzdnoch isli do prace a ja som skoro 3 tyzdne po abdominoplastike a chodim zohnuta a nemozem sa poriadne vyrovnat.brucho mam riadne natiahnute a napnute.mam sice 59r.tak mozno aj vek tu hra svoje,ale rada by som vedela ci ma niekto taketo skusenosti.ci to po case povoli.a ked sa trosku narovnam tak ma boli a taha asi pravdepodobne po zasiti svalov steh.a viete mi povedat ci tie vnutorne stehy su vstrebatelne?prosim napiste ak mate niekto taketo skusenosti.dakujem