Abdominoplastika a vaše skúsenosti
Rozmyslam nad touto operaciu,poprosim vase skunosti,ci poznatky.Niekto,kto to podstupil aj v Kosiciach-koho oporucate?Dakujeeem.
Ahojte, mňa zaujíma, kto bol 100 percentne spokojný a na akej klinike a aj koľko to stálo.
Uz mam po operacii 😊
@evkaivanicova dobrý deň a ako sa cítite? ´
Kočky snažili ste sa pred operáciou zhodiť niečo?, alebo ste do toho išli aj s vyššou váhou? ďakujem za odpoveď
@takyna dobry den uz dobre a ja som hned po operacii uz stala na nohach cize v pohode dalo sa to vydrzat a teraz uz uplne dobre😊
@takyna ja som praveze sa este najedla co sa dalo 😂
@hanka62 ja som spokojna operovala ma pani doktorka Žabkova v Banskej Bystrici v nemocnici 😊
Ahojte žienky chcem sa opýtať ci ste absolvovali niektorá operáciu v Nitre u pána Bakoša? Zvažujem Nitru a Bratislavu
MUDr. Juraj Gajdoš
@evkaivanicova a dlho ste ležala po operácii v nemocnici? ďakujem
Bol niekto na operácii brucha s vačšou nadváhou ? okolo 95kg? ďakujem pekne
ja som bola teraz po roku na reoplastike, dr. sa nepacila jazva, uz bolo stehov menej, a potom take lepky.bolo to celkom fajn, aj narkozu som lahsie zvladla.teraz som asi mes. po oper. jazva mnesia, zhojena,
@takyna 4 dni som lezala
Bol niekto na operaciu brucha v Šaci?koľko sa plati ?ako sa treba tam objednať?ďakujem za odpovede,
@alenamezdejova ja som bola v šaci, dohodla som si konzultaciu s lekarom a preplatila mi to poistovna nakolko som mala velku diastazu
@menuska1 ja som k nej chodila aj pred operáciou, ale potom sla na MD a dlho som u nej nebola a nevedela sa k nej dostat, ja som sama chcela, vidim ze potrebujem spevnit svaly, som pol roka po opke a este stale nosim stahovacie pradlo, lebo bez neho dlho nevydrzim, mala som velku diastazu a citim ten tlak na svaly. neobtazujete :D kludne piste do spravy ak sa neičo potrebujete opytat
@salvia450 ahoj salvia.ja som po abdominoplastike uz skoro 3 tyzdne.brucho mam stale riadne napnute a nemozem sa poriadne narovnat.a mam ho riadne tvrde.kolko este bude trvat kym to povolí.mam.sa obavat.co to postupne povolí.a pri miernom narovnani ma taka asi steh co mi zosival aj svaly.dakujem za odpoved.
Trosku mam obavy,ked citam,ze niektore baby uz na 5 den alebo po dvoch tyzdnoch isli do prace a ja som skoro 3 tyzdne po abdominoplastike a chodim zohnuta a nemozem sa poriadne vyrovnat.brucho mam riadne natiahnute a napnute.mam sice 59r.tak mozno aj vek tu hra svoje,ale rada by som vedela ci ma niekto taketo skusenosti.ci to po case povoli.a ked sa trosku narovnam tak ma boli a taha asi pravdepodobne po zasiti svalov steh.a viete mi povedat ci tie vnutorne stehy su vstrebatelne?prosim napiste ak mate niekto taketo skusenosti.dakujem

@beruska2311 kludne ak nieco napis mi spravu