icon

Abdominoplastika a vaše skúsenosti

kajasyn
30. jan 2012

Rozmyslam nad touto operaciu,poprosim vase skunosti,ci poznatky.Niekto,kto to podstupil aj v Kosiciach-koho oporucate?Dakujeeem.

erikasvk
28. feb 2016

@cutty A o koľko dní predpokladáš že budeš vedieť normálne fungovať? Pracuješ či si doma?

cutty
28. feb 2016

@erikasvk som doma zatial a kazdym dnom to je lepsie a lepsie. Do prace este neviem odhadnut kedy sa vratim, ale ratam tak ze o dva tyzdne by som uz asi aj mohla. Nechcem nic silit, kym si nebudem ista ze si neublizim tak ostanem doma.

erikasvk
28. feb 2016

@cutty Veď to len či mi dajú toľko volna z práce.... A kde ti to robili? Spokojná si?

cutty
28. feb 2016

@erikasvk v KE v Chiramede MUDr. Magdo a mozem len odporucit. Som velmi spokojna zatial.

cawes
28. feb 2016

@cutty tesim sa s tebou 🙂
Kolko ta to stalo ak sa smiem spytat.
Ja pojdem na buduci rok uz som sa rozhodla teraz musim operovat koleno a potom pojdem na brucho jedno dieta mi staci 🙂

erikasvk
28. feb 2016

@cutty A koľko ťa to vyšlo komplet? Veľmi by som to chcela len neviem ako popri práci a deťoch sa to dá.

cawes
28. feb 2016

@erikasvk ja si zoberiem asi mesiac neplatene volno plus si par hodin nadrobim. Dieta mam len jedno a dam ho na striedacku babkam. Este ale neviem kde si to mam dat spravit pochadzam zo zahoria cize blava a trnava nie su daleko ale napr jedna babka je aj v ke.

ginag
28. feb 2016

Ja som bola v Trnave. Mudr. Zachar. V júni bude rok. Som spokojná, mala som pruh aj herniu.

cutty
4. mar 2016

Baby ako dlho trvalo kym Vam brucho odpuchlo a prejavil sa konecny vysledok?

silviaimreova
6. mar 2016

ja som 6 tyzdnov po a este skoro ani neodpuchlo. ale wobenzim som nebrala.

cutty
6. mar 2016

@silviaimreova ja som este len 2 tyzdne po operacii. Tiez mam este brucho aj podbrusko opuchnute a take necitlive. Mne lekar vravel ze kludne aj pol rok az rok trva kym sa vrati citlivost.

elian6660
21. mar 2016

Je tu prosím vás niekto po abdominoplastike, čo mal po tejto operacii problém so zvracaním? Idem na tento zákrok 5.4. do NR ku MUDr. Bakošovi, tak by som chcela nejakú info "z prvej ruky", lebo ja mám tento problém pri kazdej anestézii. Ďakujem za odpovede.

niki91
8. apr 2016

@marta2016 ahooj ja som presne tyzden po abdomino.. a tiez obdivujem zeny ktore tu pisu ,ze to nic nebolo..ja som umierala od bolesti a to uz mam robene aj prsia tie neboleli vobec. mna operovala tiez dr. simonova v esthetic..je uzasna doktorka plna energie a taka pozitivna.. mala som diastazu a aj pruh.. som s nou velmi spokojna 🙂

niki91
8. apr 2016

@elian6660 ja mam ten isty problem zvraciam strasne po anestezii.. teraz po abdomino sa mi chcelo neskutocne zvracat som do toho az plakala ale musela som to predychat a davali mi nejake lieky na utisenie..tak jedine to ti pomoze lebo zvracanie pri abdomino nesmies! mne doktorka tiez vravela ze si dotrham svaly.. po par hodinach kym som sla spat to prestalo..

niki91
8. apr 2016

babulky co ste uz po abdomino.. zmenili ste nejako jedalnicek??? ja som sice nebola pevna ale mala som dost volnej koze po porode..hore brusko mam uz ploche ale podbrusko opuchnute a moze to trvat aj 8tyzdnov.. a chcela by som sa uz udrziavat aby som nepribrala myslite,ze so zmenou stravy uz mam zacat alebo az po zahojeni??? alebo to nebude nutne?

elian6660
9. apr 2016

@niki91 ja som po abdominoplastike piaty deň, už som doma, bolesti po operácii neboli, tie úspešne tlmia anestetiká, ale po hneď operácii som som 5 x zvracala, čo bola doslova hrôza , plus pooperačný šok? z anestézy vo forme triašky trvajúcej cca 10-15 sek. povedali mi , že to je reakcia na anestezu, ale aby som povedala aj B, mám 59 rokov a za sebou siedmu anestézu a pri každej mám takéto symtómy! Čo ma teda ozaj bolelo to bol chrbát z ležania, kto nemá po anestéze takýto problém, tak abdomino, zvládne celkom v pohode, doporučujem , hlavne mladším ženám, neodkladajte to ako ja , však, však....neskôr, mladý organizmus sa inak vyrovnáva, čakánie na správu , či som si nepotrhala zošívané svaly-diaztázu je nekonečné, no dúfam.

elian6660
9. apr 2016

@niki91 ja som zmenila stravu asi pred 14 mesiacmi, ale dôvodom zmeny bola redukcia váhy išla som cca mínus 32, pri tomto type aj naďalej zostávam, moja krv v predoperačných vyšetreniach "všetko absolútne v norme"!!!

niki91
9. apr 2016

@elian6660 fuh to tym zvracanim ..preto cakas na spravu? dufam a verim,ze vsetko bude ok! ja mam 3anestezu a 2boli rovnake na zvracanie..a potom aj ja som dostala sok.. brnilo mi v rukach nohach aj pery a nevedela som sa v klude nadychnut tak mi pichli magnezium..potom ma zaliala horucava a bolo ok. to ide asi aj tym ,ze celkovo sa bojim anestezy je mi z nej nevolno a vsetko sa vyvola psychikou. mne uz je tiez lepsie ale brucho sa mi az teraz zacina stahovat pri reze som stale opuchnuta uz sa tesim kedy budem uplne ok. ja by som uz 2 krat do abdomino nesla😀 je to super ze to mam za sebou ale kebyze musim zas asi by som nemala odvahu. obdivujem ta ,ze si to takto zvladla

elian6660
9. apr 2016

dakujem, ale napriek tomu som rada, že som na zákrok šla, ale som aj rada, že to mám za sebou, druhýkrát by som tiež nešla, keby som vedela , čo so mnou robí narkóza, ale u mňa aj vek zohral svoju rolu!!!!

julenyova
17. apr 2016

Ahojte dievcata, bola niektora na operaciu v Martine,Ziline alebo Cadci? Nejake rady na dobreho chirurga v tom okoli?Dakujem

ella6000
13. máj 2016

ahojte ja som tiež po 7 deň, ale môžem povedať, že bolesti som mala len tesne po prebudení v nohách neuveriteľné ( bála som sa len narkózy lebo to bola moja prvá), ale potom mi bolo dobre, dokonca som hneď fungovala normálne, na druhý deň som chodila úplne v pohode len v miernom predklone. Jediné čo ma mierne bolí ešte aj teraz je chrbát z ležania v prvý deň. Ja som šla druhý deň domov a na tretí deň už som aj trochu pracovala, keďže robím z domu tak to nebol problém, prácu som si rozvrhla na celý deň po trochách. Dnes už chodím takmer v poriadku, bolesti žiadne ranu mám peknú. napriek tomu že som tesne pred 50 kou som to chvalabohu zvládla OK. Som ešte trochu opuchnutá a výsledok je zatiaľ skreslený, ale aj tak už vidieť že je to lepšie ako to bolo. Vrelo odporúčam všetkým, ktorí nad tým premýšľajú, jeden deň bolesti je menej ako pocity menejcennosti a neváženia si vlastného tela.

lenulka_505
1. jún 2016

Ahojte, podstupila niektora z vas opku bruchca aj u Dr. Hederu z Interklinik? Mate s nim skusenosti? Uvazujem nad nim, no na nete som nasla na neho dobre referencie iba v suvislosti s augmentaciou,...

mariana82
10. jún 2016

Ahojte, bola niektorá z vás na abdominoplastike v aveclinic – (Esthetic centrum) Bratislava?

petapaulina
18. jún 2016

Ahojte dievčatá, prosím Vás, má niekto skúsenosť MT Mudr.Korňaková? ďakujem

najorbitka
30. júl 2016

@elian6660 Ahoj 🙂 Prosim vsetko som si tu precitala a videlasom ze si bola na zakrok v Nitre.Dufam ze sa nemylim 🙂Ja by som si tiez velmi chcela dat opravit brusko lebo to je moj brutalny komplex.Popukane po porodoch a schudla som 16 kg a je to vidno poriadne.Prosim ako si spokojna a ak mozem vediet kolko to stalo?Vsade su tie ceny ine tak sa neviem zaradit.A viem ze sa robi aj miniabdominoplastika ale netusim kedy.Budem velmi rada ak mi das nejake info.Dakujem 😉

mariana82
13. aug 2016

ahojte, ak ste boli niektora na abdomin.+diastaze (ja som ju mala na 11 cm), po akom case ste zacali normalne fungovat? Som po oper.tyzden a este stale ma boli zasitie diastazy. Este stale lezim v polosede. Boli ma cely chrbat. O par dni idem zasa na kontrolu, tam sa spytam, len ake mate skusenosti vy  😉 dakujem

sam2
13. aug 2016

@lenulka_505 ahoj, ja som bola teraz na konzultacii u Dr.Hederu a termin opky mam 28.11.2016. Co sa tyka konzultacie bola som viac ako maximalne spokojna. Dr.velmi prijemny, vsetko vysvetlil, ukazal... Takze ja ho zatial odporucam urcite (predtym som bola na konzultacii aj v Ustave lek.kozmetiky-dr.Guba a v Ave clinic-dr.Sipka a nemala som pocit ze je to pre mna to prave orechove 😊 Preto za mna odporucam aspon 2 konzultacie u dvoch lekaroch. Ale za mna je hedera top 😊😉

lenulka_505
13. aug 2016

@sam2 dakujem za nazor ;) ja som bola tiez u hederu a mala som velmi dobry pocit z neho...ale dobry pocit som mala aj z dr pociatka a teraz sa neviem rozhodnut...

lenulka_505
13. aug 2016

@lenulka_505 dr paciorek nie pociatek ;D sory preklep

sam2
13. aug 2016

@lenulka_505 tak potom sa musis rozhodnut kto ti viac sadol ludsky a pripadne kto ma lepsie referencia 😊