Absolvovali ste Injekčné rozpustenie dvojitej brady. Aký bol výsledok?
Absolvovala ste niektorá? Aký bol výsledok? Oplatí sa?
Nesuhlasim s predchadzajucim komentarom. U mna to fungovalo, akurat musis investovat do viacerych aplikacii. Ak mas starsiu pokozku tak koza mozr ostat ovisnuta, ale na to je zas dalsia procedura - Fotona. Tato kombinacia u mna uplne krasne funguje.
chod na normalnu lipo a mas vyssiu sancu . tie injekcie niesu az tak zdrave a ani uspesne
Všetko ide cvičením, masažou len ludia sú megalenivý ...Povedz mi čo si dnes urobila aby si taku bradu nemala a včera a predvčerom?
Všetko ide cvičením, masažou len ludia sú megalenivý ...Povedz mi čo si dnes urobila aby si taku bradu nemala a včera a predvčerom?
@anonym_57533f povedz mi akým cvičením som to mala odstrániť,keď ja mám dvojitú bradu odkedy si pamätám-základná škola.A to som bola chudá.
Toto robim pravidelne síce mám potom mastne vlasy ale naplanujem to tak že uz potom nikam nejdem, dnes sa tiež chystam...inak aj tie cviky ze schudni 10 kg na brucho je tiež pecka každym dnom mam menšie brucho...kebyze mam viac času tak všetko robim ako povie, ale keď nestiham mám svojho chiropraktika.

neoplati lebo aj ked tuk odstranis tak koza ostane a gravitacia na tom mieste zariadi ze to vyzera akokeby sa nic ani nestalo. Mozno to bude trosku vyfucane rake ako maju sliepky a moriaky
Jedine vyrezat aj s kozou